Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(ne mama @ 2009 02 22, 14:38)
supratau kad mano bandymams grizt prie skystu pudru  teks palaukt bent jau pavasario- vakar taip nesekmingai nusipirkau Maybelline nauja mineraline skysta pudra doh.gif  paemiau porcelain pati sviesiausia atspalvi, nu ir sh.. ten o ne porcelianas atsiprasant schmoll.gif po 5 minuciu po uztepimo veidas buvo rudas unsure.gif  zodziu- kolkas tik EM golden fair ir buff linen pakankamai sviesios man ziemos periodu, teks kogero paieskas nutraukt. o siaip ta maybeline kaip dengias man patiko- tikrai neblogai maskuoja, ir skysta tokia, kaip man patinka. bet dar labiau supykau kai nulupau visus uzklijuotus papildomus lipdukus ir pamaciau jos sudeti doh.gif  mineralu ten minimumas, o chemijos ir visokiu silikonu tai nepagaileta doh.gif

O tai ko tu tikėjais iš Maybeline? lotuliukas.gif Aš iš tų supermarketinių dar Artdeco toleruoju, o daugiau schmoll.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 22, 15:18)
O tai ko tu tikėjais iš Maybeline?  lotuliukas.gif Aš iš tų supermarketinių dar Artdeco toleruoju, o daugiau schmoll.gif:

nu ko ko- mineralines pudros tikejaus lotuliukas.gif doh.gif bet kam uzklijuot sudeti po devyniais sluoksniais tai nesuprantu doh.gif
ai zodz... mano siaip irgi beveik visa ne mineraline kosmetika is artdeco ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau pudra Loreal True match mineral, bet ji biri,su sepeciu,nemoku tolkios tepti.. blush2.gif ant paprastos veido odos tepr? gal kas bande?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 22, 15:21)
nu ko ko- mineralines pudros tikejaus lotuliukas.gif  doh.gif bet kam uzklijuot sudeti po devyniais sluoksniais tai nesuprantu doh.gif
ai zodz... mano siaip irgi beveik visa ne mineraline kosmetika is artdeco ax.gif

Nu kam? KAd tokios naivuolės ir pirktų, galvodamos, kad pudra ideali ir stebūklinga lotuliukas.gif

O jei rimtai - tai nebenoriu aš skystų pudrų ... Pasidažaiau dar kažkada ir nebepatiko tas kaukės vaizdas. Mineralinė daug natūraliau atrodo ir veidas gaivesnis ir porų taip nekemša ir t.t. Lieku prie EM ir bent jau jkurį laiką būsiu rami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 22, 18:59)
Nu kam? KAd tokios naivuolės ir pirktų, galvodamos, kad pudra ideali ir stebūklinga  lotuliukas.gif

O jei rimtai - tai nebenoriu aš skystų pudrų ... Pasidažaiau dar kažkada ir nebepatiko tas kaukės vaizdas. Mineralinė daug natūraliau atrodo ir veidas gaivesnis ir porų taip nekemša ir t.t. Lieku prie EM ir bent jau jkurį laiką būsiu rami smile.gif

drinks_cheers.gif as ir kai pabandziau mineraline tai skistos net nebenoriu teptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2009 02 22, 19:33)
drinks_cheers.gif as ir kai pabandziau mineraline tai skistos net nebenoriu teptis smile.gif

o man deja sunkiau isgauti gera vaizda su mineraline nei su kitom pudrom, bet naudosiu mineraline naturalumo sumetimais
Atsakyti
o man dar visa savaite laukti savo EM kito rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 02 22, 15:25)
Nusipirkau pudra Loreal True match mineral, bet ji biri,su sepeciu,nemoku tolkios tepti.. blush2.gif  ant paprastos veido odos tepr? gal kas bande?

Jei kalbat apie šitą
user posted image
tai aš ją turiu, nebloga, man pakankamai pamaskuoja, bet nusipirkau per tamsią, ją reikia tepti tiesiai ant veido, patepus jį kremu... Tas šepetys tikrai nelabai malonus, toks šiurkštokas.

dabar ieškau kitos kokios nors kad galėčiau kreminės pudros atsisakyti...
gal kas išbandė Artdeco mineralines ir gali pasakyti kuo skiriasi

Mineral foundation
user posted image

Ir Mineral loose powder
user posted image

nesuprantu skirtumo tarp jų... unsure.gif
Atsakyti
doh.gif gal jos ir nieko , bet tik kad zodis "pure " nelabai tinka
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2009 02 23, 10:35)
doh.gif gal jos ir nieko , bet tik kad zodis "pure " nelabai tinka

Kodėl?? ax.gif Juk rašoma non-comedogenic... 4u.gif
Atsakyti
as tikrai nesakau kad jos kokios blogos, tiesiog kiek isziurejau sudeti (ne tik situ) tai tik kelios firmos turi mineraline pudra kuri tiktu tikrai problemiskai odai (be jokiu alergenu ). as cia rasiau grinai is savo puses nes ieskau pudros problemiskai jautriai odai tai kolkas EM priimtiniausia sudetis. dar esu turejus paprastu pudru jautriai odai, tai denge man graziau nei mineraline, bet po kurio laiko alergizoti pradedavo doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos ,pirkčiau mineralinę pudrą pabandymui ,tamsesnių spalvyčių ,ačiū 4u.gif
Gal kuri planuojat užsakinėt sau ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 23 vasario 2009 - 11:03