Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 3

Čia šiandien paspaudėte? nes pas mane net ir nėra tokio mygtuko
Atsakyti
QUOTE(Dorris @ 2013 03 15, 13:50)
Pas mane sito nr. pradzioj irgi nebuvo, o apacioj paspaudus mygtuka ir patvirtinus, kad duomenys teisingi is karto atsirado.

o butina patvirtinti, kad duomenys teisingi, ar cia nera jokio skirtumo?
aha, pas mane irgi dingo, kur buvo galima patvirtinti.

P.s. Neseniai skambinau i savivaldybe. Registracijos numeri mato tie, kas pilde prasyma internetu. Sios eiles jau yra galutines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kas cia: 15 kovo 2013 - 13:03
QUOTE(kas cia @ 2013 03 15, 14:00)

P.s. Neseniai skambinau i savivaldybe. Registracijos numeri mato tie, kas pilde prasyma internetu. Sios eiles jau yra galutines.

na as pildziau internetu ir nera registracijos nr.
Atsakyti
QUOTE(Dyte27 @ 2013 03 15, 12:53)
Mes uzsirase i Vandeni.

mes i sita irgi pretenduojam ir noriu pasidomet ar jus ta pacia info matot?
kai rasiau prasyma darzelyje, neleido rasyt anksciau kaip merginai sueis 2 metai, aiskino nera grupes nuo 1,5 metu, o dabar matau, kad ale bus sudaromos 2 grupes :nuo1,5 iki 3 metu ir nuo 2iki3 metu. Is 228 norinciu mes 32 vietoj nuo siandien, nors visa laika buvom 3, gal prioritetus dabar tik sudeliojo, mes prioritetu neturim, bet i darzeli, kai uzsirasem eileje buvom 2nr.
Atsakyti
Vandenyje bus 2 grupes nuo 1,5-3 m, priims 35 vaikus (i sia grupe pretenduoja 2011 m. gime)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almute25: 15 kovo 2013 - 13:31
QUOTE(kas cia @ 2013 03 15, 14:00)

Galutines siai dienai turbut g.gif
Nes kai vyks priemimas, tai juk kai kas gali atsisakyt, kai kas is 5 darzeliu viena pasirinkt ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2013 03 15, 14:52)
Nes kai vyks priemimas, tai juk kai kas gali atsisakyt, kai kas is 5 darzeliu viena pasirinkt ir pan. g.gif

taip, galutinai sutvarke esamus duomenis. jei bus nauju prasymu ar kas nors atsisakys turimos vietos, eiles kazkiek keisis, bet buve duomenis pagaliau sudelioti pagal prioritetus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2013 03 15, 13:52)

Aš kaip supratau rinktis jau negalėsit, jei patenka vaikas į pirmą pagal jusų sąrašą darželį, tai iš kitų eilių išbraukiamas
Atsakyti
QUOTE(ciombocka @ 2013 03 15, 15:05)
Aš kaip supratau rinktis jau negalėsit, jei patenka vaikas į pirmą pagal jusų sąrašą darželį, tai iš kitų eilių išbraukiamas

Na as ta ir turejau omenyje, na tiesiog patekes i pirma, pasitrauks is visu kitu eiliu- gal taip teisingiau sakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2013 03 15, 14:07)
Na as ta ir turejau omenyje, na tiesiog patekes i pirma, pasitrauks is visu kitu eiliu- gal taip teisingiau sakyt smile.gif

Tada taip, nes pvz ir 40 eilėje gali patekti, jei visi 20-30 prieš jį eis į kitą darželį
Atsakyti
QUOTE(Almute25 @ 2013 03 15, 14:31)
Vandenyje bus 2 grupes nuo 1,5-3 m, priims 35 vaikus (i sia grupe pretenduoja 2011 m. gime)

me i Vandeni dabar eileje esam 9 i grupe nuo 1-2 metu....taip rodo... as vis tiek nesuprantu kaip bus.... buvom ten 100-as kazkelinti, o dabar 9...prioritetu irgi neturim g.gif kaip ir dziaugtis tureciau, bet vis tiek na neikertu sios sistemos ir berods jus cia viska aiskiai rasot, bet vis tiek nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
Mano vaikas laukia 3 darzeliuose. Visuose darz buvo eiles pabaigose, siandien visose eilese atsistojo mazdaug per vidury 4u.gif Prioritetu neturim, tik deklaruota gyv vieta. Dabar jau eile pasidare panasi i tikra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 15 kovo 2013 - 14:18