Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių Dainų poliklinika

Sveikos, gal galit parekomenduoti gera odontologe? (dainu poliklinikoje) Noriu uzsirasyti, bet jei nezinosiu pas kokia noriu patekti, tai uzrasys pas bet kokia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 11, 14:25)
Sveikos, gal galit parekomenduoti gera odontologe? (dainu poliklinikoje) Noriu uzsirasyti, bet jei nezinosiu pas kokia noriu patekti, tai uzrasys pas bet kokia. doh.gif

Treigutiene-man ji thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o ką rekomenduotumėte į šeimos gydytojus?
Atsakyti
QUOTE(D.JURGITA @ 2010 02 14, 17:12)
Treigutiene-man ji thumbup.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jura0531 @ 2010 04 13, 15:13)

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Mergaites,

as irgi dabar ginekologes pasirinkimo kelyje... O gal galetume pasakyti kiek metu toms gydytojoms, t.y. Jucienei, Rimsienei, Augulienei...? Kazkaip esu tos nuomones, kad jeigu jau gerokai vyresne, tai nelabai naujovemis domisi ir gydo senais metodais.... Prasau padekit smile.gif

QUOTE(Linjus @ 2010 02 01, 11:44)
dėl ginekologės - Junevičienė- lankiausi pirmo nestuke.gif pradžioje - greit aš ją pakeičiau į Rimšienę ax.gif ir gimdžiau pas Rimšienę- nesitariau tiesiog taip sutapo, kad ji budėjo ir viskas thumbup.gif antrą  nestuke.gif lankiausi taip pat pas Rimšienę -viskas  thumbup.gif ir toliau lankausi... man ji patinka, ko tik paklausi viską paaiškins, net parodys ax.gif
esu buvusi pas Augulienę - šiaip ji nieko gydytoja - dėl kyšių nieko nežinau, bet juk kuri nepaims jei duosi mirksiukas.gif bet va augulienė man nepatiko paskutinį kartą kai buvau jau paskutinėmis  nestuke.gif dienomis - ji vos pamačiusi ant mano kojos didelį apgamą taip nusivaipė kad aš labai nejaukiai pasijaučiau, tipo ko aš neišsioperuoju to apgamo ir pan... tipo labai šlykštu ir tt... blink.gif juk taip gydytoja neturėtų šnekėti unsure.gif o va Rimšienė kai pirmą kartą pamatė mano tą apgamą labai gražiai, atsargiai paklausė - iš kur jis man, po gimdymo pasakė kad vaikiukui apgamo nėra ... vat biggrin.gif
dėl dantistų tai lankausi kelmėj -privačiai tai negaliu patarti ax.gif
parašiau aukščiau savo nuomonę mirksiukas.gif

Atsakyti
o man pas Junevičiene labai gerai smile.gif pataria, nesiulo brangiu vaistu, medikamentu
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 04 28, 18:16)
o man pas Junevičiene labai gerai smile.gif pataria, nesiulo brangiu vaistu, medikamentu

drinks_cheers.gif man ir labai gerai lankaus nestumo metu tai nesiskundziu,prieziuros pakanka,ir siaip labai nuosirdi gydytoja, nors pirmas ispudis buvo ir man ne koks bet ji man gyde cistas tai dabar viskas ok ax.gif
o del stomatologo tai lankaus pas Sereikiene tokia grieztoka bet neskaudziai tvarko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomike89: 04 birželio 2010 - 20:10
Sveikos merginos, gal zinot ar si sestadieni dirbs siauliu poliklinika. Nes pasiziurejau savo talona , ziuriu sestadieniui... galvoju apsiriko gal, bet gal darbo diena bus? Reikia skubaus atsakymo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 07 07, 22:45)
Sveikos merginos, gal zinot ar si sestadieni dirbs siauliu poliklinika. Nes pasiziurejau savo talona , ziuriu sestadieniui... galvoju apsiriko gal, bet gal darbo diena bus? Reikia skubaus atsakymo.  4u.gif

Liepos 10 d. yra darbo diena visose valdiškose įstaigose, įskaitant ir polikliniką, nes atidirbama už liepos 5 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 08 liepos 2010 - 11:55
QUOTE(Nainai @ 2010 03 02, 13:48)
Merginos, o ką rekomenduotumėte į šeimos gydytojus?

ir man sis klausimas aktualus. Gal kokiu atsiliepimu ngaletumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vere @ 2011 02 03, 17:20)
ir man sis klausimas aktualus. Gal kokiu atsiliepimu ngaletumet 4u.gif

padekit pasirinkti gal kokia gera daktare zinot dainu poliklinikoje 4u.gif
Atsakyti