Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(svetelis @ 2011 08 07, 13:46)
pries keleta dienu pastebejau nelabai gera kvapa is burnos vaikui (4 metukai), paziurejau gerkle: raudona ir matosi pulinuku. Temperaturos nebuvo, kosulio ir slogos irgi nebuvo. Gerem angin heel tabletytes, skalavom gerkle druskos, jodo tirpalu, siltos arbatos, purskalas Tantum verde, patepdavau medetkom. Praejo 4 dienos, bet pulinukai tebera abiejose pusese, gal kiek apmazeje, bet vis tiek yra. Ar cia angina skaitosi? Kita savaite uzrasysiu pas gydytoja. Gal prasyti paselio tyrimo?

Jei yra galimybe paprasykit paselio ir tegul padaro kraujo tyrima CRB, nesu gyditoja, bet manau kad kiekvieno vaiko organizmas su bakterijom ir virusais kovoja skirtingai. Tada tikrai zinosit jei angina tai kokia bakterine ar virusine
Atsakyti
QUOTE(Mamuliukas2009 @ 2010 10 13, 14:54)
Sveikos mamos. Jungiames ir mes i anginu grupe smile.gif Mums irgi viskas labai keistai. Neturim temp, kostim 4-5 kartus per para, maista  kaip valgem taip ir valgom, jauciasi panele puikiai, o nustate puline angina? Ar kam taip buvo? Net nelabai norisi tiketi. Mes po gimimo turejom auksini stafilokoka, galvoju gal jis cia atsinaujines pasidarbavo. Bet streptokoko testas buvo teigiamas. Dabar geriam antibiotikus ir esu visiskai pasimetus

Ir pas mus panasiai. Temperatura vakar pakilo virs 38, siandien jau beveik nera. Pulinuku as pati nematau, o daktare sake kad didelis pulinys ir israse antibiotikus. Dar kas neririsa man, kad mergitei gerkles neskauda, valgo kuo puikiausiai rupia duona, morka ir pan. Ar buna pulinga angina be gerkles skausmo? g.gif
Neduodu kol kas antibiotiku, vaziuosim pas LOR rytoj..
Atsakyti
na ka, buvom sian pas LOR, sake mergaite sveika, jokiu pulinukus nesimato.. Vat pasimokiau pernai kai ne pas savo daktare ejom ir antibiotikus be reikalo sugerem, tai si karta neskubejom. O svarbiausia daktare mane kolidoriuj apsauke kad antibiotiku nedaviau, atseit pamatysiu kaip tai pasikartos. Nors pati sake antibus rasydama kad si liga linkus kartotis, tai nesuprantu kam kist tokius vaistus dabar jei ir taip pasveiko. Nors aisku as abejoju kad aplamai ta angina buvo..
Atsakyti
Ateinu ir aš pasipasakoti biggrin.gif vakar išoperavo anginą. Operavausi dėl sąnarių, esu 23m amžiaus, jeigu skaudėdavo gerklę tai maximum kartą per metus,kai pasakė,jog reikės anginą operuotis tikrai nesupratau kad ji gali įtakoti sąnarius. Operacija dariausiai 3 ligoninėj pas gerb. chir. Aušrę Saladžinskienę. Priežiūra, rūpestis superinis 4u.gif po narkozes parvežta į palata dar juokaut sugebėjau biggrin.gif sakė buvo labai išvešėjusi, pūlinga angina,,tiesiog infekcijos židinys.. o jaučiausi gi normaliai dėl gerklės g.gif žiemą net šalikų nenešiodavau g.gif po operacijos suleido vieną ketanol ampulę (apie 11 val) ir vakare apie 20 val sulašino lašelinę ir tuo pačiu vaistukus. Šiandien išgėriau nimesilio,apetitas didžiausias, išgeriau puslitrį vištienos sultinio, vištienos ir daržovių tyrelės , jogurto.. bent jau kolkas tai tfu tfu tfu..
Atsakyti
Sveikutes , Grante sekmes sveikstant mirksiukas.gif .Na ir galva susisuko kol pasiskaiciau.Mano sunus labai daznai serga angina puliuojancia. verysad.gif Viskas prasideda nuo slogos paskui staiga temperatura auksta ir be antibijotiku niekaip. Taip jau sergam nuo 2,5 metu , dabar vel nesenai pries rugsejo pirmaja susirgo tai darzeli pradejo lankyti tik vakar . Dare pernai vasara kraujo tyrima rode norma . bet visa rudeni ir pavasari , prasirgo su angina ,siemet jau jam nustate kad reikia operuoti angina ir adenoidus . Tad uzejau pasirinkti patarimu , paskaityti isgyvenimus visu, nes lapkricio 11 operacija ir kiek zmoniu tiek nuomoniu ,vis galvoju ar tikrai reikia operacijos , bet taip jis daznai serga manau kad reikia , bet paskui vel sudvejoju . g.gif Sako ,isoperuosi prasides bronchitai ,laringitai ,plauciu uzdegimai . Tai vis mane dvejones kamuoja . Bet kai pasiskaiciau cia labai daug kas su vaikuciais vargot, susidariau nuomone ,kad operuosim ir kaip jau Dievas duos , tikiuosi bent jau nekamuos aukstos temp. ir nebekamuos ta angina vaikucio .....
Atsakyti
QUOTE(sandra_panda @ 2011 09 16, 14:34)
Sveikutes , Grante sekmes sveikstant  mirksiukas.gif .Na ir galva susisuko kol pasiskaiciau.Mano sunus labai daznai serga angina puliuojancia. verysad.gif Viskas prasideda nuo slogos paskui staiga temperatura auksta ir be antibijotiku niekaip. Taip jau sergam nuo 2,5 metu , dabar vel nesenai pries rugsejo pirmaja susirgo tai darzeli pradejo lankyti tik vakar . Dare pernai vasara kraujo tyrima rode norma . bet visa rudeni ir pavasari , prasirgo su angina ,siemet jau jam nustate kad reikia operuoti angina ir adenoidus . Tad uzejau pasirinkti patarimu , paskaityti isgyvenimus visu, nes lapkricio 11 operacija ir kiek zmoniu tiek nuomoniu ,vis galvoju ar tikrai reikia operacijos , bet taip jis daznai serga manau kad reikia , bet paskui vel sudvejoju . g.gif Sako ,isoperuosi prasides bronchitai ,laringitai ,plauciu uzdegimai . Tai vis mane dvejones kamuoja . Bet kai pasiskaiciau cia labai daug kas su vaikuciais vargot, susidariau nuomone ,kad operuosim ir kaip jau Dievas duos , tikiuosi bent jau nekamuos aukstos temp. ir nebekamuos ta angina vaikucio .....

Sveika, pas mus buvo ta pati istorija, tik sirgti pradėjo nuo 3,5 m.: nuo 3 metų pradėjo eiti į darželį ir po pusmečio prasidėjo ligos (iki 3 m. praktiškai nesirgo), viskas prasidėdavo nuo slogos, o baigdavosi gerkle ir antibiotikais doh.gif Taip tęsėsi 1,5 m. ir daktarė pasiūlė operuotis. Labai nenorėjau aš tos operacijos, visokių nuomonių prisiklausiau, visgi ryžausi ir šiais metais gegužės mėnesį savo penkiametei išoperavom anginą ir adenoidus. Po operacijos daktaras sakė, kad angina labai išvešėjusi, pasislėpusi, būtinai reikėjo operacijos. Dukrytė po operacijos atsigavo gan greitai, visą vasarą nesirgo, pradėjus eiti į darželį buvo pasigavus slogą, bet sloga ir baigėm, tikiuosi, taip bus ir toliau bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=madi,2011 09 16, 20:41]
Sveika, pas mus buvo ta pati istorija, tik sirgti pradėjo nuo 3,5 m.: nuo 3 metų pradėjo eiti į darželį ir po pusmečio prasidėjo ligos (iki 3 m. praktiškai nesirgo), viskas prasidėdavo nuo slogos, o baigdavosi gerkle ir antibiotikais doh.gif Taip tęsėsi 1,5 m. ir daktarė pasiūlė operuotis. Labai nenorėjau aš tos operacijos, visokių nuomonių prisiklausiau, visgi ryžausi ir šiais metais gegužės mėnesį savo penkiametei išoperavom anginą ir adenoidus. Po operacijos daktaras sakė, kad angina labai išvešėjusi, pasislėpusi, būtinai reikėjo operacijos. Dukrytė po operacijos atsigavo gan greitai, visą vasarą nesirgo, pradėjus eiti į darželį buvo pasigavus slogą, bet sloga ir baigėm, tikiuosi, taip bus ir toliau bigsmile.gif
[/quot

tai saunu kad jau sveikstat , linkiu kad taip ir butu ir maziau sirgtumet ir aciu uz pasidalijima patirtimi , nes kaip minejau irgi dvejoniu yra , tad irgirdus kad taip buvo kitam vaikuciui lengviau pasirinkti ir apsispresti kaip padeti ir savajam .
Atsakyti
QUOTE(sandra_panda @ 2011 09 16, 15:34)
Sveikutes ,

Labas 4u.gif Gal padės ir mano patirtis ax.gif Mes operavom anginą ir adenoidus dėl kvėpavimo problemų, daktarai siuntė dėl ligų. Bet ką aš norėjau pasakyt, kad mes sirgom iki šiol su plaučiais daugiausia, angina retai kada užkildavo, tai kad nesirgs daugiau jei iki šiol nesirgo.
Po operacijos daktarė pasakė kad adenoidai ne tokie dideli, bet angina tai velniškai didelė. Dėl ligų po operacijos negaliu daug ką sakyt nes nepilnas mėnuo kaip operuoti, šiuo metu sergam, bet lygtai alerginiu pagrindu.
Sekmės jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif prireikė ir man jūsų patarimo smile.gif nuo vakar vakaro mano mergaitei laikosi temperatura apie 39, nusivedžiau pas daktare, sako angina, labai pakilusios tonzilės reikia antibiotiku ir išraše Augmentin, dar padare kraujo tyrima, leukocitu daug 14,6. Tai aš dabar nežinau ką daryti, duoti man tu antibiotiku, ar ne? Galvoju, gal dar palaukti iki rytojaus, gerklyte sako skauda, dar liežuviukas baltas, nežinau ar čia ka nors reiškia. Gal jeigu daug leukocitų, duoti ir negalvoti, kol neprisišaukiau daugiau bėdos g.gif ir dar mūsų daktare visada skiria Augmentin, nesvarbu kuo skundiesi?
Atsakyti
Atsakymu ieskokite homeopatijos temoje,..ten gydosi angina be antibu 4u.gif
Atsakyti
Mes savo sūnų jau užrašėm anginos operacijai pas Gyd. Sakalinską Santariškėse - tikrai labai mielas gydytojas. Gal kuri mamytė pasakytų kaip neoficialiai atsilyginat už operacijas.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O gal kas bandė draugauti su Tonsilotren?

http://www.youtube.c...h?v=PyQ2lrELswE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 02 spalio 2011 - 22:09