Sveikos, gal galit parekomenduoti gera odontologe? (dainu poliklinikoje) Noriu uzsirasyti, bet jei nezinosiu pas kokia noriu patekti, tai uzrasys pas bet kokia.

QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 11, 14:25)
Sveikos, gal galit parekomenduoti gera odontologe? (dainu poliklinikoje) Noriu uzsirasyti, bet jei nezinosiu pas kokia noriu patekti, tai uzrasys pas bet kokia. 

Treigutiene-man ji

Merginos, o ką rekomenduotumėte į šeimos gydytojus?
Sveikos, Mergaites,
as irgi dabar ginekologes pasirinkimo kelyje... O gal galetume pasakyti kiek metu toms gydytojoms, t.y. Jucienei, Rimsienei, Augulienei...? Kazkaip esu tos nuomones, kad jeigu jau gerokai vyresne, tai nelabai naujovemis domisi ir gydo senais metodais.... Prasau padekit
as irgi dabar ginekologes pasirinkimo kelyje... O gal galetume pasakyti kiek metu toms gydytojoms, t.y. Jucienei, Rimsienei, Augulienei...? Kazkaip esu tos nuomones, kad jeigu jau gerokai vyresne, tai nelabai naujovemis domisi ir gydo senais metodais.... Prasau padekit

QUOTE(Linjus @ 2010 02 01, 11:44)
dėl ginekologės - Junevičienė- lankiausi pirmo
pradžioje - greit aš ją pakeičiau į Rimšienę
ir gimdžiau pas Rimšienę- nesitariau tiesiog taip sutapo, kad ji budėjo ir viskas
antrą
lankiausi taip pat pas Rimšienę -viskas
ir toliau lankausi... man ji patinka, ko tik paklausi viską paaiškins, net parodys
esu buvusi pas Augulienę - šiaip ji nieko gydytoja - dėl kyšių nieko nežinau, bet juk kuri nepaims jei duosi
bet va augulienė man nepatiko paskutinį kartą kai buvau jau paskutinėmis
dienomis - ji vos pamačiusi ant mano kojos didelį apgamą taip nusivaipė kad aš labai nejaukiai pasijaučiau, tipo ko aš neišsioperuoju to apgamo ir pan... tipo labai šlykštu ir tt...
juk taip gydytoja neturėtų šnekėti
o va Rimšienė kai pirmą kartą pamatė mano tą apgamą labai gražiai, atsargiai paklausė - iš kur jis man, po gimdymo pasakė kad vaikiukui apgamo nėra ... vat
dėl dantistų tai lankausi kelmėj -privačiai tai negaliu patarti
parašiau aukščiau savo nuomonę

esu buvusi pas Augulienę - šiaip ji nieko gydytoja - dėl kyšių nieko nežinau, bet juk kuri nepaims jei duosi

dėl dantistų tai lankausi kelmėj -privačiai tai negaliu patarti

parašiau aukščiau savo nuomonę

QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 04 28, 18:16)

o del stomatologo tai lankaus pas Sereikiene tokia grieztoka bet neskaudziai tvarko
Sveikos merginos, gal zinot ar si sestadieni dirbs siauliu poliklinika. Nes pasiziurejau savo talona , ziuriu sestadieniui... galvoju apsiriko gal, bet gal darbo diena bus? Reikia skubaus atsakymo.

QUOTE(*Mirabella* @ 2010 07 07, 22:45)
Sveikos merginos, gal zinot ar si sestadieni dirbs siauliu poliklinika. Nes pasiziurejau savo talona , ziuriu sestadieniui... galvoju apsiriko gal, bet gal darbo diena bus? Reikia skubaus atsakymo. 

Liepos 10 d. yra darbo diena visose valdiškose įstaigose, įskaitant ir polikliniką, nes atidirbama už liepos 5 d.
QUOTE(Nainai @ 2010 03 02, 13:48)
Merginos, o ką rekomenduotumėte į šeimos gydytojus?
ir man sis klausimas aktualus. Gal kokiu atsiliepimu ngaletumet

QUOTE(vere @ 2011 02 03, 17:20)
padekit pasirinkti gal kokia gera daktare zinot dainu poliklinikoje