Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

o kaip jus darot tuos klijus
as tai sumalu semenis ir uzpilu vandeniu ir geriu pries valgi ax.gif visa ta skysti su semenimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 03 11, 19:01)

Semenu klijai padengia stemple tokia gleivele ir leidzia greiciau zaizdelem gyti ir sunkiau rugstim ten prieit (kuriam laikui). Siaip ir paciam skrandziui jie labai gerai  mirksiukas.gif Tik kad nera labai malonu juos gerti, bet prisiverti bijau.gif Jie tokie be skonio ir glitus  doh.gif

Geriu Raniberl 300 mg pries miega, o ryte 40 mg Pariet arba Gasek (kelias dienas viena, kelias dienas kita).

Ir Raniberl kiekviena diena reikia? O kas cia per vaistai Pariet ir Gasek?
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 03 11, 21:59)
o kaip jus darot tuos klijus
as tai sumalu semenis ir uzpilu vandeniu ir geriu pries valgi ax.gif visa ta skysti su semenimis ax.gif

Semenu malti nereikia. Tiesiog tas seklytes paverdu apie 15 min ir leidziu truputuka pastoveti. Jos tada paleidzia tuos klijus ir toki silta skystaliuka geriu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ganda @ 2009 03 12, 13:07)
Ir Raniberl kiekviena diena reikia? O kas cia per vaistai Pariet ir Gasek?

Vaistu reikia gerti taip, kaip paskiria gydytojas, o jei gydaisi pagal poreiki, tai geri tada, kai blogai jautiesi 4u.gif As dabar Raniberl geriu, kad siek tiek pagerinciau savo stemples busena, nes ji man vel pradejo skaudeti. Taip gersiu koki menesiuka, paskui Raniberl nuimsiu arba gersiu mazesne doze (priklausomai nuo savijautos).
Pariet ir Gasek yra protonu siurblio inhibitoriai (toliau PSI), tokie kaip Omeprazolis, Lanobax, Nexium ar pan. Tik tiek, kad Pariet yra originalas ir jis brangiai kainuoja, todel as pageriu dar ir Gasek, nes jis nera originalas ir jo kaina zenkliai mazesne. Aisku, geriau padeda Pariet. Be gydytojo prieziuros nesiulyciau taip zaisti su vaistais. As sau ta leidziu, kadangi man PSI vaistai (doze 40 mg) veikia apie pusdieni, nors turetu veikti apie 2 paras. Todel siek tiek uzsiimu eksperimentais wink.gif
Papildyta:
Oi, mergaites, berods baiginejam tema rolleyes.gif Dar liko kelios zinutes ir jau mus uzdarys ax.gif Malibu, tu labai graziai padarei sitos temos pradzia wub.gif , tai gal galesi ir vel ja pradeti 4u.gif Beje, kaip tavo sveikatyte?
Atsakyti
as pusetinai, tik jau pradedu siaubingai bijoti, liko tik 2 sav bijau.gif
va ir nauja tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Malibu*: 12 kovo 2009 - 16:46
laikysim uz tave kumstukus Malibu, kad viskas butu gerai
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 03 12, 18:19)
laikysim uz tave kumstukus Malibu, kad viskas butu gerai

aciuks.gif
Atsakyti
Sveika gyva Malibu 4u.gif
Senai cia bebuvau, ziuriu jau ir tema baigiasi.
Noriu taves paklausti, ar gali buti, kad Gerl ir erozijos per labai trumpa laika sugijo g.gif
Siandien buvau sviestis (pas save mieste), tai pasake, kad viskas O.K. Nors man tokie pat skausmai ir pojuciai pastoviai laikosi, jau senai (keli metai). Pries pusmeti (Santariskese) buvo nustate Gerl, gastrita, erozijas net stempleje ir dar visokio bieso prisake...(pagal tyrimus)
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 03 12, 21:44)
Sveika gyva Malibu  4u.gif
Senai cia bebuvau, ziuriu jau ir tema baigiasi.
Noriu taves paklausti, ar gali buti, kad Gerl ir erozijos per labai trumpa laika sugijo  g.gif
Siandien buvau sviestis (pas save mieste), tai pasake, kad viskas O.K. Nors man tokie pat skausmai ir pojuciai pastoviai laikosi, jau senai (keli metai). Pries pusmeti (Santariskese) buvo nustate Gerl, gastrita, erozijas net stempleje ir dar visokio bieso prisake...(pagal tyrimus)

is dideliu eroziju kartais per 2 sav nieko nelieka, kartais per men, viskas nuo aplinkybiu, bet po to sugyjimo praejus 2 d gali ve;l atsiverti. nu cia toks nepastovus reikalas verysad.gif man uztenka susiziaugciot, tai ir kraujas net burnoj matosi sviezias doh.gif jei gyvenimas be streso, maistas geras, gali ir ilgai neatsinaujinti erozijos, o pojutis matai gali but psichologinis ir nepriklauso nuo tavo emociju ar nusiteikimo. na refliuksai buna 3 rusiu, igimti defektai, sutrikus funkcija ir del to, ar psichologinis, kur viskas gerai, bet jausmas kaip prie pirmu 2 unsure.gif cia literaturiskai destau is visu paskaitymu, tik del eroziju is praktikos. o jausti gali daug ka, spazmas lieka spazmu, skausmu ir eroziju gali nebuti, rugstys vel pojucius sukelia. kad nera eroziju dar nereiskia, kad jausies sveika, nors ir su jomis galima jaustis gerai. nezinau nuo ko cia viskas priklauso. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 12, 21:59)
nezinau nuo ko cia viskas priklauso.  unsure.gif

Matomai nuo likimo verysad.gif
Psio, nusprendziau, gydysiuosi liaudies medicina, maisto derinimu ir klausysiu ka kalba organizmas. Daugiau as pas med. neisiu....
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 12, 17:41)
as pusetinai, tik jau pradedu siaubingai bijoti, liko tik 2 sav  bijau.gif
va ir nauja tema   mirksiukas.gif

wub.gif Mielos sio forumo mergaites wub.gif Su tuo,kad Malibu man suteike tokia garbe pratesti musu temuke,tai labai atsiprasau uz ta sena nuoroda,norejau,kad temuteje vyrautu daugiau aprasymu ir stengsiuosi ja vis tobulinti(pazadu)kvieciu Jus visas i mano sukurta temuke ir tikiuosi,kad mes vis sveikai gyvensime, ir su lyg nauja dienele, atrodysime ir jausimes good.gif Prasome jungtis: http://www.supermama...howtopic=421526 wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti