Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

Visi žmonės, mažiau ar daugiau, tam tikrais gyvenimo momentais, turi viltį. Štai pavyzdžiui, neišlaikius pirmą kartą egzamino, mes turime viltį, kad kitą kartą pasiseks. Jei nebūtų vilties, turbūt neeitume antrą kartą į egzaminą? Ir pasekmės būtų liūdnos. Jei neturėtume vilties, niekada nesigydytume, kada susergame...

Būdamos kartu-padėkime viena kitai įveikti visas negandas iškilusias besigydant refliuksą mirksiukas.gif

Smagu rasti bendraminčių ir pasidalinti skausmu, bei džiaugsmu, svajonėmis ir viltimis, ar tiesiog pasimiršti, kad apskritai mus kažkas kankina wub.gif

Šiuos metus pradėkime ryžtingai nusiteikusios ir nenuleiskime rankų net tada, kai atrodo jog tuoj palūšime....

Sena tema

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Malibu*: 11 sausio 2009 - 01:40
Na va aš jau šiandien prisiregistruosiu tongue.gif Labai gražiai temukė sukurta wub.gif
Refliuksą turiu jau duagiau nei metai..kažkada senai buvau ir čia užsukusi.. vat buvo laikas tai apsiraminęs tas mano refliuksas buvo..bet dabar vėl jau baisu kaip skauda doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2009 01 11, 01:33)
Na va aš jau šiandien prisiregistruosiu tongue.gif  Labai gražiai temukė sukurta wub.gif
Refliuksą turiu jau duagiau nei metai..kažkada senai buvau ir čia užsukusi.. vat buvo laikas tai apsiraminęs tas mano refliuksas buvo..bet dabar vėl jau baisu kaip skauda doh.gif  unsure.gif

maciau, kad sena temuke katik skaitei 4u.gif
man jau 4 metai gerl ir pasiekiau labai nemalomia riba, bet sie metai, manau atnes daug nauju stebuklu ir busiu kaip niekad zvali rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 11, 02:37)
maciau, kad sena temuke katik skaitei  4u.gif
man jau 4 metai gerl ir pasiekiau labai nemalomia riba, bet sie metai, manau atnes daug nauju stebuklu ir busiu kaip niekad zvali  rolleyes.gif

o aš tikuosi kad šiais metais susiimsiu dėl šios ligos... nes prisipažinsiu, kad vis stenguosi ignoruoti tą skausmą doh.gif ir tikrai nepakankamai tam dėmesio skiriu... bet kaip visada tam pritrūksta laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2009 01 11, 01:43)
o aš tikuosi kad šiais metais susiimsiu dėl šios ligos... nes prisipažinsiu, kad vis stenguosi ignoruoti tą skausmą doh.gif ir tikrai nepakankamai tam dėmesio skiriu... bet kaip visada tam pritrūksta laiko unsure.gif

Saulyteee, butinai reikia susiimti, nes niekas kitas to nepadarys, nei tu pati. kiek suprantu, tau ten kazkas minimalaus, tai uzteks pakeisti negerus iprocius ir busi sveikutele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 11, 02:49)
Saulyteee, butinai reikia susiimti, nes niekas kitas to nepadarys, nei tu pati. kiek suprantu, tau ten kazkas minimalaus, tai uzteks pakeisti negerus iprocius ir busi sveikutele  4u.gif

Bėda ta, kad nežinau kiek ten labai, kiek nelabai pas mane.. doh.gif kai prieš metus atrado refliuksą tai nebuvo labai jau paūmėjęs jis.. tada išrašė omeprozolio..bet deja aš jo negaliu gerti.. per daug šalutinių poveikių doh.gif unsure.gif tai liko tik dieta.. Bet vat jaučiu kad tikrai man negerėja.. kažkaip atrodo viskas ten dar tik rimčiau darosi.. Na labiausiai maistą stengiausi pakeisti..visiškai atsisakiau varškės ir obuolių doh.gif šokoladą leidžiu tik didelėms progoms, arba kai labai jau norisi jo.. su kava sunkiau.. todėl, kad būna jog jos mirtinai reikia..(kai miego labai mažai.. unsure.gif ) ir aišku stresas.. Dabar sesija, tad gal ir nenuostabu kad šitas dienas sėdžiu sukandus dantis doh.gif verysad.gif
(mano vieninteliai vaistai almagel ir raniberl.. unsure.gif )
Atsakyti
Na va Malibu, o tu bijojai...
Tokia grazia tema sukurei thumbup.gif ACIU 4u.gif

Saulyteee, omeprazolio yra keliu pavadinimu (t.y. skirtingu gamintoju) paziurek cia. Ir jei vieni netinka, tai kiti gali tikti. Pvz. man Ultop visai netiko, o mano sesei tik jis vienintelis padeda.
Taigi nenusimink, juk yra is ko rinktis. Tik svarbu, kad gydytojas paskirtu reikiama stipruma. Kai man buvo labai blogai tai tik Gasec 40 du kart per diena 3men geriant, pasijaute palengvejimas.

laikykis ir nepasiduok kazkokiam GERL mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, bet siandien per pietus atsirado nauja refliukso tema doh.gif verysad.gif tai kuria trinam lauk unsure.gif
Atsakyti
Aciu Malibu uz graziai sukurta temele wub.gif user posted imageKaip gera buti bendraminciu ratelyje wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 11, 13:56)
Aha, bet siandien per pietus atsirado nauja refliukso tema  doh.gif  verysad.gif  tai kuria trinam lauk  unsure.gif

Malibu,kadangi tu taip graziai cia viska padarei wub.gif paliekame tavo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2009 01 11, 13:06)
Malibu,kadangi tu taip graziai cia viska padarei wub.gif paliekame tavo drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu baikit merginos girti, eiline temuke, nes nakti viena akim tekuriau, net ryte neperskaiciau ar daug klaidu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 11, 14:55)
nu baikit merginos girti, eiline temuke, nes nakti viena akim tekuriau, net ryte neperskaiciau ar daug klaidu  doh.gif  lotuliukas.gif

bis.gif
Atsakyti