lera, kokiai sektai pati priklausot? netikiu kad normalus žmogus gali taip kalbėti ar juolab mąstyti

QUOTE(nep @ 2009 03 18, 18:39)
nepykstu nes man tavo nuomonė 0

Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 03 18, 18:39)
lera, kokiai sektai pati priklausot? netikiu kad normalus žmogus gali taip kalbėti ar juolab mąstyti 

nuliūdinsiu tave

nenorit teikt nemokomu advokato konsultacijų ? jus net neįsivaizduojat keliams žmonėms padėtumėt , ar tik klaviatūrą maigyt mandros?

na kaip ir sakiau ne jūs man čia įdomios ,ir į jūsų svaičiojimus man nesinori atsakinėt šio atveju todėl jūsų daugiau ir necituosiu , bet jei jus turit daug laiko prašom cituokit mane . leidžiu .
QUOTE(Lera @ 2009 03 18, 18:40)
Nemanyk, kad tavo nerislus pasukavimai taip pat gali buti kam nors idomus.

QUOTE(nep @ 2009 03 18, 18:44)
Nemanyk, kad tavo nerislus pasukavimai taip pat gali buti kam nors idomus.
Ir juo labiau tu negera, nes bandai izeisti nescia moteri, nesvarbu, kad surogatine 

niekada gera ir nebuvau

QUOTE(Lera @ 2009 03 18, 18:34)
na malonu apie ankstesne nuomonė tik įdomu iš ko ją susidarėt?
nu netikiu kad "iš geros širdies" skolinat savo gimda ale ne savo vaikui. aš tiesiog esu skaičius nuoširdžius pasakojimus tokių motinu . ir netikiu nei per nago juoduma ką tu kalbi , nežinau kokie tikrieji tavo motyvai , nežinau ar norėčiau sužinot bet aš to nesuprasiu niekada.
tai įvaikintą vaiką irgi tada reikia vadint įvaikintu o ne savo .
neduok Dieve man tokios bejausmes dukros kuri save vadins inkubatoriumi ir aiškins kad pagimdžius po savo širdimi išnešiota savo vaiką nesavu nemylimu ir tttt ... ir atiduos kažkam o dar ir už pinigus , na a gi tai galima pavadint normaliu dalykų?
o vyras jūsų įsisvajojąs apie nauja mašina ar dar koki niekala pagalvojo ot ne px? ne aš gi čia išsipūtęs vaikščiosiu
užtat babkių turėsim atostogom
nepykit bet tu man "užneši" į kažkokia sektante .
nu netikiu kad "iš geros širdies" skolinat savo gimda ale ne savo vaikui. aš tiesiog esu skaičius nuoširdžius pasakojimus tokių motinu . ir netikiu nei per nago juoduma ką tu kalbi , nežinau kokie tikrieji tavo motyvai , nežinau ar norėčiau sužinot bet aš to nesuprasiu niekada.
tai įvaikintą vaiką irgi tada reikia vadint įvaikintu o ne savo .
neduok Dieve man tokios bejausmes dukros kuri save vadins inkubatoriumi ir aiškins kad pagimdžius po savo širdimi išnešiota savo vaiką nesavu nemylimu ir tttt ... ir atiduos kažkam o dar ir už pinigus , na a gi tai galima pavadint normaliu dalykų?
o vyras jūsų įsisvajojąs apie nauja mašina ar dar koki niekala pagalvojo ot ne px? ne aš gi čia išsipūtęs vaikščiosiu

nepykit bet tu man "užneši" į kažkokia sektante .
Su 6000+ zinuciu labai tiketina kad as keleta is ju kazkur esu skaicius

Jusu reikalas tiket netiket, o kad nesuprantat tai normalu. Koki ivaikinta vaika? turiu 2 vaikus, ir abu MANO.
Taip, as tikrai bejausme

Lerai irgi ignoras, nes nuo jos siandien pilva traukia

nereikia į tokius
kreipti dėmesio ir tiek. matyt dėmesio trūkumas arba tiesiog bendravimo kultūros 0

QUOTE(VRed @ 2009 03 18, 18:46)
išsigandai? pinigų prarast gaila?

QUOTE(Lera @ 2009 03 18, 18:45)

Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 03 18, 18:47)
nereikia į tokius
kreipti dėmesio ir tiek. matyt dėmesio trūkumas arba tiesiog bendravimo kultūros 0 

o tai nėščia yra onkologinis ligonis kad gailėtis reikia?
ji juk tik inkubatorius , kam čia tos seiles? man jos pvz negaila anei biškiuka
čia ne neapykanta , čia nesupratimas elementarus neskiriat gal? ar būtinai visi draugiškai seilėtis turi jei mano kita nuomonė ar tik rožines nuomones išsakyt galima?
prašyčiau nekreipt į mane dėmesio jei ne į jus asmeniškai kreipiuosi

Vred, tai tu šitam forume jau susradai potencialią užsakovę ar kitam irgi ieškai? Kiek ir kas tau moka už reklamą? Įdomus tas tavo darbas toks, sakyčiau visiška bedarbystė- kiaurą dieną, krizės metu kompu pliekt. Dienų dienom. Pilvą traukia, nuo Leros

Nuo kai kuriu pasisakymu tai tikrai plaukai siausiasi, kiek pykcio, neapykantos, siaubas....
Bet labiausiai nesuprantu, kodel jus Vred teisinates pries kiekviena, kam jus skaitot visus tuos uzgauliojimus ir dalyvaujat tam nesusisnekejime?

QUOTE(Lera @ 2009 03 18, 19:55)
o tai nėščia yra onkologinis ligonis kad gailėtis reikia?
ji juk tik inkubatorius , kam čia tos seiles? man jos pvz negaila anei biškiuka
čia ne neapykanta , čia nesupratimas elementarus neskiriat gal? ar būtinai visi draugiškai seilėtis turi jei mano kita nuomonė ar tik rožines nuomones išsakyt galima?
prašyčiau nekreipt į mane dėmesio jei ne į jus asmeniškai kreipiuosi 

VRed Jums gal ir nerupi, bet Jus kenkiat busimam kudikiui, kadangi sukeliat neigiamas emocijas nesciajai (te bunie inkubatoriui, jeigu Jums patogiau taip vadinti). Jeigu Jums nesvarbi sio busimo zmogucio sveikata ir gyvybe, tai nesvaidykit cia aukstu fraziu apie morale.
Jums gali buti nepriimtina, tai ka daro VRed, bet savo poziuri galima isdestyti etiskai.