Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(Elegant @ 2009 02 28, 16:15)
Ačiū. O kokią spalvą ėmėt?  smile.gif  Ir kaip naudojat? Tik ją vieną ar dar su kokia kremine pudra ar maskuojamu pieštuku? ax.gif

Prasom 4u.gif mano odyte nera labai viesi ir nera tamsi smile.gif numeriukas berots 2. Na kai nuejau i sarma tai konsultante man padejo spalvyte issririnkti kelis atspalvius dave pasibandyti.
Naudoju tai paprastai. kremukas veidukui, jeigu reikia pamaskuoju kurias reikia vieteles ir po to mineraline pudryte. Ir zinoma jei naudojate skaistalus, po to saistalai. Tai va mirksiukas.gif Kaip ir sakiau po keliu minuciu man veidukas skaistus atrodo.
Patarciau daryti kaip ir as smile.gif Nuejau i sarma, na zinoma man padejo issirinkti spalvyte ir pabandziau uzsitepti, kaip sakiau is pradziu man ispudis netoks buvo kaip tikejaus, bet grizus i darba (per pietu pertrauka buvau) paziurejau i veidrodi tai vauj buvo tai po darbelio lekiau ir nusipirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Cinamonas*, kokia jo kaina?
jauciu reikes siandien suoliuoti ir pirkti ja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 01, 13:10)
Cinamonas*, kokia jo kaina?
jauciu reikes siandien suoliuoti ir pirkti ja biggrin.gif

Mokejau uz mineraline pudryte 65 lt ir pirkau atskirai sepeteli tai uz ji 50 lt. mokejau tikiuosi nepabrango 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudoju artdeco Nr 4. Aš irgi baltaodė drinks_cheers.gif .Šiaip tai esu labai pačia pudra patenkinta, tik išpradžių ji man odą l. sausino, bet paskiau kažkaip normaliai. Tik man kažkaip norėtūsi vos rusvesnės, man atrodo ji mane pagražintų g.gif . Neinu nei aš į soliariumus nei saulėje kada nors įdegu.... tai manau tokia pudra kaip tik vos vos atspalvį duotų ( juk ji kitaip dengiasi nei krempudra) ir nebūsų ryškaus kontrasto... Bet va artdeco jau tokios spalvos man nebūtų - na šiaip ten atspalvių tikrai mažoka unsure.gif Galvoju -reiktų EM mėginuką pabandyti užsisakyti, bet kol tą spalvą per kompą atrinksiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gugu @ 2009 03 01, 15:09)
Aš taip pat naudoju artdeco Nr 4. Aš irgi baltaodė drinks_cheers.gif .............................................. Tik man kažkaip norėtūsi vos rusvesnės, man atrodo ji mane pagražintų g.gif .
.......Bet va artdeco jau tokios spalvos man nebūtų - na šiaip ten atspalvių tikrai mažoka unsure.gif

Tikrai spalvų mažoka ... man noretusi vos vos vos tamsesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 02 28, 09:40)
As  naudoju artdeco mineraline pudrye man ji labai patiko, nors kai pirma karta pabandziau pasirode ne kokia, taciau kokiom 10 minutem praejus labai graziai skaisciai veidukas atrode bigsmile.gif

o ardeco nekemsa poru? berods, sm esu skaicius, kad ardeco mineraline kemsa poras unsure.gif

QUOTE(sanija @ 2009 02 28, 15:29)
as pasirinkau 4 nr ( artdeco fundation), bet mano oda sviesi, taciau greit rausta, daug pavirsiniu ir net sutrukinejusiu kraujagisliu.

na, mano oda tokia pati unsure.gif sviesi, rausta, + kapiliarai doh.gif
gal ir man sita reiks isbandyt unsure.gif
Atsakyti
[quote=Langoza,2009 03 02, 17:21]
o ardeco nekemsa poru? berods, sm esu skaicius, kad ardeco mineraline kemsa poras unsure.gif

Na man tai tikrai nekemsa 4u.gif Tikrai esu patenkinta sia pudryte tik ziema jos nenaujoju, nes ziema negerai naudoti birias pudras, ziema pratempiu su kremine pudra mirksiukas.gif
Atsakyti
tik uzsidegiau noru pirkti ta artdeco mineraline - bet kai perskaiciau, kad kazkam kimso poras, susimasciau g.gif o kaip kitoms su ja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 02, 18:53)
tik uzsidegiau noru pirkti ta artdeco mineraline - bet kai perskaiciau, kad kazkam kimso poras, susimasciau g.gif o kaip kitoms su ja? bigsmile.gif

o man tai l.gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 03 02, 15:36)
Na man tai tikrai nekemsa 4u.gif  Tikrai esu patenkinta sia pudryte tik ziema jos nenaujoju, nes ziema negerai naudoti birias pudras, ziema pratempiu su kremine pudra mirksiukas.gif

dekui. reiks pasiziureti. suviliojai wink.gif

QUOTE(charisma @ 2009 03 02, 15:53)

vat as nezinau sito, tik buvau skaiciusi kad kazkam taip buvo. tai tikiuos, ateis daugiau merginu, ir pasakys, kad nekemsa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 03 02, 17:56)
vat as nezinau sito, tik buvau skaiciusi kad kazkam taip buvo. tai tikiuos, ateis daugiau merginu, ir pasakys, kad nekemsa  biggrin.gif

jauciu nesulauksiu kitu atsiliepimu ir ryt ja pirksiu bigsmile.gif nors kitavertus jau turi ateiti mano em mineraline, gal jos sulaukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 02, 16:01)
jauciu nesulauksiu kitu atsiliepimu ir ryt ja pirksiu bigsmile.gif nors kitavertus jau turi ateiti mano em mineraline, gal jos sulaukti g.gif

as tai palaukciau EM rolleyes.gif
visgi manyciau, EM geresne turetu buti uz ardeco g.gif
Atsakyti