Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(giedruze @ 2014 03 14, 10:04)
Gustele1 butinai duokit zinia kaip sekesi, gal kas daugiau galit parasyt apie lazeri? kur su juo daro? ta mergyte neislipa is ligu , o mama tik meldzia dievo , kad viskas nenusestu ant plauciu verysad.gif

Na stai ir mes gryzom vakar is Vilniaus, jokios mums operacijos nereikia, nes tonziles nedideles, nepuliuoja, o sakau tai kaip su tuo streptokoku, jei jis pas mus yra, tai gydytojas sako mes visi esam nesiotojai, reikia stiprinti imunine sistema. Tai mums paskyre gerti kordisepsa apie metus laiko su pertraukomis. O kartu vaziavo ir sunus, jis jau suauges, del slogos nuolatines, tai ko nesitikejau pas ji rado tonzilita ir puliuojanti, tai prisalde azotu, dar reikes kelis kartus vaziuoti saldyti.
Atsakyti
labai dziaugiuosi uz jus Gustele1 parasiau i az jum, na as nuveziau paseli padaryt nerado gerklyteje to streptokoko, tai manau i vilniu butina mum vaziuot smile.gif isgirsti nuomone
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 04 10, 17:19)
labai dziaugiuosi uz jus Gustele1 parasiau i az jum, na as nuveziau paseli padaryt nerado gerklyteje to streptokoko, tai manau i vilniu butina mum vaziuot smile.gif isgirsti nuomone

tie tyrimai nera tokie tikslus. Mano vaikui viena ir ta pacia diena dare dvejose skirtingose istaigose, vienoje isaugo, kitoje ne.
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 03 05, 12:57)
sveikos merginos nezinau net ka daryt sumisus esu, mano vaikas neserga angina kartais buna , kad gerkle paraudus sloga , bet cia pora kart i metus. Nuejom pas lor del kraujo begimo is nosies, padare tyrimus liepe operuot angina nes rado bacila, nezinau net ka daryt

Mano sūnų ryt Minkevičienė operuos. Prieš 4 metus ji jam adenoidus išoperavo, tada tonzilių nelietė, nors buvo žiauriai didelės, bet pasėlis švarus buvo. Bet dabar jis man vėl pradėjo knarkti labai, visada išsižiojęs, nors serga nedaug. Vėl pasirodėm Minkevičienei, pasidarėm tyrimus ir streptokokų kiekis pas jį beveik 10 kartų didesnis už normą doh.gif Taigi, ryt šalinsim, nes su tokiais tyrimais nėra ko laukt didesnių bėdų su širdim ar sąnariais...
Atsakyti
Sveikos,mano maziukei 1.9m taip pat angina.nepuliuojnti.antradieni vakar epakilo temp 38.6 ir taip kas 4 h buvo ir iki 39.2 ryte numusom ir nebeliko daktare nustate angina skyre antibijotiku.vartojam nors temp ir nebera,tik vat planavom savaitgali prie juros paatostogaut tai ar galim dabar su maziuke vykt a nelabai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(orintiki @ 2014 08 07, 11:53)
Sveikos,mano maziukei 1.9m taip pat angina.nepuliuojnti.antradieni vakar epakilo temp 38.6 ir taip kas 4 h buvo ir iki 39.2 ryte numusom ir nebeliko daktare nustate angina skyre antibijotiku.vartojam nors temp ir nebera,tik vat planavom savaitgali prie juros paatostogaut tai ar galim dabar su maziuke vykt a nelabai?  g.gif

Svarbiausia, kad laiku paskirti antibiotikai. Jei temperatūros nėra, vaikas, geria, valgo - o kodėl gi ne? Vaistus pasiimt ir tiek žinių smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano 4m dukrytei per metus angina su puliais pasikartojo 3 karta. Si karta taip keistai, temperatura nebuvo auksta- 38,7, ir laikesi tik viena diena. Siandien ji jauciasi gerai, laksto patenkinta, bet gerkleje aiskiai matau pulius ant tonziliu.

Galvoju, ka daryt. Nueisiu pas gydytoja, duos antibus. Nuo viruso puliu tai tikrai nebuna, garantuotai baktarija suvesejo. Mastau eit pas hemeopata. Siandien skalavom su druska, bet is savo patirties zinau, kad nuplauna pulius ir tiek, bakteriju tikrai neisnaikina.

Pati angina issioperavau budama 26 metu, savo iniciatyva isprasiau siuntimo, pati jau nebeapsikenciau, susirgdavau netinkamiausiais momentais stipriai kas 3 men. Ir labai dziaugiuosi, nes su lyg ta operacija baigesi mano ligos, kancios ir antibiotikai. Tikiuosi, kad per tiek metu sanariai ir sirdis liko sveiki...

Tiesiog man taip niekad nebuvo, kad butu gerklej puliai ir nebutu temperaturos g.gif gal kas galit patart, ka daryt? Prasau rekomenduokit hirurga 4m mergytei ir gydytoja hemeopata, aciu is anksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelagija: 09 rugsėjo 2014 - 22:05
QUOTE(Pelagija @ 2014 09 09, 23:03)
Sveikos, mano 4m dukrytei per metus angina su puliais pasikartojo 3 karta. Si  karta taip keistai, temperatura nebuvo auksta- 38,7, ir laikesi tik viena diena. Siandien ji jauciasi gerai, laksto patenkinta, bet gerkleje aiskiai matau pulius ant tonziliu.

Galvoju, ka daryt. Nueisiu pas gydytoja, duos antibus. Nuo viruso puliu tai tikrai nebuna, garantuotai baktarija suvesejo. Mastau eit pas hemeopata. Siandien skalavom su druska, bet is savo patirties zinau, kad nuplauna pulius ir tiek, bakteriju tikrai neisnaikina.

Pati angina issioperavau budama 26 metu, savo iniciatyva isprasiau siuntimo, pati jau nebeapsikenciau, susirgdavau netinkamiausiais momentais stipriai kas 3 men. Ir labai dziaugiuosi, nes su lyg ta operacija baigesi mano ligos, kancios  ir antibiotikai. Tikiuosi, kad per tiek metu sanariai ir sirdis liko sveiki...

Tiesiog man taip niekad nebuvo, kad butu gerklej puliai ir nebutu temperaturos  g.gif  gal kas galit patart, ka daryt? Prasau rekomenduokit hirurga 4m mergytei ir gydytoja hemeopata, aciu is anksto.

Tai gal visai ten ne angina, o šiaip tokio pobūdžio koks virusiukas? Pasidarykit kraujo tyrimą. Šiaip kadangi angina yra bakterinės kilmės infekcija, tai kraujo tyrimas tada turėtų rodyti padidėjusį CRB. O gydytoja iš lempos antibų nerašys, padarys kraują, jeigu CRB bus pakilęs, jų reikės, jeigu ne, tai vadinasi virusas ir nereikės. Mes irgi pernai metais sirgom angina 3 ar 4 kartus pūlinga su 39-40 temperatūra, kažkaip apie operacijas negalvojam, manau, išaugsim, pasirodykit LOR'ui gal, o ne chirurgui g.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2014 09 10, 15:35)
Tai gal visai ten ne angina, o šiaip tokio pobūdžio koks virusiukas? Pasidarykit kraujo tyrimą. Šiaip kadangi angina yra bakterinės kilmės infekcija, tai kraujo tyrimas tada turėtų rodyti padidėjusį CRB. O gydytoja iš lempos antibų nerašys, padarys kraują, jeigu CRB bus pakilęs, jų reikės, jeigu ne, tai vadinasi virusas ir nereikės. Mes irgi pernai metais sirgom angina 3 ar 4 kartus pūlinga su 39-40 temperatūra, kažkaip apie operacijas negalvojam, manau, išaugsim, pasirodykit LOR'ui gal, o ne chirurgui  g.gif

Kiek man zinoma, nuo viruso puliu nebuna. Jei matosi puliai, tai aisku, kad sukelejas bakterija?
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2014 09 10, 15:35)
Tai gal visai ten ne angina, o šiaip tokio pobūdžio koks virusiukas? Pasidarykit kraujo tyrimą. Šiaip kadangi angina yra bakterinės kilmės infekcija, tai kraujo tyrimas tada turėtų rodyti padidėjusį CRB. O gydytoja iš lempos antibų nerašys, padarys kraują, jeigu CRB bus pakilęs, jų reikės, jeigu ne, tai vadinasi virusas ir nereikės. Mes irgi pernai metais sirgom angina 3 ar 4 kartus pūlinga su 39-40 temperatūra, kažkaip apie operacijas negalvojam, manau, išaugsim, pasirodykit LOR'ui gal, o ne chirurgui  g.gif

nebūtinai CRB kažka rodys. Maniškiui prie didžiausių pulingų anginų crb pakyla tik kokią 5tą parą ir tai. Kaip pati lor sako - angina toks dalykas kad skaičiai tyrimuose būna fantastiniai, todėl visada daro bendrą kraują ir crb. Tada kažką sprendžia.

QUOTE(Pelagija @ 2014 09 10, 20:26)
Kiek man zinoma, nuo viruso puliu nebuna. Jei matosi puliai, tai aisku, kad sukelejas bakterija?

gali būti virusinė infekcija . virusas juk gali komplikuotis. Šiaip eikit pas lor, tegul padaro paseli, išsiaiškina kas ten gerklej gyvena, gal reikia specifinio antibiotiko. O gal tikrai operacijos.
Atsakyti
sveikos gal ne i tema bet gal gaesite padeti... gal galite santariskese rekomenduoti vaiku LOR gydytoja su kuriuo teko bendraut ir kad dukryte nebijotu na negrubus ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba vakarą 4u.gif
nuo šeštadienio sergu pūlinga angina, temp buvo iki 39, bet 3dienas jau temp budavo max 37,3. o šiandien limfmazgis vienas baisiai padidėję, net visą kaklą skauda ir vėl dabar 38. antibiotikus nuo šeštadienio geriu. kaip suprasti, negaliu kaip susinervinau, drebu, skrandį net skaudėt pradėjo.
ar buvę kam nors taip?
Atsakyti