QUOTE(-Sandrita- @ 2009 03 03, 11:58)
mums kazkaip nematavo cukraus.
Mes sianakt visa nakti veme mazute mano, ryte suviduriavo, kosmaras kazkoks, ir tik uz galvytes suseumus, popa
Mums sukilęs acetonasbuvo, o cukrus nukritęs, dar gydytoja pasiuto kodėl vaikui saldumynų neduodam

o ji po šiai dienai nelabai mėgėja iš kalėdų dar saldainių turi

sveikit mažutės
QUOTE(edeina @ 2009 03 03, 12:14)
sveikutes.noreciau jusu patarimo.mano berniukui balandzio 2d.bus du metai po priepuolio(vientelis priep.bet uzsiteses 3 paros komoj).siaip lyg viskas gerai mums.EEG daryta pries puse metu,kazkokie pkitimai rasti,padidinta vaistu doze.tai va,norejau paklaust,ar mums dabar,kai jau bus praeje tie du metai apsilankyt pas neurologe?nes kai buvo praeje metai laiko,uzsiregistravau pas neurologe,nu ir sako jei viskas gerai,tai ko cia atejot

tai nesmagu kazkaip.nezinau kaip dabar elgtis.o esu girdejus kad jei du metai nebuve priepuoliu galima galvot apie vaistu nuemima.
Mums buvo sakę po paskutinio priepuolio trim metams praėjus nuiminėt tai taip ir pradėjo, ir tik per pusmetį nuėmėm po mažą truputuką.

kas per gydytoja jeigu vaistai padidinti ir EEG kažką rodo kaip nereikia pasirodyti ??? Mes kas pusmetį važiuojam
QUOTE(Gretuliux @ 2009 03 03, 13:33)
Dėl magnetinio reikalinga narkoze 11mėn kūdikiui, tai grybo g nedaro.

mums mažutėms 1,6 mėn grybo gatvėj darė kompiuterinę su narkoze o dėl branduolinio nežinau. Bet prieš porą metų kai darėm Kl magnetą merginai , tai kažkaip taip ir išsireiškė, kad be naudos tipo tyrimas su narkoze o kodėl tai net neįsivaizduoju