QUOTE(Diaaa @ 2013 03 15, 16:58)
ko jus keliat panika anksciau laiko

ten kiekviena konsultante skirtingai sneka, tai as jau net nebesiparinu, nors mano dukrytes skaiciukai eilese irgi nestulbinantys, bet laukiu birzelio, nes tik
tada paaiskes tikrosios eiles, o ne
dabar
cia citata is savivaldybes gauto laisko, kuri gavau siandien:
"... Jeigu vaiko vieta eilėje yra 50 ar tolesnė, ar tai reiškia, kad vaikas nebepateks į tą darželį? Vieta eilėje, kurią matote, nereiškia, kad jūs galėsite ar negalėsite lankyti pasirinkto darželio. Tėvai gali rinktis iki 5 darželių, todėl realiai vienas vaikas yra penkiose skirtingose eilėse. Tačiau, birželio mėnesį, kai sistema skirstys vaikus į naujai suformuotas grupes, vaikui patekus į darželį, iš kitų eilių jis bus išbraukiamas.
Pavyzdžiui, vaikas yra eilėje į A, B, C, D ir E darželius. Jam patekus į B darželį, iš kituose darželiuose C, D ir E, - esančių eilių jis bus išbraukiamas, taip kiti vaikai, laukę eilės į C, D ir E darželius, pasislinks link eilės pradžios"
taip kad nekelkit sau panikos anksciau laiko

dabar rodomos eiles sutvarkytos pagal prioritetus ir panasiai, bet tie, kurie rase prasymus i 5 skirtingus darzelius tai jie ir yra visur eilese i tuos 5 darzelius, tai belieka laukti birzelio, tikrai dauguma dar pasislinks i prieki. dabartines eiles svarbios tik tiems, kas nori lankyti darzeli butent dabar, tai tie aisku budami 50u numeriu nepapuls, o jei laukiat eiles tik nuo rugsejo tai ir laukit ramiai, nes panikuodamos situacijos tikrai nepakeisit
Niu kazkaip taip ir itariau, nes eiles, kuriose vaiku apie 200 kazkaip nerealiai atrodo.
QUOTE(Valmiera @ 2013 03 16, 00:13)
Ateinu pasidžiaugti

. Mano mažoji iš 18 vietos šoko į 1-ąją

. Kaip suprantu savivaldybė sudėliojo ir susumavo prioritetus. Kad pateks į pirmąjį penketuką, tai tikėjausi, bet kad bus pirmoji, tikrai ne

.

sveikinu,
mes irgi patapom Nr.1

Tik dabar klausimas mamytems, kurios kazka minejo, kad jei esam eiles pradzioje galim prasytis i darza anksciau. Mano maziukui vasara 2 metai sukaks, tai geguze net pagal amziu tinka i dabartine 1.5-3 metu grupe. Tai mano klausimas - nuo ko geriau pradet tvarkytis? Ar nuo savivaldybes ar nuo darzelio direktores. Nes kiek vaiku lanko dominancia grupe galiu ir is aukletoju suzinoti. Ir jei tarkim suzinau, kad grupeje maziau nei 18 vaikuciu, ar apskritai tai yra imanoma, nes joje kaip ir 2010 metu vaikuciai. Niu bet rugseji lai perkelia i musu bendraamziu grupe.