Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(bonitute20 @ 2009 07 09, 09:46)
spirale vietoj, siuliuku jau seniai nebera, ir yra grybelis... niekaip man jo neisgydo, man turbut koks veziukas greitisimes jei dar taip zais su manim... verysad.gif  sundaktarei... man reiktu gero ginekologo siauliuose, bet privatu... unsure.gif

Šaunu dėl spiralės.
O dėl grybelio. Tai nereikia taip galvot. Šlykštus jis dalykas, ir geriausi gydytojai kartais su juo vargsta gydydami. Ypač, jei jis linkęs kartotis.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 07 01, 19:51)
...Va, tik ar galima naudoti tamponus, jei bus gausios mėnesinės? Geriau jau jų išvis nebutų...  blush2.gif

man gyd sakė, kad negalima

QUOTE(vilmak @ 2009 07 02, 19:59)

gal kas zinot, kiek Camelijose Mirena kainuoja?

teiravausi ateities pl. Camelijoje, sakė, jog vietoje neturi, reikia užsakyti, kaina būtų apie 850Lt
Atsakyti
QUOTE(Giko @ 2009 07 09, 17:50)
man gyd sakė, kad negalima
teiravausi ateities pl. Camelijoje, sakė, jog vietoje neturi, reikia užsakyti, kaina būtų apie 850Lt

per CIA siek tiek pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 07 09, 14:12)
Šaunu dėl spiralės.
O dėl grybelio. Tai nereikia taip galvot. Šlykštus jis dalykas, ir geriausi gydytojai kartais su juo vargsta gydydami. Ypač, jei jis linkęs kartotis.

as ji jau ne viena karta turejau... verysad.gif net nesupratntu kodel jis man atsiranda jei atrodo viska darau kaip reikia, labai saugaus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 07 10, 21:46)
as ji jau ne viena karta turejau...  verysad.gif  net nesupratntu kodel jis man atsiranda jei atrodo viska darau kaip reikia, labai saugaus...  verysad.gif

Imunitetas čia irgi svarbus.
Man pačiai teko su šituo brudu virš pusės metų kovot. Kokių tik vaistų man neskyrė. Baisu net prisimint. Dabar jau kokie 4 metai nei karto nepasikartojo.
Tik bijau, kad Mireną įsidėjus vėl ta bėda neišlystų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 07 11, 11:44)
Imunitetas čia irgi svarbus.
Man pačiai teko su šituo brudu virš pusės metų kovot. Kokių tik vaistų man neskyrė. Baisu net prisimint. Dabar jau kokie 4 metai nei karto nepasikartojo.
Tik bijau, kad Mireną įsidėjus vėl ta bėda neišlystų unsure.gif

man imunitetas labai ne kkoks nes jau vis sergu ir sergu kuom nors... doh.gif tai turbut cia del to ir bus... as ja turiu 9 men su virs ir man vistiek teplioja ir skauda pilvo apacia... ar kam nors taip yra, ar man cia netinka ta mirena?
Atsakyti
Jau ir as isidejau si brangu auskariuka...jei reiktu pakartot-ne uz ka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 07 09, 10:46)
spirale vietoj, siuliuku jau seniai nebera, ir yra grybelis... niekaip man jo neisgydo, man turbut koks veziukas greitisimes jei dar taip zais su manim... verysad.gif  sundaktarei... man reiktu gero ginekologo siauliuose, bet privatu... unsure.gif

o tai kur tie tavo siuliukai dingo?O man su mirena buvo pastovus uzdegimai doh.gif ,tik issiemus galejau juos issigydyti.
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 07 13, 16:14)
o tai kur tie tavo siuliukai dingo?O man su mirena buvo pastovus uzdegimai  doh.gif ,tik issiemus galejau juos issigydyti.

na o gal man nuo jos cia, jezau kiek variantu daug yra... doh.gif itrauke i vidu, nes per trumpus siuliukus paliko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 07 15, 11:29)
na o gal man nuo jos cia, jezau kiek variantu daug yra...  doh.gif  itrauke i vidu, nes per trumpus siuliukus paliko...  unsure.gif

tai kai reiks isimti bus nekas doh.gif ,operuos.....man irgi pradzioje grybelis gyveno,o kai grybelis reiskia bloga mikroflora,tai tuoj uzdegimai,privargau daug,jokie antibiotikai nepadejo, po ju budavo dar blogiau,nes vel grybelis-vienu zodziu uzsuktas rats, grybelis jug irgi -uzdegimas, stenkis daugiau panaudoti geruju bakteriju zvakuciu i maksti,as jau pusantru metu kaip issiemus,tai tik dabar jauciu kad atsigaunu,uzdegimai man isderino ten viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 07 15, 12:01)
tai kai reiks isimti bus nekas doh.gif ,operuos.....

Nebutinai. Istraukia ja su tokiu kaip kabliuku ir be jokio skausmo.
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 07 15, 13:01)
tai kai reiks isimti bus nekas doh.gif ,operuos.....

Baikit nesamones rasyti ir gasdinti- operuos. doh.gif Isima normaliai tas spirales, tik echoskopu paziuri, ar vietoj- ir isima. O jei ir nesimato siuliuku, tai n ieko tokio, veiksmingumas nuo to nesumazeja, galit 5-6 m. laisvai vaikscioti.

Siaip jau, neitiketina, kad Mirena uzdegimus sukelia, reikia ieskoti kitu priezasciu.
Atsakyti