Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(vilkra @ 2009 02 23, 13:52)
Na nemanau, kad išrašas tiktų. Bent jau mūsų darželyje reikia pažymos iš šeimos gydytojos (formos neatmenu) Tik žinau , kad su vienu parašu. Ta pati, kur ir visiems vaikams  reikia rudenį pristatyti, tik ten įrašoma diagnozė...

tada dar paprasčiau bigsmile.gif

bet kodėl tada neįgaliam vaikui reikalauja Pedagoginės tarnybos išvadų, kad vaikas tikrai neįgalus, ir jam reikia spec daržo, ir aiškina tuos popierius kaip tipo įrodymus, kodėl reikia nemokėti už daržą...
kitu tik formos iš šeimos gydytojos gana dar kažkur išvis mokesčiai mistiniai...
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 02 23, 14:51)
i paprasta, bet kitais metais noreciau pabandyti privatu, turime toki viena mieste. Turetume su kuo palyginti  bigsmile.gif

Šiaip, jau neaktualu bet, ar mokestis privačiam daug didesnis, nei valstybiniam? ar ten būna priešmokyklinės grupės? Iki šių metų savo panos darželiu buvau super patenkinta, ir auklėtojos liuks, ir direktorė nuostabi, ir šilas prie pat, tai vaikai grynu kvėpuoja, bet šiemet viena auklėtoja tikra "disciplinos karalienė" kliuvo... sad.gif Maniškė mėnesį į žmogų panaši nebuvo. Bet priprato, gal padėjo pogalbis su pavaduotoja, sakė yra galimybė perkelti į kitą grupę, kad vaikė ateitų tik į "pamokėles". Minėjo, kad visus vaikučius po to labai mokykloj giria, paruošimas labai geras. Paruošimas tikrai geras, bet metodai kėlė įtarimų. Tuo metu galvojom apie kitą darželį , gal net privatų, bet pagalvojom, čia viską ji pažįsta, yra grupėj lyderė, ten vėl viskas per naują, tai ir palikom/
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 23, 14:59)
tada dar paprasčiau  bigsmile.gif

bet kodėl tada neįgaliam vaikui reikalauja Pedagoginės tarnybos išvadų, kad vaikas tikrai neįgalus, ir jam reikia spec daržo, ir aiškina tuos popierius kaip tipo įrodymus, kodėl reikia nemokėti už daržą...
kitu tik formos iš šeimos gydytojos gana dar kažkur išvis mokesčiai mistiniai...

Ga todėl, kad ten koks spec. darželis, ar jame esanti spec.grupė? Ir į ją patekti reikia įrodymų? Juk ir astma sergantys vaikai turi įrodyti, kad jie turi astmą, ar polonkį tuberkuliozei, kad patektų į jiems pritaikytus darželius. Tai, girdėjau priei na sveikų su pažymom, tikrieji ligoniukai lieka už borto:(
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 02 23, 14:10)
Šiaip, jau neaktualu bet, ar mokestis privačiam daug didesnis, nei valstybiniam? ar ten būna priešmokyklinės grupės?

tiesa sakant dar nesidomejau, bet kiek girdejau tai nemazai kainuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 02 23, 15:15)
tiesa sakant dar nesidomejau, bet kiek girdejau tai nemazai kainuoja  blink.gif

O senąjame darželyje labai kažkas nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 02 22, 13:04)
labas rytas.
cia gal kam idomu bus straipsnis apie mano motinyste  ax.gif
http://www.ieva.lt/s...i...amp;s=5&i=7

Mane labai sujaudino šis straipsnis....apsiverkiau...Ka gi,kaip bebutų sunku linkiu nepalužti,juk Tu dar tokia jauna,stiprybės,ištvermės.Ir dar profilyje pamačiau jog šiandien Tavo gimtadienis-kuo nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 02 23, 14:42)
O senąjame darželyje labai kažkas nepatinka?

ne tai, kad nepatinka, tiesiog norisi pabandyti kaip yra kitur smile.gif
cia zinai, toks isitikinimas, kad privatus sektorius geresnis, bet ar taip yra?? smile.gif
Atsakyti
Gėda, man , mergicos, gėda. Vakar vaikės iš darželio neėmiau (vyras paėmė). Šiandien pridaviau budičiai auklėtojai ir užmiršau pažiūrėti, kas grupėj ant sienos kybo... Na šiandien pasistengsiu pažiūrėti. Tikrai. Jei žydai su čigonais ir velniais neužpuls. Chi , chi, chi
Atsakyti
Skambinau ka tik i savivaldybe, pasirodo Klaipeda skiriasi nuo visu miestu verysad.gif doh.gif mes taip ir turim moketi 50 proc doh.gif

Isvada: musu vaikai kitokie, nei kituose miestuose blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 02 24, 09:02)
Skambinau ka tik i savivaldybe, pasirodo Klaipeda skiriasi nuo visu miestu verysad.gif  doh.gif  mes taip ir turim moketi 50 proc doh.gif

Isvada: musu vaikai kitokie, nei kituose miestuose  blink.gif

blink.gif nu jooo, tyliu aš jau tada
Aš vakar buvau vienam darželį, parašiau prašymą, tai direktorė iškarto pasakė Darželis jums - nemokamas.
Paziurekit kas pas mus vakar daresi, bijojau ir sviesa uzsidegti kambari
http://www.delfi.lt/...php?id=20709114
Atsakyti
JulieTa su gimtadieniu
bis.gif bis.gif bis.gif
Tau šiandien palinkėti norėtųs..
Daug džiaugsmo, laimės ir jėgų.
Tegul pildosi viltys žadėtos, svajotos.
Tegul niekad netrūksta draugų.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VioGla: 24 vasario 2009 - 09:33
Julieta ir mes sveikinam 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mes irgi stojam į sveikinimų eilę (ir prie virtualaus torto) . Linkim sveikatos, laimės, gražaus pavasario, šiltos vasaros, turtingo rudens, snieguotos žiemos. Ir čiupt už vadžių vėl iš pradžių...
Atsakyti