Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(jalka @ 2012 04 27, 13:51)
pradekit skalaut gerkle biciu pikiu-dings visos anginos...

Bet jis labai neskanus... Ir kažin ar maži vaikai skalautų...
Maniškė jau nėra visai mažutė, bet su skalavimu bėda - niekaip...
Atsakyti
SKALAUTI o ne gerti juk...maniske skalauja nuo 3 metukų,jau va visi metai jokiu anginu,net paraudimu gerkles nera...gailiuosi kad neatradau pikio anksciau,turbut nebutu reikeje net adenoidu salinti...
rudens,ziemos periodu skalavom kasvakara...dabar pora kart per savaiciu..jei pajauciu kad kabinas slogyte persalimas tuoj pradedam skalauti...maniskei skalavimas atrakcija...vis ivairiausiu spjaudymo budu prigalvoja...ir gerkle paskalauja.
o anksciau budavo kas savaite tai angina tai pulinga angina.... doh.gif
Atsakyti
Man tai vat bėda su tuo skalavimu - niekaip niekaip tiesiog... Nei žaidimai nepadeda... Nes man yra rekomendavę, kad skalautų su rūgštiniu vandeniu, kuris atlieka jonizuojant. Tai vat tas rūgštinis vanduo beveik jokio spec. skonio neturi ir tai neįmanoma priprašyti...

Čia apie rūgštinį vandenį trumpai, jei kam bus įdomu:
"Rūgštinis vanduo (negyvasis), yra puikus baktericidas. Jis sulėtina organizmo bioprocesus, šiek tiek mažina kraujospūdį, ramina nervus, gerina miegą, tirpdo druskas, gerai dezinfekuoja burnos ertmę. Reguliariai skalaujant burną pavalgius, nustoja kraujuoti dantenos, pamažu tirpsta dantų akmenys. Toks vanduo per keletą minučių pašalina slogą, greitai gydo gerklės ligas, stabdo viduriavimą.

Jis efektyviai dezinfekuoja medicininius instrumentus, tvarsliavą, baltinius, avalynę, įvairią tarą ir net gruntą, juo galima apdoroti prieš saugojimą bulves, obuolius, kriaušes. Turėdamos namuose buitinį vandens aktyvatorių moterys per 5-6 minutes gali pasigaminti rūgštinio vandens ir sėkmingai apsieiti be brangių importinių preparatų. Literatūros šaltiniai teigia, kad šis vanduo yra efektyvi antionkologinė priemonė."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 27 balandžio 2012 - 15:52
as irgi labai abejojauar skalaus-pradejom''gargaliuot''is pradziu abi..maniau gal dar nepavyks jai..bet pavyko...ir tikrai ligos atsitrauke,siemet pirmi meai kai islankem darzeli,o tai vis stabdydavau darzeli...nes savaite eina,2 namie..o siemet tik karta rimtai pasirgo,vasari-kosulys buvo uzpuoles..
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 04 27, 13:51)
pradekit skalaut gerkle biciu pikiu-dings visos anginos...

o kur jo gauti?vaistinej? pati paskalauciau, nes daznai raudona gerkle g.gif
o sunelis, deja, dar per mazas, dar kramtyti normaliai nemokam ax.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad ne kiekvienas vaikas galėtų skalauti su pikiu, kaip jalkos mergaitė smile.gif Pati pabandžiau, tai kur tau, kaip degina... unsure.gif Nebent būna be spirito?

Eneila, pikio man rodos galima būtų gauti pas ūkininkus ar spec. parduotuvėlėse, kur prekiauja medumi... Galima ir namų sąlygomis pasigaminti, aš pati nesu bandžiusi, bet ir mano tėvai, ir uošviai patys sau pasigamina.

Tiesa, ir tų internetinių bitininkų parduotuvių yra nemažai, pvz. http://www.birstonob...t/sveikata.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 gegužės 2012 - 10:50
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 05 01, 11:44)
Aš tai manau, kad ne kiekvienas vaikas galėtų skalauti su pikiu, kaip jalkos mergaitė smile.gif  Pati pabandžiau, tai kur tau, kaip degina...  unsure.gif Nebent būna be spirito?

Eneila, pikio man rodos galima būtų gauti pas ūkininkus ar spec. parduotuvėlėse, kur prekiauja medumi...  Galima ir namų sąlygomis pasigaminti, aš pati nesu bandžiusi, bet ir mano tėvai, ir uošviai patys sau pasigamina.

Tiesa, ir tų internetinių bitininkų parduotuvių yra nemažai, pvz. http://www.birstonob...t/sveikata.html

aha, aciu smile.gif as jau ir prisiminiau, kad yra spec. parduotuves. skaiciau, kad nuo kokybisko pikio dar turi tirpti burna ir liezuvis, o jei su spiritu, tai vaikui niekaip schmoll.gif juk gali praryti
Atsakyti
Mielos mamytes, ar normalu, jei vaikuciui, degnozavus angina, nuo ketvirtadienio pietu laikosi auksta temperatura?
Dukryte geria antibijotikus, tacia pagerejimo bent jau kolkas nematau. Temperatura pavyksta numusti labai trumpam laikui, o po to ji vel uzkyla iki 40 'C. Man labai neramu...
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2012 05 12, 20:25)
Mielos mamytes, ar normalu, jei vaikuciui, degnozavus angina, nuo ketvirtadienio pietu laikosi auksta temperatura?
Dukryte geria antibijotikus, tacia pagerejimo bent jau kolkas nematau. Temperatura pavyksta numusti labai trumpam laikui, o po to ji vel uzkyla iki 40 'C. Man labai neramu...

temp. daznai laikosi 3-4dienas, taciau jei jau davet antib., tai po keliu doziu jau turetu buti mazesne. siulyciau pasikonsultuoti su gydytoja, greiciausiai netinka antib.
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2012 05 12, 20:25)

gali buti kad skysciu mazai geria, duokit kuo daug skysciu, arbatu sulciu aisku siltu
Atsakyti
patarkit, kas gali veiksmingai skausmą nuimti?
Atsakyti
Mes pries menesi mazajam issioperavom. Kadangi jis tikrai dar mazas, tad tableciu neger, sirupas pykino.. Tai pati gydytoja patare duoti NEMISIL puse pakelio, labai greitai nuimdavo skausma, o ir gere, nes skanu smile.gif
Zinom, kad tai ne geriausias pasirinkimas, bet kito budo nebuvo.. Bet tikrai dziaugiames, kad nuimdavo gan greitai skausma.. Pagalvojus, ne tiek daug jis jo ir isgere..
Atsakyti