Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 3

QUOTE(dushianerami @ 2013 04 17, 15:10)
nu va, patys sutarke be skambucio.matyt kazka tvarke. vel 7

matyt daug skambuciu sulauke biggrin.gif
Atsakyti
sukūriau NAUJĄ TEMĄ
Susitariame, kad pildome ją pabaigę diskusijas šioje:)
Atsakyti
Vakar gavau laišką, kad mano minimuose darželiuose nebus grupių nuo 1 metų. Nors jų sistema prie vieno darželio visą laiką rodo, kad ta grupė yra g.gif Ir darželio direktorė neneigė, kad tokia grupė bus. Nu vėl nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 04 23, 07:56)
Vakar gavau laišką, kad mano minimuose darželiuose nebus grupių nuo 1 metų. Nors jų sistema prie vieno darželio visą laiką rodo, kad ta grupė yra  g.gif Ir darželio direktorė neneigė, kad tokia grupė bus. Nu vėl nieko nesuprantu  doh.gif

skambinti nebandete? Gal vel grybauja? Bet kaip jie gali taip daryti, kai jau tikiesi, kad vaikas prades lankyti darza, staiga panaikina grupe, tai iskart turejo neregistruoti i tokia grupe, o ne vos ne paskutine minute pranest... blink.gif
Atsakyti
Nu tai va mane tas ir nervuoja. Tai kam reikia tada rodyti to, ko nėra schmoll.gif Prisiskambint, tai ten sudėtinga. Niekas nekelia. Bandysiu gal vėliau.
Atsakyti
o as parasiau 2 uzklausimus i darzeliai.lt del to, kad atsiustu sarasus darzeliu, kuriuose tikrai bus tos 1-2 metu grupes, ir zinote ka po menesio jokio atsakymo...
Atsakyti
QUOTE(Almute25 @ 2013 04 23, 10:16)
o as parasiau 2 uzklausimus i darzeliai.lt del to, kad atsiustu sarasus darzeliu, kuriuose tikrai bus tos 1-2 metu grupes, ir zinote ka po menesio jokio atsakymo...

Ten gal kokio oficialaus uzklausimo reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 04 23, 07:56)
Vakar gavau laišką, kad mano minimuose darželiuose nebus grupių nuo 1 metų. Nors jų sistema prie vieno darželio visą laiką rodo, kad ta grupė yra  g.gif Ir darželio direktorė neneigė, kad tokia grupė bus. Nu vėl nieko nesuprantu  doh.gif

Is savivaldybes gavote atsakyma?
Atsakyti
Nu tas laiškas atėjo iš savivaldybės. Skambinau, tai kiek supratau, tai gavo ir darželių skaičius, kiek numatoma priimti vaikų. Tai matyt todėl ir niekaip negali pateikti sąrašų darželių, kas, kiek ir kokio amžiaus vaikų priims. Kuo toliau, tuo labiau matosi, kad sistema visiškai gyvena atskirai: dalį tvarko savivaldybė, dalį - darželiai. Tai dabar dar daugiau netvarkos doh.gif
Atsakyti
pas mane 1-2 metu grupe rode 4 darzeliuose, po kovo 15 , 3-juose, o po praeitos sav 2 darzeliuose. turbut iki birzelio men neliks nei vieno... nors ir tuose 2-juose pagal eiles skc esam uz borto.
Atsakyti
Pas mane visada rodo tą patį. Tiesą sakant, kai vakar kalbėjau su savivladybės darbuotoja, tai labai konkrečiai nieko ir nepasakė dėl tų grupių.
Atsakyti
Sveikos mamytes wink.gif
Mes va turim dar visai mazyliuka leliuka wink.gif 2 menesiu. ir norim ji leisti nuo 2014-09-01 i lopseli wink.gif kadangi esam sviezi teveliai ir su darzeliuose esancia tvarka nesusidure (ypac su nauja tvarka), tai noriu paklausti, KADA? KUR? ir su KOKIAIS DOKOMENTAIS ? kreiptis del darzelio? 4u.gif

Ar reikia rasyt ta prasyma nuo 2013-09-01? Ar anksciau galima? Bijau paveluoti, kad maziukas negaus is vis jokio darzelio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildaTU: 24 balandžio 2013 - 16:51