Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(vilkra @ 2009 02 17, 13:53)
Vat vat, aš vis pasižadu, kad šeimos gydytojos paprašysiu, kad išrašytų lašų akims su antibiotikais, atsargai, ir vis pamirštu. Teks prisiversti prisiminti ir paprašyti. Ateičiai. O Jūs šeimos gydytojos negalit paprašyti, gal išrašys ir be vaiko . Tik receptą pasiimsit irviskas

ai, eik dabar į tą polikliniką, dar gal nedirba mūsų gydytoja (pediatrė)...
išrašytų tai 100%, bet pabandysim su homeopatiniais, paprastai jų pakanka.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 17, 15:01)
ai, eik dabar į tą polikliniką, dar gal nedirba mūsų gydytoja (pediatrė)...
išrašytų tai 100%, bet pabandysim su homeopatiniais, paprastai jų pakanka.

aha, ir aš tingiu saviškę į polikliniką tįsti. Susiskambinau su gydytoja, aptarėm gydymą, jei neblogės- išrašys pažymą i darželį, kai panelė pasveiks, jei blogės- teks vežti. "Auklė" sakė jaučiasi neblogai, tik valgo vangiai (kas labai nebūdinga), bet geria gerai, temperatūra 37,5. Atlaikysim.
Atsakyti
jau tempa ir pas mus sad.gif 37,9

pasiutimas , kas per ligų antplūdis pas mus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 17, 15:42)
jau tempa ir pas mus sad.gif 37,9

pasiutimas , kas per ligų antplūdis pas mus sad.gif

Nuo slogos??????????????? Gal Gripą pagavot?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 02 17, 14:45)
Nuo slogos??????????????? Gal Gripą pagavot?

ne sloga pas ją - adenoiditas. doh.gif

+ kosulys drėgnas sad.gif eisiu vaistų, riekia kažką daryti sad.gif
kviesim medikus jei ką sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 17, 15:53)
ne sloga pas ją - adenoiditas. doh.gif

+ kosulys drėgnas sad.gif eisiu vaistų, riekia kažką daryti sad.gif
kviesim medikus jei ką sad.gif

užuojauta...
Atsakyti
Na ir pasipylė tos ligos blink.gif Laikykitės console.gif
Atsakyti
SVEIKUTES AR CIA RENKASI MAMOS KURIU ANGELELIAI SERGA EPILEPSIJA
Atsakyti
QUOTE(totari @ 2009 02 18, 00:41)

Taip 4u.gif O kas nutiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(totari @ 2009 02 17, 23:41)

čia čia, tik mes savo vaikelių angelėliais nevadiname..kažkaip čia mus išmokė viena mama, kad nereikia taip daryti blush2.gif

kas nutiko? kuo padėti galime?
Atsakyti
Mūsų vaikas kelis mėnesius gydomas depakinu, tik niekas negali patvirtinti, kad jam yra/buvo epilepsija. Vakar gydytojų kabinetuose šnekėta apie „iki-epileptinę“ būklę. Labai prašyčiau: pakomentuokite, jei galite...
Atsakyti
Labutis mielosios 4u.gif

Tauragė, laikykis mergyt žinau kaip ta nežinomybė žudo , svarbu pažaboti tuos bjaurastis, o po to išsiaiškinsit kas ir kaip . Labai linkiu ,kad diagnozė nepasitvirtintų 4u.gif

drinks_cheers.gif su Ruste, Julieta mus išmokė, kad mūsų vaikučiai ne angelėliai mirksiukas.gif o saulytės, aukseliai ir t.t. angelėliai danguje verysad.gif

Visiems ligoniukams sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O aš galų gale perlipau per save ir tvarkausi negalią savo merginai. Vakar buvom pas labai fainą vaikų psihiatrę Telšiuose tai įtikino mane galutinai, kad neverta tai ............... valdžiai palikti tų pinigėlių. Be to pasirodo telšiuose labai gražiai bendrauja vaikų epilepsiukų draugija, užsiėmimai su psihologe, meniniai užsiėmimai, vasarą stovyklėlės thumbup.gif esu pasiryžus vežioti savo panelytę ten,nes Plungėj nieko tokio nesu girdėjusi. Gydytoja labai nustebo,kad jokios pagalbos,informacijos nesulaukia tėvai pas mus doh.gif

Atsakyti