Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama 3

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 18, 13:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kokio proto reiktu tureti,kad jei santuoka byretu...pasiryztu vaiskcioti su didziuliu pilvu,buti galbut nelabai patraukli seksualiai ir nesioti vaikam kitiems...ot issaugojimo budas santykiu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

is saves juokiesi? ar siaip linksma?
Nes kiek domiuosi tai moteris kurias siulo dazniausiai yra pateikiamos ne geriausiu noru ir altruizmo vedini.

Be to perspejama jog motina gali ir neimti pinigu jei ji labai prisiris prie situacijos PRIE SITUACIJOS pabreziu, niekas nekalba apie svetima vaika kaip apie jos.

o priezastis del ko tai daro vienareiksmiska pinigai smile.gif

atsakymai konsultantu su kuriais bendravau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 03 18, 12:48)
As asmeniskai galvoju, kad labai noredama vaiko, nesiryzciau ieskoti surogatines motinos, gal paprasciau pasiimti kudikeli is vaiku namuciu, jie visi laukia teveliu, o cia dar tiek pastangu deti ir kita zmogu kankinti savo norais(kalbu apie surogatine), nes jei ji normali moteris, jai turetu buti bet kokiu atveju sunku atiduoti, kad ir "ne savo", bet savo isciose isnesiota vaikeli.  nestuke.gif
O kaip kazkuri minejo, del savo lasteliu, genu ir t.t. bet kokia kaina uzsibrezti turet vaika, manau yra kiek egoistiska, nebent tevai tokie nuostabus, kad nori zutbut "pagaminti vaika" su savo genais  smile.gif

bet juk is kitos puses..pasiimi vaika is vaiku namu,o vaiko genetine motina irgi savotiskai buvo busimiems tevams inkubatorius..neplanavo,bet yra g.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2009 03 18, 12:58)
is saves juokiesi? ar siaip linksma?

pacitavau jus,bet ne jums taikiau...tad nesinervinkit taip labai,nusijuokit nors karta ir jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 18, 14:00)
bet juk is kitos puses..pasiimi vaika is vaiku namu,o vaiko genetine motina irgi savotiskai buvo busimiems tevams inkubatorius..neplanavo,bet yra g.gif
Papildyta:

pacitavau jus,bet ne jums taikiau...tad nesinervinkit taip labai,nusijuokit nors karta ir jus 4u.gif

Taip, turbut. Tikrai nera man ko nervintis, tiesiog idomi tema, uz tai pas jus atejau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 03 18, 12:57)
taip... taip ir yra  smile.gif vaistai - pats baisiausias ginklas, nes zmones naudoja ji savo laisva valia...
Per visa zmonijos istorija dar niekada nebuvo tiek invalidu, kiek yra dabar  doh.gif
ir nereikia man sakyti, kad zmones dabar gyvena ilgiau ir bla bla bla... gyvena ilgiau, nes turi pamatyti savo tokio gyvenimo pasekmes, turi padaryti isvadas, turi pasikankinti, kad pradetu teisingai mastyti..tokios butinybes deka mokslas ir nestovi vietoje, o ne atvirksciai  smile.gif

tai kodel savo vaikus nuodijat vaistais...juk pasak jusu pas gera motina vaikai neserga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2008 03 20, 18:44)
Rugseji bus 5 metai kaip mes vede. Susipazinom internetu, po 2 metu as su dukra (tada jai buvo 6 metai) atskridom pas ji i Amerika.  Kartu turim sunu, kuriam dabar pusantru metu. 

Jau nuo pat pradziu mano dukra priesinosi musu vedybom.  Auginau ja viena nuo pat gimimo, todel jai buvo sunku dalintis mama su kazkokiu vyriskiu, kuris dar ir auklet ja pradejo.  Vyras mano buvo auklejamas labai grieztai, netgi nesveikai grieztai, sakyciau.  Is pat pradziu bandziau ji itikint kad jam reikia pirmiausia susidraugaut su mano dukra, kad butu abipuse pagarba ir silti santykiai, ir tik tada pradet ja "auklet".  Deja, tai nebuvo padaryta, ir dabar situacija tokia, kad jie vienas kito nekencia, is jo lupu jos atzvilgiu vien tik kritika, barniai, pykciai, saukimas, stumdymas, ir t.t.  Dukra uzsispyrusi, ir atsako jam tuo paciu. Jis pyksta kodel jinai jo visiskai negerbia, as sakau kad jis neuzsitarnavo jos pagarbos, tada jis pyksta ant manes, as ant jo, ir galu gale visi namie vaikstom pikti ir susirauke.  Tikrai zinau kad dukra savotiskai ji myli, nes pasiilgsta, laukia griztancio is darbo, bega pasakot jam savo nuotykius. Jis, deja, jai niekad neturi laiko.

Kazkaip istempem 5 metus blink.gif bet jis vis dazniau uzsimena kad visi sitoj seimoj esam nelaimingi, ir geriausia butu skirtis.  As esu kovotoja, pasiduot nemegstu, todel noreciau bandyt dar kazka keist, bet be jo pastangu, ypac kas liecia mano dukra, situacija tampa beviltiska ax.gif

QUOTE(VRed @ 2008 03 20, 18:59)
Vaziuojam kiekviena vasara ax.gif bet kad ir ten nervu gadinimas pastoviai, MB uzkliuna kad dukra per garsiai kalba, ne taip sakute laiko, per daug kuom nors dziaugiasi, nori su juo zaist o jis tingi, pritrupina kai valgo, su broliu per grubiai zaidzia (nors tas juokiasi), ir t.t.
Dukra net prase jo kad jis siemet nevaziuotu su mumis, tai jinai bent jau atsipalauduot galetu doh.gif

ideali šeimyna laukia pinigėlių pagausėjimo wub.gif telieka palinkėt sėkmes , tikriausiai ne paskutinis kartas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 18 kovo 2009 - 14:03
QUOTE(Roxetė @ 2009 03 18, 13:58)
Savo  smile.gif

taip ir maniau. o norinčius turėti savo kažkodėl vadinat egoistais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 18, 14:55)
sunku pasakyti kuris mastymas yra nuejes neteisingu keliu 4u.gif

kodel sunku? pagalvojus visai nesunku ... jei tik pasauli matote iskreiptai, tada sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 18, 14:00)
Papildyta:

tai kad ne mane citavai,

o ko cia juoktis ir sypsotis kol kas nera ko, kol kas sprendziu klausima ir labai rimta.

Virsuj posta paskaityk, kaip ir minejau-mane butent ir perspejo suromotina tai dazniausiai daro savo problemom spresti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 18 kovo 2009 - 14:06
Gal gluosnis gali isversti kas ten parasyta pabrauktoj eilutej rusu kalba?
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2009 03 18, 13:03)
tai kad ne mane citavai,

o ko cia juoktis ir sypsotis kol kas nera ko, kol kas sprendziu klausima ir labai rimta.

jei zmogus nesisypso,jam ir nesiseka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 03 18, 14:01)
ideali šeimyna laukia pinigėlių pagausėjimo  wub.gif telieka palinkėt sėkmes , tikriausiai ne paskutinis kartas  wub.gif

NE JUSU REIKALAS.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 03 18, 13:02)
kodel sunku? pagalvojus visai nesunku ... jei tik pasauli matote iskreiptai, tada sunku  smile.gif

tai vat ,kuris mastymas iskreiptas...ar jusu,kur manote,kad visos ligos,bedos ateina vaikams del tevu kaltes,nevaisingumai uztarnauti ar kitu,kurie taip negalvoja?
Atsakyti