.Jau patiekalai
Va kuo galima tapt čia pastoviai besilankant
.Jau patiekalai
.Ir makaronai,ir dešros,kiaušinienė.....šoninė....silkutė
.Jau patiekalai
čili troškinys
keli supjaustyti svogūnai, 2 tarkuotos morkos,kelios smulkiai supjaustytos česnako skiltelės apkepamos aliejuj. sudedamas 0,5 kg faršo. viskas apkepama. vėliau dėjau stiklainį lečo, pora stiklinių išvirtų pupelių. kiek vėliau bėriau įv prieskonius (čili pipirus, "aštrią užkandėlę", raudonąją papriką, rozmariną, faršo prieskonius ir pan). taip pat kokią stiklinę kečiupo. viską dar šiek tiek pakaitinau.
labai skanu valgyt su fermentiniu sūriu ar grietine. mes valgėm su virtomis su lupena bulvėmis, bet galima ir su skrudinta česnaku įtrinta ir fermentiniu sūriu apkepta duona

kibinai
dariau pagal kibinų temoj rastą receptą:
Tešla:
2 kg milt7 (aš sunaudojau gal tik 1,4 kg)
250 g margarino
apie 0,5 litro kefyro (irgi pyliau kokias 3 stiklines)
druskos
sodos, gesintos 1 šaukštelis
į miltus įpylti tirpintą margariną ir viską rankomis gerai ismaisyti (turi gautis tokie riebus trupiniai, vienodi), po to supilti druską, gesintą soda ir kefyro pilti tiek, kad gautusi tesla kaip plastelinas.
aš į kokį kilogramą miltų supyliau lydytą sviestą, tada pamaišiau. sudėjau kefyrą, sodą, druską ir galiausiai miltų tiek, kiek dar trūko iki tinkamos kočiojimui tešlos.
įdarui dėjau faršo+tiek pat tarkuotų svogūnų+tirpinto sultinio kubelį, įv prieskonius.
kitas įdaras buvo su kepintais svogūnais ir kopūstais bei prieskoniais. ir dar kelis padariau su sūriu+krapais.

iš viso iškepiau apie 100 kibinų, nes lab maži išėjo. bet vis tiek skanūs

sriuba su kalafijorais
poras, svogūnai, kalafijoras, petražolės, krapai, salierai, kt prieskoniai. lab tingejau dar ką nors pjaustyt
bet vis tiek skanu buvo

dėjau dar tokių nuostabių prieskonių BRUSCHETTA


keli supjaustyti svogūnai, 2 tarkuotos morkos,kelios smulkiai supjaustytos česnako skiltelės apkepamos aliejuj. sudedamas 0,5 kg faršo. viskas apkepama. vėliau dėjau stiklainį lečo, pora stiklinių išvirtų pupelių. kiek vėliau bėriau įv prieskonius (čili pipirus, "aštrią užkandėlę", raudonąją papriką, rozmariną, faršo prieskonius ir pan). taip pat kokią stiklinę kečiupo. viską dar šiek tiek pakaitinau.
labai skanu valgyt su fermentiniu sūriu ar grietine. mes valgėm su virtomis su lupena bulvėmis, bet galima ir su skrudinta česnaku įtrinta ir fermentiniu sūriu apkepta duona

kibinai
dariau pagal kibinų temoj rastą receptą:
Tešla:
2 kg milt7 (aš sunaudojau gal tik 1,4 kg)
250 g margarino
apie 0,5 litro kefyro (irgi pyliau kokias 3 stiklines)
druskos
sodos, gesintos 1 šaukštelis
į miltus įpylti tirpintą margariną ir viską rankomis gerai ismaisyti (turi gautis tokie riebus trupiniai, vienodi), po to supilti druską, gesintą soda ir kefyro pilti tiek, kad gautusi tesla kaip plastelinas.
aš į kokį kilogramą miltų supyliau lydytą sviestą, tada pamaišiau. sudėjau kefyrą, sodą, druską ir galiausiai miltų tiek, kiek dar trūko iki tinkamos kočiojimui tešlos.
įdarui dėjau faršo+tiek pat tarkuotų svogūnų+tirpinto sultinio kubelį, įv prieskonius.
kitas įdaras buvo su kepintais svogūnais ir kopūstais bei prieskoniais. ir dar kelis padariau su sūriu+krapais.

iš viso iškepiau apie 100 kibinų, nes lab maži išėjo. bet vis tiek skanūs

sriuba su kalafijorais
poras, svogūnai, kalafijoras, petražolės, krapai, salierai, kt prieskoniai. lab tingejau dar ką nors pjaustyt

dėjau dar tokių nuostabių prieskonių BRUSCHETTA


QUOTE(jurgav.. @ 2009 01 13, 09:42)
va čia kažkuri prašė recepto kai makaronų užkepėlę dariau ir rašiau kad marinuotas paprikas su morkomis dėjau. tai čia lečo ir turėjau omenyje, gal jūs parašytumėte tą receptuką.
kiek cia groziu prideta
jetau kiek kibinu, tai visus ir suvalget?
QUOTE(jurgav.. @ 2009 01 13, 09:42)
jetau kiek kibinu, tai visus ir suvalget?
QUOTE(ingauk @ 2009 01 12, 14:24)
marinavau su druskyte, astriais mesos prieskoniais ir majonezu. dejau i saldytuva ir siandien i pavakare kepsiu. siek tiek ipjausiu odele kad nesusitrauktu baisiai, isdeliosiu i bleka, apdeliosiu aplink bulviu ir kepsiu. kol iskeps
Papildyta:
oi nemaciau net, bet va panasiai deimapov vyriukui vakariene taise
As siandien gaminau balandelius su varske.
Ko reikia:
1 kopūsto
1 valgomojo šaukšto riebalų
2 valgomųjų šaukštų pomidorų padažo
puse stiklinės miltų
puse stiklinės grietinės
Varškės įdarui reikės:
500 g varškės
puse stiklinės ryžių
1 valgomojo šaukšto sviesto
puse stiklinės grietinės
1 kiaušinio
druskos
trupučio cukraus
Išviriau birią ryžių košę, sudejau trintą varškę, įmušiau kiaušinį, idejau druskos ir cukraus. Supiliau grietinę bei išmaišiau viska. Kopūsta apviriau pasūdytame vandenyje. Ant kiekvieno kopūsto lapo uždėjau paruošto įdaro ir suvyniojau į ritinėlį. Taip paruoštus ritinėlius apibarsciau miltais, pakepinau riebaluose, sudėjau į puodą ir užpiliau riebalų, karšto vandens, pomidorų padažo. Troskinau3040 min. Ir baigiant troskintis sudejau grietine.
Ko reikia:
1 kopūsto
1 valgomojo šaukšto riebalų
2 valgomųjų šaukštų pomidorų padažo
puse stiklinės miltų
puse stiklinės grietinės
Varškės įdarui reikės:
500 g varškės
puse stiklinės ryžių
1 valgomojo šaukšto sviesto
puse stiklinės grietinės
1 kiaušinio
druskos
trupučio cukraus
Išviriau birią ryžių košę, sudejau trintą varškę, įmušiau kiaušinį, idejau druskos ir cukraus. Supiliau grietinę bei išmaišiau viska. Kopūsta apviriau pasūdytame vandenyje. Ant kiekvieno kopūsto lapo uždėjau paruošto įdaro ir suvyniojau į ritinėlį. Taip paruoštus ritinėlius apibarsciau miltais, pakepinau riebaluose, sudėjau į puodą ir užpiliau riebalų, karšto vandens, pomidorų padažo. Troskinau3040 min. Ir baigiant troskintis sudejau grietine.
QUOTE(čikuraku @ 2009 01 13, 13:31)
kaip įdomiai nesu nei mačius, nei valgius balandėlių su varške
reiks pamėginti nedideli kiekį padaryt 
aha man ir idomiai pasirodė, bet kažin ar maniškiai valgytų
ir as ateinu su pusryciais
Lietiniai su brukniu uogiene

lietiniai: pienas, kiausinis, miltai, siek tiek druskos ir aliejaus saukstas. kepti sausoje keptuveje
i lietinius deti brukniu uogienes, susukti ir patiekti su karalele ir grietine
Lietiniai su brukniu uogiene

lietiniai: pienas, kiausinis, miltai, siek tiek druskos ir aliejaus saukstas. kepti sausoje keptuveje
i lietinius deti brukniu uogienes, susukti ir patiekti su karalele ir grietine
QUOTE(deimapov @ 2009 01 13, 13:32)
Tai va va kad su tais seimynu skoniais ir norais/nenorais neaisku
Kepiau siandien is mielines ir bemieles sluoksniuotos teslos pyragelius. Kur su mieline tesla - marinuotu kopustu idaras, bemiele - obuolys, cukrus, cinamonas.
Paprasta ir skanu
Paprasta ir skanu
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 13, 13:37)
nu jau nuotraukos gražumas











