Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(diana. @ 2010 10 25, 19:18)
Angina(liaudiškai šnekant) ir tonzilitas(medicininis terminas) juk tai vienas ir tas pats g.gif .

letinis tonzilitas-tai kai visuomet gerkle raudona, labai skauda, viskas isburke ir niekada nebuna tonziles normalios formoa, kai pulinukai yra-tai jau pulinga angina, as turiu tonzilita...pastoviai jauciu gerkle, kai jau visai blogai buna-islenda pulinga angina, bet tada ir sako, kad jau pulinga, o kai nueini pas lor su griauziancia gerkle-sako kad letinis tonzilitas
Atsakyti
Kadangi mamytė jalka rašė apie ūmų tonzilitą tai aš skaičiau čia
http://www.sveikas.l...tonzilitas-195/
Atsakyti
taip, angina yra tonzilitas, bet pulinga angina, tai jau pulinga 4u.gif
Atsakyti
mes ir vargsta su gerkle.kas del operacijos tai nezinau,nes ir man ir mamai yra isoperuota,tai kaip sirgau gerkles ligom taip ir toliau sergu.kas biski ir gerkle skauda.maziuka kol kas gydau vaistais.reiks isbandyt ta rupuze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2010 10 27, 17:33)
mes ir vargsta su gerkle.kas del operacijos tai nezinau,nes ir man ir mamai yra isoperuota,tai kaip sirgau gerkles ligom taip ir toliau sergu.kas biski ir gerkle skauda.maziuka kol kas gydau vaistais.reiks isbandyt ta rupuze smile.gif

tai kai ispjauna angina, niekas dar tokios garantijos neduoda, kad vaikas 100 proc nesirgs, tikrai ne, sirgs kaip ir visi vaikai, tik nekenks angina sirdziai ir t.t mes atsikratemm pulingos anginos, baisiai dziaugiuosi, sirguliuoja kaip ir sese, slogytes, kosuliukai, si rudeni itin daug serga, bet tfu tfu tfu, nebelakstom i greitaja statytis lasiniu su 40 temo, leistis leidzuiamu antib ir t,t sirgom ir issigydem namuose, ko anksciau niekada nebudavo, mazza bacila-ir pulinga, maza sloga, nusileidzia ir -pulinga doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano dukrai jau 8 m, tonzilitais kasmet sirgdavo, bet pūlinga angina va tik šiemet labai baisi aplankė...Iki šiol vis tikėjausi, kad išaugs ir nereiks operuot, bet matyt neišvengsim. Nes jau prieš metus darėm kraujo tyrimą (streptolizino nustatymą) - tai viršija normas dvigubai doh.gif . Bet vis laukėm, tikėjomės, kad nebesirgs...bet va, susirgo ūmia pūlinga angina, gėrė antibiotikus, po ligos gerklė vistiek negraži, tonzilės didelės, matosi kišenės, o ant vienos išvis kažkokia ataugėlė, kaip liežuvėlis koks išaugo doh.gif . tai gavom siuntimą pas LOR į Santariškes ir įtariu, kad ten lieps operuot... Kas operavot Santariškėse - ar tarėtės, ar tiesiog operavot pas ką pakliuvot?
Atsakyti
QUOTE(agvi @ 2010 10 28, 17:10)
Sveikos,
mano dukrai jau 8 m, tonzilitais kasmet sirgdavo, bet pūlinga angina va tik šiemet labai baisi aplankė...Iki šiol vis tikėjausi, kad išaugs ir nereiks operuot, bet matyt neišvengsim. Nes jau prieš metus darėm kraujo tyrimą (streptolizino nustatymą) - tai viršija normas dvigubai  doh.gif . Bet vis laukėm, tikėjomės, kad nebesirgs...bet va, susirgo ūmia pūlinga angina, gėrė antibiotikus, po ligos gerklė vistiek negraži, tonzilės didelės, matosi kišenės, o ant vienos išvis kažkokia ataugėlė, kaip liežuvėlis koks išaugo  doh.gif . tai gavom siuntimą pas LOR į Santariškes ir įtariu, kad ten lieps operuot... Kas operavot Santariškėse - ar tarėtės, ar tiesiog operavot pas ką pakliuvot?

Maniškei apkarpė tonziles.Tariausi su gydytoju asmeniškai mirksiukas.gif
Sėkmės ir sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agvi @ 2010 10 28, 16:10)
Sveikos,
mano dukrai jau 8 m, tonzilitais kasmet sirgdavo, bet pūlinga angina va tik šiemet labai baisi aplankė...Iki šiol vis tikėjausi, kad išaugs ir nereiks operuot, bet matyt neišvengsim. Nes jau prieš metus darėm kraujo tyrimą (streptolizino nustatymą) - tai viršija normas dvigubai  doh.gif . Bet vis laukėm, tikėjomės, kad nebesirgs...bet va, susirgo ūmia pūlinga angina, gėrė antibiotikus, po ligos gerklė vistiek negraži, tonzilės didelės, matosi kišenės, o ant vienos išvis kažkokia ataugėlė, kaip liežuvėlis koks išaugo doh.gif . tai gavom siuntimą pas LOR į Santariškes ir įtariu, kad ten lieps operuot... Kas operavot Santariškėse - ar tarėtės, ar tiesiog operavot pas ką pakliuvot?

va va pas maniski (jam 2 metukai) irgi yra kazkas ko nesuprantu, kur baigiasi liezuvis tai is apacios ataugele kazkokia matosi, arba as neimanau anatomijos..tiesa sakant ir neismanau bet perziurejau jau internete sandaras gerkles ir vsiko tokiu dalyku nera, sakkit ar tai gali buti nuo pastovios anginos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agvi @ 2010 10 28, 18:10)
Sveikos,
mano dukrai jau 8 m, tonzilitais kasmet sirgdavo, bet pūlinga angina va tik šiemet labai baisi aplankė...Iki šiol vis tikėjausi, kad išaugs ir nereiks operuot, bet matyt neišvengsim. Nes jau prieš metus darėm kraujo tyrimą (streptolizino nustatymą) - tai viršija normas dvigubai  doh.gif . Bet vis laukėm, tikėjomės, kad nebesirgs...bet va, susirgo ūmia pūlinga angina, gėrė antibiotikus, po ligos gerklė vistiek negraži, tonzilės didelės, matosi kišenės, o ant vienos išvis kažkokia ataugėlė, kaip liežuvėlis koks išaugo  doh.gif . tai gavom siuntimą pas LOR į Santariškes ir įtariu, kad ten lieps operuot... Kas operavot Santariškėse - ar tarėtės, ar tiesiog operavot pas ką pakliuvot?

kodel tiap delstes? seniai reikejo operuotis,nes jei virsija ASO normas dvigubai,vadinasi visas organizmas ,sirdele,inkstai labai kencia nuo to .Mes taremes su Rauba,nors jis suaugusiuju daktaras,bet sutiko operuoti mano 3 metu sunu,pries tai pats ji ir apziurejo ir patvirtino kad butina operuoti.
Atsakyti
mums sirdute iskart po operacijos, praejus keliom savaitem maziau pradejo uzt, nes iki tol buvo negrazus uzesiukai, o dabar viskas normoj, ribose kaip ir pas kiekviena vaika
Atsakyti
sveikos, mamos smile.gif
spalio 19 isoperavo angina ir pokolkas ramu smile.gif
dukryte atsigavo, daugiau valgo, geriau miega, daugiau sypsosi ir isdikauja. Zarnynas po truputi atsistato.
Zodziu, pokolkas mums sekas gerai, tikiuosi taip bus ilgiau. Plius duodu MP ir dar priespienio mano daug gavo, nes nutraukinejau, tai tikiuosi dar ir tai ja sustiprino ir MP stiprina.
Linkiu ir jums visoms sekmes ir svarbiausia sveikatos

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, mano berniukui 3 metukai, gruodzio pabaigoj bus planuota operacija, operuos ir adenoidus ir tonziles....ziauriai bijau...nuo kudikystes mano vaikui diagnozuotas letinis tonzilitas, neturejom jokiu persalimu tik amzinai tonzilitas...uztat ir pasirizom operacijai. Bukit geros parasykit kas turejo panasia diagnoze, ir kaip po operacijos jauciasi vaikas?
Atsakyti