QUOTE(MichGirl @ 2010 08 15, 23:50)
as tai pabandyciau ne per suomius aiskintis, nes apmokestino visgi AA jus cia JAV, o paskambint i AA JAV customer service ir paprasyti, kad jie pasiziuretu kas ten ivyko tiksliai su tuo bagazu jusu. Nes pastu ir su kita salim tai ilgai laukti tikrai reikes, mums kazkada su AirFrance apie 3 men teko laukti kol ceki atsiunte.
Tai, kad jau issiunte i Suomija visus bilietus ir ceki uz apmokejima - pasilike tik kopijas. Ir siaip jau velu pradet aiskintis su AA. Ai, sikart apsieisim, nes man isvis nesinori tampytis del keliu simtu $.

Net nezinau kodel i Finnair rasiau

Gal, kad originaliai tai ju skrydis, ju bilietai....
QUOTE(DEIMUTE @ 2010 08 16, 00:48)
Ziuriu,kad toms avialinijoms nei vienai negali rastisko uzklausimo nusiusti,visur tik telefonai nurodyti.Reikes skambintis ir man i ta AA customer servise,bet kaip atsakytus zodzius priklijuoti? Tikejausi rastiska atsakyma pries iskrendant tureti. Ziuriu savo elektronini bilieta ,tai ten isvardyta,kad visuose isedimo ir persedimo punktuose man leistina veztis du lagaminus.Nu ir ka jie man dar gali irodineti aerouoste? Tarp kitko siandien skaiciau,kad nuo rugsejo 1 dienos keiciasi Finnair bagazo gabenimo taisykles.
Na tai skambinkites i orolinijas, o po to dar is Finnair puslapio atsispausdinkit ju taisykles. Plius dar bus jusu bilietu lapuose parasyta viskas, tai kaip ir aisku. Pas mus tai buvo, kad ziuret oro liniju reikalavimus del bagazo.
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2010 08 15, 23:55)

10 lagaminu tikrai nepravesi pro muitiine... vat taip ir sklinda pletkai
Baikit juokus, veztis kiek norit galit (na aisku jei laabai daug bagazo, tai pirma gal reiketu su kompanija suderint, vistiek jiems svoris) - juk uz ji susimokat. Paziurekit i seimas keliaujancias su kokiais 6 lagaminais bagazo.

Kalba cia eina apie nemokama bagaza, kur dauguma avialiniju dabar po 1 lagamina leidzia ir bent Finnair likus, kad 2 tebeleidzia.