Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(milka@ @ 2009 01 13, 20:21)
Ačiū už slaptažodžius  4u.gif Nuotraukytės jau įdėtos  biggrin.gif

vajeeeee, milka@, kokios jus jau diiiiiideeeeeleees biggrin.gif biggrin.gif kokia fainuola tavo Gretute biggrin.gif gal jau vaiksto?
Atsakyti
Labutis 4u.gif

QUOTE(vilkra @ 2009 01 13, 09:31)
Labas visoms mamytėms..

Gal galite patarti , ką daryti su mano panelės miego trūkumu, jai jau 6 -eri, rudenį žinksniuos mokyklon, o be pietų miego- kaip suvėžyta, nesukalbama, pikta ir t.t. Ir miega  3 val. (pietų). Čia gal visų epileptukų problema?  Volkova sako- valio, šaunuolė, kad tiek miega.. Na, man neramu, po pamokų ji namuose bus viena, klausimas ar miegos, o pervargimas vaikui tikrai ne į sveikatą.

Mums jau 13 bus ir miego vis trūksta, pavarksta mokykloj ir faktinai nuo trečiadienio liepiu eiti pagulėt o dažniausiai miega pora valandų ax.gif
Kaip mums sakė gydytoja, smegenys nepailsi todėl ir tas nuovargis toks doh.gif
Ir nieko čia nepadarysim matyt tie zarazos sunkia iš mūsų vaikučių energiją doh.gif
Atsakyti
Radau "Kauno dienoj"

http://kauno.diena.l...ilepsija-194578

P.S. Pasirodo ne mano vienos tokia miegalė.. O tai visų aplinkinių vaikučiai jau seniai į pietų miegą žiūri kaip į išaugtas kelnes
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 01 14, 08:34)
vajeeeee, milka@, kokios jus jau diiiiiideeeeeleees biggrin.gif  biggrin.gif  kokia fainuola tavo Gretute  biggrin.gif gal jau vaiksto?

Aha, mes jau didelės hihihi.gif Ant keturių "vaikštom" labai gerai, o va ant dviejų tik kai mama veda už rankučių. Ji dar pati neatsistoja, tai kai jau tvirtai stovės tada bandysim ir pirmus žingsnius savarankiškai žengti.
Atsakyti
geda man, as tik dabar suzinojau, kas po milkos niku slepias.....pamaciau foto liepsnelese....vaje mergaites kaip jus uzaugot,tikros grazuoles wub.gif wub.gif wub.gif

mes irgi papildem savo albumeli blush2.gif

su pietu miegu, nors mes dar ir maziukai bet irgi 3val beveik parpia, o jei pazadini, tai tada visai be nuotaikos buna....man tai sunku taip, nes keliasi irgi beveik 10....tai niekur nei pasijudint negalim.....nes pusryciai paskui pietus,miegas ir ziurek jau vakaras...

uzsirasem i kmuk gultis vasario 18d. gal kas planuojat?
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2009 01 15, 17:00)
geda man, as tik dabar suzinojau, kas po milkos niku slepias.....pamaciau foto liepsnelese....vaje mergaites kaip jus uzaugot,tikros grazuoles wub.gif  wub.gif  wub.gif

mes irgi papildem savo albumeli blush2.gif

Malonu susipažinti wub.gif Aš taip pat tik pažiūrėjusi jūsų foto atpažinau jus ax.gif
Kaip jums su priepuoliukais?
Mes tai pietų mažai miegam, apie valandą. Kartais visai neužmiega, arba pasnaudžia 10 min ir vėl prie žaislų.
Atsakyti
Melonija, nerealiai didelis Otonas bigsmile.gif thumbup.gif didelis, nerealus bicas wub.gif su akinukais, tai blogas regejimas? g.gif ar dar kazkas? g.gif

zyzala, labai idomu, kaip Klaudijai kaune? g.gif papasakok... g.gif
Atsakyti

Mes tai į KMU šį mėnesį žadam, bet mes pas neurochirurgus, negulėsim ligoninėj, o kiek paskirs tyrimukų tiek kartų važinėsim, nemėgstu aš juodai tų ligoninių unsure.gif
Buvau pas gydytojus, man dabar kažkur 6 savaitė nėštumo, taip bloga būna, su gabyte taip nebuvo, nepernešu mėsos kepamos kvapo juodai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geleta: 15 sausio 2009 - 18:12
Melonija, malonu vel "susimatyti", stipriai paauges jau tavo kavalierius thumbup.gif
kaip laikotes ar stumiates i prieki? pasigirk pasiekimais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MELONIJA @ 2009 01 15, 16:00)
uzsirasem i kmuk gultis vasario 18d. gal kas planuojat?

mes vis planuojam ir planuojam gultis, et vis dar datos nenusistatem, tai suserga panele, tai pugos baisiausios.
Hmm, gal ir mums ant tos dienos paplanuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Domicele, o kaip jus augat? kaip Deimantei darzelis? g.gif gal ir jus imesit kokia fotke mirksiukas.gif
varlele, ruosiates jau tortadieniui mirksiukas.gif
Atsakyti
darzelyje tai viskas liuks, patinka man ten, bet vistiktai kita rudeni bandysiu vesti i privatu, paziuresim kaip ten.
o siaip tai mes visai nesistumiam i prieki verysad.gif nematau as jokio progreso, deja verysad.gif nei vaiksto nei bando ka nors skiemenuoti, nieko, visai nieko. Anksciau ji daug daugiau visko mokejo ir "mama" sakydavo ir ate ate rodydavo ir paveiksliukus atpazindavo, o dabar ko paklausi to negausi, ziuri vaiks akytes pastacius ir nesupranta ko ta mamka cia is jos nori verysad.gif
taigi, regresas akivaizdus, o labai gaila verysad.gif
nezinau ka ir bedaryti, jauciu bandysiu ir vel as ta kalci duoti, nes po jo tai laaabai atsigavo vaikas, tik si karta duosiu ne suaugusiems, o vaikiska. 27 d. einam pas dar viena neurologe konsultacijai, vyras cia ja is kazkur surado. Jos paklausiu apie kalci, pasitarsiu ka daryti, nes reikia kazko imtis, reikia turbut rizikuoti, ......aij nezinau, bijau gi baisiausiai.........
Atsakyti
Julieta klause apie akinukus.Mums nustate toliaresgyste.......tikriausiai dar ir siendien vaikas butu varges, jei ne mes patys.....kur tik ejim pas savus gyd. sake,kad nieko ner, bet man vistiek neramu buvo, tai nuvezem i vilniu i privacia klinika ir se tau....toliaregyste...gydytoja sake, kad vaikai isauga paprastai,bet kai musu tokios ligos -prognoziu nedave.O kai akinukus uzsidejom, tai ir gyvenimas pasviesejo.Raida pagerejo.Kaip as sakau,tai dabar gyvenam toki ramu sirdziai miela etapa.be dideliu isgyvenimu wub.gif
Atsakyti