Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 3

QUOTE(Liolio @ 2013 03 28, 15:36)
Nu bet ar ne absurdas... Jei 2010 metais pildziau prasyma, tai buvo viena tvarka. Kodel dabar kas naujai raso gali 5 pasirinkt, o man tenka tik 1 darzelyje eileje laukt  verysad.gif Kur teisybe...

Va sitas ir man neaisku. kazin, ar rasyciau dar i koki darzeli, bet vis gi...
aplamai as esu tos nuomones, kad savivaldybe paskubejo su sita tvarka. ji turejo buti taikoma tik nuo 2015 metu, o visi kiti turejo buti primami pagal senaja tvarka...bet deja...
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 03 28, 16:52)
Va sitas ir man neaisku. kazin, ar rasyciau dar i koki darzeli, bet vis gi...
aplamai as esu tos nuomones, kad savivaldybe paskubejo su sita tvarka. ji turejo buti taikoma tik nuo 2015 metu, o visi kiti turejo buti primami pagal senaja tvarka...bet deja...

koks skirtumas ar nuo 2015 аr nuo siu metu tvarka pasikeite vistiek butu buves tas pats balagas. Tik dabar ant musu vyksta visie sie programos bandymai o jei nuo 2015 m. tai butu kitos mamos tai jau koks skirtumas ar siais ar kitais metais vistiek bardakas 4u.gif
Atsakyti
o man labiau patiko senoji tvarka, bet turiu registruotis pagal nauja. kokia bebutu tvarka, vis tiek kam nors netiks
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2013 03 28, 16:22)
koks skirtumas ar nuo 2015 аr nuo siu metu tvarka pasikeite vistiek butu buves tas pats balagas. Tik dabar ant musu vyksta visie sie programos bandymai o jei nuo 2015 m. tai butu kitos mamos tai jau koks skirtumas ar siais ar kitais metais vistiek bardakas  4u.gif

niu kodel tas pats....vienas dalykas nebebus jau popieriniu prasymu visai, visi tevai savo vaikus registruos tik 2015 metu sausi, plius patys savivaldybes darbuotojai jau butu ivalde sistema, reikia tiketis, kad ji veiktu normaliai...as manau, kad logiska butu buve, kad bent jau popieriniams prasymams sita tvarka nebutu buvusi taikoma...
zodziu, vaziuosiu siandien i savaivaldybe, nebepernakvosiu dar vienos nezinios nakties biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip prieš porą metų irgi buvo galima rašyt prašymus keliuose darželiuose mirksiukas.gif Mes, beje, irgi į vieną tada teužsirašėm...
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2013 03 28, 15:35)
Šiaip prieš porą metų irgi buvo galima rašyt prašymus keliuose darželiuose mirksiukas.gif Mes, beje, irgi į vieną tada teužsirašėm...

Tikrai taip, oficialiai leido rasytis i viena darzeli, kad nebutu dirbtinai puciamos eiles. Dabar iseina taip, kad kas tada gudravo, tas dabar ir laimi.
....

Man keistai skamba, kad jus norit visos papildyti sena prasyma dar keliais darzeliais. Bet jus nepagalvojot, kad ir kiti teveliai tada pildys i jusu norima darzeli su sena prasymo data ir gal atsistos pries jus. Pvz., 2010 kovo menesi nuneset i viena darzeli, ten pagal sarasus buvot, tarkim, 5. Na dabar leisu papildyti senus prasymus dar keliais, ir vietoje 5 tampate 50, nes kiti teveliai su sena data irgi dapildytu. Butu netiketa ar ne? O po to rektumete, kad darzelyje buvote 5, o dabar nepapulsite. O tevai, kuriu vaikai gime antroje metu puseje jau galetu eiti aukles ieskoti, nes jie praktiskai nepapultu niekur.
Atsakyti
QUOTE(vipa @ 2013 03 28, 15:55)
Tikrai taip, oficialiai leido rasytis i viena darzeli, kad nebutu dirbtinai puciamos eiles. Dabar iseina taip, kad kas tada gudravo, tas dabar ir laimi.
....

Man keistai skamba, kad jus norit visos papildyti sena prasyma dar keliais darzeliais. Bet jus nepagalvojot, kad ir kiti teveliai tada pildys i jusu norima darzeli su sena prasymo data ir gal atsistos pries jus. Pvz., 2010 kovo menesi nuneset i viena darzeli, ten pagal sarasus buvot, tarkim, 5. Na dabar leisu papildyti senus prasymus dar keliais, ir vietoje 5 tampate 50, nes kiti teveliai su sena data irgi dapildytu. Butu netiketa ar ne? O po to rektumete, kad darzelyje buvote 5, o dabar nepapulsite. O tevai, kuriu vaikai gime antroje metu puseje jau galetu eiti aukles ieskoti, nes jie praktiskai nepapultu niekur.

drinks_cheers.gif labai taikliai igarsinot mano mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vipa @ 2013 03 28, 14:55)
....

Taip, bet anksciau reikedavo rasytis ten, kur priklauso pagal gyvenama vieta. Kiekviena gatve turejo darzeli, kuris jai priklause. As net nesitikejau patekti i toki, kuriam musu gatve nepriklauso, tai ir nerasiau prasymu. O dabar pasirodo, kad reikejo... doh.gif

As nenoreciau sena prasyma papildyt atbuline data dar keliais darzeliais. Ta prasyma kuris buvo noreciau palikt, bet sios dienos data papildyti 4 kitus darzelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 28, 16:05)
As nenoreciau sena prasyma papildyt atbuline data dar keliais darzeliais. Ta prasyma kuris buvo noreciau palikt, bet sios dienos data papildyti 4 kitus darzelius  mirksiukas.gif

Taip butu buves teisingiausias variantas tik paleidus sistema. O dabar per velu, gi tikriausiai jau visuose darzeliuose eiles uzpildytos ir stovetmete ju gale. Na nebent tai padetu patekti 2014 metais, jei perkelines tuos prasymus 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vipa: 28 kovo 2013 - 16:21
QUOTE(vipa @ 2013 03 28, 15:16)
Taip butu buves teisingiausias variantas tik paleidus sistema. O dabar per velu, gi tikriausiai jau visuose darzeliuose eiles uzpildytos ir stovetmete ju gale. Na nebent tai padetu patekti 2014 metais, jei perkelines tuos prasymus  4u.gif .

Na, kad ir i gala eiles atsistot, bet vis tiek pabandyt galima. Pvz mano penkemete irgi stovi eileje, net trijuose darzeliuose yra pirma eileje, nors prasyma pateikiau tik siu metu sausio menesi. Viename is darzeliu tik ji viena ir telaukia... Tai yra kazkiek sansu jog vienas vaikas iseis ar ka, tuomet is karto gautu vieta. Su mazesne, deja, to isbandyti negaliu... Na, nesvarbu, yra kaip yra, nors neatrodo man tai teisinga.

O 2014 metais buciau labai laiminga jei patektu, butu net geriau negu kad 2013. As ir pildziau su ta viltim, kad per metus ar pusantru atsiras ta vieta. Ka gali buti taip, kad prasymu neperkelines? blink.gif Negi vel is naujo reiks rasyt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 03 28, 16:34)

O 2014 metais buciau labai laiminga jei patektu, butu net geriau negu kad 2013. As ir pildziau su ta viltim, kad per metus ar pusantru atsiras ta vieta. Ka gali buti taip, kad prasymu neperkelines?  blink.gif Negi vel is naujo reiks rasyt?  doh.gif

Su savivaldybe visko gali buti biggrin.gif . Kazkur skaiciau, kad reikes is naujo pildyti tais metais, kuriais ir nori lankyti, bet pernykscius gi perkele i siemet, tai kad neaisku kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(vipa @ 2013 03 28, 15:42)
Su savivaldybe visko gali buti biggrin.gif . Kazkur skaiciau, kad reikes is naujo pildyti tais metais, kuriais ir nori lankyti, bet pernykscius gi perkele i siemet, tai kad neaisku kaip bus.

Taip, ir pernykscius, ir pries 3 metus rasytus darzeliuose. Jei ateinanciais metais neperkels, tai tuomet ir tie darzeliuose rasyti pranyks... Gali atsitikt taip, kad kazkas 5min anksciau uzpildes vieta gaus, o as laukdama nuo 2010m pradzios - ne... Nu ka, teisybes cia panasu nerasi. Belieka laukt ir tiketis smile.gif
Atsakyti