Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk pats!

QUOTE(EVOY @ 2009 05 30, 13:19)
Problema tame, kad amerikietis ir vinį įkalęs, nepamirš apie tai patalpinti video internete- europiečiai tokiu altruizmo nepasižymi verysad.gif . Apie tai, ko spėju Jums reikėtų- video nežinau.
Apie Pirtelės ar namo statybą iš rąstų- tereikia kantrybės ir laiko:

http://www.youtube.c...h?v=GbiX5xBIYmE
http://www.youtube.c...e...ilding&aq=f
http://www.youtube.c...e...ilding&aq=f
http://www.youtube.c...e...ilding&aq=f

Nesupykite EVOY, bet Jūsų pasiūlymai skiltyje "Pasidaryk pats" konkreti utopija!!!
Kitose temose, gal ir gudriai galite patarti, bet...
Tokius filmukus galite susikišti į š_k_ą!!! Atsiprašant...
Atsakyti
QUOTE(mimas @ 2009 05 30, 21:39)
Nesupykite EVOY, bet Jūsų pasiūlymai skiltyje "Pasidaryk pats" konkreti utopija!!!
Kitose temose, gal ir gudriai galite patarti, bet...
Tokius filmukus galite susikišti į š_k_ą!!! Atsiprašant...

Griežtai Jūs čia. Išdygote kaip grybas su savo pareiškimu, ir dabar teks spręsti dilemą: ar aš esu paplaukęs Miunchauzenas, ar Jūs- elementarus Viktoras Perestukinas g.gif ?

Jūsų atveju guodžia tai, kad artėjate prie Kristaus amžiaus- greitai pereisite iš "juodai balto" paaugliško pasaulio į vyriškąjį "spalvotąjį". Tai yra: išmoksite prikąsti liežuvį- kas yra svarbiausiais (po plikės) vyro brandumo požymis. Gal būt netgi atrasite (ne visiems pasiseka) kitokių būdų pristatyti savo verslą- ne vien dergti ant konkurentų.

Vargu ar kas nors, pasižiūrėjęs filmuką, stvers įrankius į rankas. Daugeliu atveju- greičiau priešingai. Video tėra "meškerė". Ar ką nors žmogus "pasigaus"- priklauso tik nuo jo. Jei dėka filmukų, žmogui susiformuos keletas klausymų pas juos dirbantiems statybininkams- tai jau taipogi šioks toks pasiekimas. Taikant mūsų abiejų sričiai- gal taip po truputi pavyks "išnaikinti karkasininkus", kurie ateina į statybos aikštelę su rankiniu pjūklu ir plaktuku (šiek tiek hiperbolizuota), bei savo bukais "patarimais" gadina karkasinės statybos prestižą.

Šiek tiek "užknisa" statybininkai, kurie, išmokę laikyti plaktuką, nusprendžia, kad jau viską žino, ir pasaulis sukasi apie juos. Realybė yra tokia, kad jaunuolių iš gatvės grupelę, per tris dienas paversdavau "stiažkininkų" komandą- o tai yra viena sudėtingiausių specialybių statybose. Tam tereikia kantrybės tris dienas nesustojant "malti" liežuviu. Jau po savaitės jie sugebėdavo dirbti nekontroliuojami- reikiamu tempu ir kokybe. Retai kuriems reikėdavo daugiau mėnesio, kad įgytų "asų" statusą, ir sugebėtų statybos aikštelėje savarankiškai spręsti klausymus su užsakovais: per tas tris dienas spėdavau "prikimšti" pakankamai teorijos, bendravimo kultūros pagrindus, bei "pasodinti" Valančiaus sėklą (deja- ne visada prigyjančią). Nereikia nei "patirties Norvegijoje, JAV ar dar kokiame pasaulio krašte" (kurią turi visi, kurie pastaruoju metu kreipėsi g.gif )- dirbdavo jie bent jau ne blogiau už "išrinktuosius". Tikiuosi, kad kabanas čia neužsuka: jo "ne šventieji puodus lipdo"- tikrai yra nemaža dalis tiesos.

Kadangi jau ne pirmą kartą kaltinate mane "utopijomis" ir "kosmosu"- duosiu vieną patarimą. Tik dėl "paukštelio"- juk tokiame amžiuje Jūs ir taip viską žinote (negaliu paguosti, nes iš savo patirties: nuo to Jums teks gydytis visą likusį gyvenimą). Internete yra net Pentagono duomenų bazė- tereikia mokėti prie jos prieiti. Tą laiką, kurį be jokio tikslo išnaudojate reguliariam oponavimui man (savo sūnus taipogi mokiau: "pasirinkite stipriausią, ir trenkite jam taip, kad kitiems praeitų noras kabinėtis")- skirkite informacijos paieškai ir savišvietai. Nes dabar atrodote kaip tipiškas senosios sistemos atstovas: jei perėjusį per kelių tarpininkų rankas produktą sudėtinga "pripiršti" klientui- lengviau produktą iškeikti, nei vargti, ieškant "tiesesnių kelių" tarp gamintojo ir kliento. O kai "karkasinės" įmonės vadas nežino, kur ir po kiek Lietuvoje (apie kaimynines šalis ką čia bekalbėti doh.gif ) galima įsigyti I-Joist'us ar dar kokią smulkmeną, bei "tardo" konkurentą...

Kažkada darbe labai padėdavo nešiojamas kompiuteris: užtekdavo jį išsitraukti gamybinio metu, ir tapdavau užsakovams "neliečiamu"- juk mokėdavau "net" kokį excel'inį failą sukurpti, ar cad'inį brėžinuką paterlioti. Dabar daug kas pasikeitė- jau erzina statybininkai, kurie nesugeba kompiuterio išnaudoti kaip efektyvaus darbo įrankio- žemina statybininko vardą, "keldami" savo mikroskopinę patirtį aukščiau internetinės duomenų bazės. Patirtis ir sugebėjimai vis dar išlieka aukštai kotiruojamomis vertybėmis, tačiau be internetinio "dopingo"- "potencija" kasdien tik silpsta verysad.gif .

O turėjau tokią ramią vietą doh.gif ! Kadangi spėjau susidaryti nuomonę, kas Jus užveda "iki baltų putų"- nepasikuklinsiu:
Karkasinė statyba- 24 video serija (yra HQ peržiūra)
Termoputos (yra HQ peržiūra)
Atsakyti
Negraziai oponentas pasielge, bet EVOY kaip visada savo stixijoj... vienas sakinys=trim puslapiams moralu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVOY @ 2009 05 31, 12:52)

O turėjau tokią ramią vietą doh.gif ! Kadangi spėjau susidaryti nuomonę, kas Jus užveda "iki baltų putų"- nepasikuklinsiu:
Karkasinė statyba- 24 video serija (yra HQ peržiūra)
Termoputos (yra HQ peržiūra)

EVOY, atsiprašau jei Jūs įžeidžiau, gal grubokai aš čia, bet ar taip reikia pristatinėti produktą? Per SM forumą? Lendant į visas skiltis ir žūtbūt mėtyti nuorodas į filmukus?
Aš savo verslo čia nepristatinėju ir konkurentų nedergiu, tik rašau ką galvoju.
Matote, prekyba neužsiimu, galiu vinį įkalti, tad ieškoti tiesioginių kontaktų su gamintoju galite Jūs.
Man asmeniškai I-Joist'ų nereikėjo, tad nemačiau tikslo jų ieškoti, tik vieną sykį buvo galimybė juos panaudoti. Kaina buvo nepriimtina, tad problema buvo išspręsta kitokiu būdu ir nebesuku sau galvos. Tuo tarpu Jūs siūlėte I-Joist'us serzui, aš ir klausiau, kas jų Lietuvoje turi. Jei Jūs čia skaitote tardymu, apgailestauju. Konkrečiai ir sakykite turiu ten ir tiek, jei nori kainos paskambink... Kokios čia slėpynės gali būti, kaip vaikų darželyje?
Visi jau čia žino apie Jūsų siūlomas putas, bet jei Jums taip jos patinka, dar sykį jas pristatyti nepakenks.
Atleiskite, kad sudrumsčiau Jūsų ramybę "Pasidaryk pats" skiltyje. Daugiau pasistengsiu nebesikišti.
Sėkmės Jums.
Atsakyti
EVOY, atsiprašau jei Jūs įžeidžiau, gal grubokai aš čia... Jei čia ir būtumėte sustojęs- mano akyse būtumėte pakilęs iki neregėtų aukštumų. Dabar...

bet ar taip reikia pristatinėti produktą? Per SM forumą? Na gal neprisistatinėkite motina Teresa: šiek tiek juokingai atrodote- tiesioginė nuoroda į svetainę iš Jūsų "dosje" dingo tik šiandien. Kam apsimetinėti, kad nežinote "Supermamos" Alexa lankomumo reitingo/potencialo- turite vieną geriausiai Google pritaikytų svetainių.
Jau esu minėjęs, kad SM savo verslo praktiškai neminiu, o "dirbu barteriu"- keletas patarimų, mainais už tuos kelis tūkstančius lankytojų. Tais patarimais ir apsiribočiau- valanda kita prie kompiuterio, siūlo šimtais kartų daugiau lankytojų, nei visi mokami baneriai kartu sudėjus. Tačiau iš tiekos forumo lankytojų, keliems asmenims reguliariai neįtinka mano persona. Guodžia tik tai, kad konfliktai su jais, mano svetainės dienos lankytojų skaičių bent jau padvigubina (kartais iki keturių kartų). Taip kad: didelis AČIŪ Jums, Paliukui ir xxx (nesinori prisišaukti nelaimės)- puikiai atliekate nemokamų banerių darbą thumbup.gif .

Aš savo verslo čia nepristatinėju ir konkurentų nedergiu, tik rašau ką galvoju Na gal šiek tiek koketuojate rolleyes.gif . Apie tiesioginį nuorodą jau minėjau, o mane "kabinat" ax.gif jau ne pirmą kartą- vis su ta pačia "utopija" ir "kosmosu". Tai tik iliustruoja Jūsų požiūrį į kvalifikacijos kėlimą: "kam?- jau ir taip viską žinau". Deja- mokytis dar teks visą likusį gyvenimą, ir rekomenduočiau geriau iš svetimų klaidų.

Lendant į visas skiltis Kaltas- turiu šiek tiek daugiau patirties ir praktikos. Kai "išdaviau" masyviąją statybą, kur ją daugiau dėti- gal SM kam pravers g.gif . O kuo gi tai trukdo Jums asmeniškai g.gif ? Ir kam kankinatės skaitydamas g.gif ? "Lendu" tik į kelias temas. Didžioji dauguma temų visiškai nedomina: pvz. tik šio konflikto "teisėjas" Paliukas priverčia apsilankyti katilų temose.

žūtbūt mėtyti nuorodas į filmukus? "Juk tai elementaru, Vatsonai"- geriau vieną kartą pamatyti. Atidžiau pasiskaitykite savo (ar mano) patarimus- ar pirmą kartą susidūręs su statybomis žmogus, visada supras, apie ką šnekama? Kas čia blogo, jei žmogus akivaizdžiai pamatys, kaip pvz. atrodo koks nors "stebuklingas" šiltinimo variantas po n metų eksploatacijos, o ne priims sprendimą, aklai remdamasis pardavėjo "pasakomis"?

Konkrečiai ir sakykite turiu ten ir tiek, jei nori kainos paskambink Paliuko pavyzdžiu atsidarinėti SM e-parduotuvės nesiruošių- nemanau, kad tai labai etiška. Be to- dalyvavimo SM tikslas visai kitas.

Visi jau čia žino apie Jūsų siūlomas putas, bet jei Jums taip jos patinka Neapverskite aukštyn kojomis. Nutylėčiau, jei savo svetainėje ne prisistatinėtumėte vos ne geriausiu "karkasininku" Lietuvoje, o vos ne kiekviename Jūsų poste SM- "Norvegijoje dariau taip" (suprask- kitaip negalima). Skirtingai nei Jūs, gerai žinau karkasinės statybos trūkumus: nesunkiai galėčiau mūsuose įprastą standartą "išdėti į šuns dienas", pasiremdamas ne kokia tai mistine vieno žmogaus patirtimi, o statistiką, universitetų ruoštomis ilgamečio monitoringo ataskaitomis, testavimo rezultatais- prie kiekvieno teiginio pridėdamas garsiausio profesionalo pavardę. Kadangi tuos trūkumus žinau- tai ir ieškau jau pramintų kelių, kaip juos kompensuoti, bei kistelėti "karkasą" aukščiau "mūro". Termoputos- tik vienas iš būdų.

Kad visai nenukrypti nuo temos:

Kiekvieną europietį guodžiantis vaizdas: laimė, kad naftos pinigai keliauja ne į dar kelių "Azijos tigrų" atsiradimą, o nusėda tokių tipelių kišenėse. Keista, kad nejauti jokio pavydo- tik užuojautą:
http://www.youtube.c...feature=related

Pastaruoju metu dažnokai aplankau "žaliųjų" saitus- gal dar kam tai įdomu:
http://planetgreen.d...leId=1587971659
Atsakyti
Gerb EVOY Jums tikrai kazkas netaip doh.gif
Vienas konkurento/priesininko sakinys = 10 ar 20 argumentu (motyvuotu tik Jums) ir sakiniu. Ko pasekoje forumu puslapi sudaro 2 pasisakymai kitaip mananciu ir 2 EVOY pasisakymai su nuorodom, norint toliau skaityti reikia jau keliauti i kita puslapi blush2.gif
Diskusijose su Jumis pasitraukdavau nes kaip visada tik teorija destydamas pazerdavot tokias stebuklingas mintis (nepamirstant pamineti dar kitu dalyviu issilavinimo) kad trukdavo kantrybe ir pasitraukdavau...
Nevisuomet perrekimas kazkieno reiskia tamstos tiesa... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gal neprisistatinėkite motina Teresa: šiek tiek juokingai atrodote- tiesioginė nuoroda į svetainę iš Jūsų "dosje" dingo tik šiandien Atėjau į šį forumą kitais tikslais, kai nuorodos nė kvapo nebuvo. Panaikinau ją, kad Jums palengvėtų, be to nuorodoje niekada ir nebuvo Jūsų aprašyto tikslo.

o mane "kabinat" ax.gif jau ne pirmą kartą- vis su ta pačia "utopija" ir "kosmosu" Ar nekeistai atrodytų, jei žmogui ieškančiam nusipirkti Opeli, siūlyčiau Ferrari?

Skirtingai nei Jūs, gerai žinau karkasinės statybos trūkumus: Labai gerai viską žinote ne tik namų statyboje, bet pasirodo dar žinote ką žino ar nežino kiti...

Sėkmės Jūsų versle.
Atsakyti
QUOTE(ausrine @ 2009 04 23, 09:03)
Сам себе мастер 2008 01

user posted image

Parsisiusti

Сам_себе_мастер_2008_01.pdf - 8.0 Mb
Сам себе мастер 2008 02

user posted image
Parsisiusti
Сам_себе_мастер_2008_02.pdf - 11.5 Mb

thumbup.gif
Atsakyti
P. EVOY jau kaip koks isiutes zveris ir i sildymas granulemis foruma isoko ir puole tvarka daryti smile.gif
Pasidaryk pats, silumos siurbliai, sildymas granulemis, skysti tapetai, karkasiniai namai, induvidualiu namu projektai, siaudu molio namai, rastiniai namai, saules kolektoriai ir baterijos, gelzbetoniniai gyvenamieji namai... galima dar butu vardinti ir vardinti kaip musu skaiciuojantis dalyvis dalina patarimus i kaire ir i desine o kas papriestarauja, tiesiog zudo savo keistais skaiciavimais ir aiskinimais kad tik jis viska zino drinks_cheers.gif
Na zodziu lyg ir pagyvenes zmogus o elgias kaip principingas vaikas... 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2009 06 02, 13:27)
P. EVOY jau kaip koks isiutes zveris ir i sildymas granulemis foruma isoko ir puole tvarka daryti smile.gif
Pasidaryk pats, silumos siurbliai, sildymas granulemis, skysti tapetai, karkasiniai namai, induvidualiu namu projektai, siaudu molio namai, rastiniai namai, saules kolektoriai ir baterijos, gelzbetoniniai gyvenamieji namai... galima dar butu vardinti ir vardinti kaip musu skaiciuojantis dalyvis dalina patarimus i kaire ir i desine o kas papriestarauja, tiesiog zudo savo keistais skaiciavimais ir aiskinimais kad tik jis viska zino  drinks_cheers.gif
Na zodziu lyg ir pagyvenes zmogus o elgias kaip principingas vaikas...  2.gif

Liktai visai ramus buvo postas g.gif (bent jau ne "aršesnis" už Jūsų). Nepatiko tai nepatiko- ką padarysi. Man taipogi nėra didelis malonumas, kai Paliukas reguliariai persekioja per temas, vietoje kokių tai argumentų, pristatydamas vis papildomą sąrašą mano charakterio trūkumų. Kiek praktika sako- tik sudalyvavimas Jūsų e-parduotuvėje, kuriam laikui nuramina Jūsų agresiją. Jums asmeniškai jau minėjau, kad šalikele ne dėl kiekvieno vaikštau. Kaip šauksi- taip atsilieps: nemokamą konsultantą savo e-parduotuvėje tikrai įsitaisėte.

Gal gana teršti temą- video vis vien nededate. (Bet kaip puikiai diagnozes nustatinėjate thumbup.gif )
Atsakyti
pasakykite alkoholiui ne alc.gif
o dabar dar i karkasiniu namu foruma nepamirskit uzsukti - niekas nepersekioja Jusu tamsta tik kad jau taip svelniai tariant nusisnekat kaikuriais klausimais, o ypac su skaiciavimais srityse kuriose pats nedirbat ir tiek...
Mazdaug atrodo taip: atejo mazdos fanas (EVOY) i opeliu foruma ir pradejo visiems aiskinti visom temom kaip jie nieko nesupranta - wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mimas @ 2009 06 02, 12:46)
... Labai gerai viską žinote ne tik namų statyboje, bet pasirodo dar žinote ką žino ar nežino kiti...

Ką turėjote omenyje su "kiti"? Gal nešnekėkime už visus- kiekvienas už save.

Įdomiai gaunasi- atėjote su Paliukų tikrai nekviesti, pridergėte temą, ir dabar verkšlenate, kad truputi krepštelėjau g.gif .

Kadangi ir Jūs video nededate- gal pratęsime diskusiją karkasinių temoje.
Atsakyti