QUOTE(balanduke @ 2009 01 15, 20:24)
QUOTE(balanduke @ 2009 01 15, 20:24)
eina sau kaip graziai atrodo
vyrui siandien viriau "Chilli con carne" pagal Oliveri
vyrui siandien viriau "Chilli con carne" pagal Oliveri
nerealiai skaniai tarodo, man patiktų, bet jau mano šeimynai vargu
QUOTE(deimapov @ 2009 01 15, 20:44)
nerealiai skaniai tarodo, man patiktų, bet jau mano šeimynai vargu
bet kiek daug visko reikia šiam patiekalui
as irgi viriau tik vyrui,nes pati dabar astriai nevalgau. gali imti dar mazesnes proporcijas.. Oliveris viska dvigubai dejo,tai as per puse mazinau
ingridientu tai nemazai reikia,bet skonis viska atperka
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 15, 18:34)
va cia fantastika...
mes kai darem, bandem su drauge, tai dejom i nevirtus makarronus farsa, tada virem, ir pakepem ant keptuves nes nezinojom kokius padazus reik det...
bet ar gerai prisikemsa kai jie buna apvirti? netrukineja?
butinai bandysiu...
QUOTE(Srove @ 2009 01 15, 18:56)
Skaniai atrodo
Neryte-makaronai atrodo superiskai
, valgyciau, nors pavalgius
Bitulka-pasinaudosiu keptos desros ideja pusrytukams
Brilijanto apkepo noreciau, nes toks storas atrodo ir skanus
Kotletukas irgi super, nu zodziu viskas cia skanu, nerka ka rinktis, imti nuo pradziu ir valgyti
Balandukai pas mus siandien.Farsa susimaliau is sonines ir kumpio, dejau kiausini, svieste kepta svoguniuka, virtus ryzius, pipiriuku, druskytes.Kopusta apviriau, suvyniojau idara, sudejau i blekute, pabarsciau morkomis, svogunais, porais, pipirais, lapeliais, truputi sviesto pameciau ir uzpyliau stikline sultinio, imeciau orkaiten ir kepiau pusvalandi, paskui istraukiau, uzpyliau padaziuku ir dar 15 min. i orkaite(padazui pora saukstu miltu, puse puodelio vandens, trys saukstai pom. padazo, pora saukstu grietines, viska suplakti ir uzpilti)


Neryte-makaronai atrodo superiskai
Bitulka-pasinaudosiu keptos desros ideja pusrytukams
Brilijanto apkepo noreciau, nes toks storas atrodo ir skanus
Kotletukas irgi super, nu zodziu viskas cia skanu, nerka ka rinktis, imti nuo pradziu ir valgyti
Balandukai pas mus siandien.Farsa susimaliau is sonines ir kumpio, dejau kiausini, svieste kepta svoguniuka, virtus ryzius, pipiriuku, druskytes.Kopusta apviriau, suvyniojau idara, sudejau i blekute, pabarsciau morkomis, svogunais, porais, pipirais, lapeliais, truputi sviesto pameciau ir uzpyliau stikline sultinio, imeciau orkaiten ir kepiau pusvalandi, paskui istraukiau, uzpyliau padaziuku ir dar 15 min. i orkaite(padazui pora saukstu miltu, puse puodelio vandens, trys saukstai pom. padazo, pora saukstu grietines, viska suplakti ir uzpilti)


atrodo
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 15, 21:36)
balandeliam kopusta dek kokiai 10 min i mikrobange,superinis dalykas,pati isbandziau,lapai minkstuteliai gaunasi 
čia kaip suprast?
QUOTE(Adilaila @ 2009 01 15, 21:00)
va cia fantastika...
mes kai darem, bandem su drauge, tai dejom i nevirtus makarronus farsa, tada virem, ir pakepem ant keptuves nes nezinojom kokius padazus reik det...
bet ar gerai prisikemsa kai jie buna apvirti? netrukineja?
butinai bandysiu...
mes kai darem, bandem su drauge, tai dejom i nevirtus makarronus farsa, tada virem, ir pakepem ant keptuves nes nezinojom kokius padazus reik det...
bet ar gerai prisikemsa kai jie buna apvirti? netrukineja?
butinai bandysiu...
apvirti reikia kelias min. jie suminksteja, elastingesni pasidaro, netrukinej
balanduke, uj kaip dabar noreciau cili
srove - niam niam, darom mainus
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 15, 22:18)
dar liko
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 15, 23:18)
as tokius dariau tik syki, kazkur cia supermamose ir recepta radau.
QUOTE(Srove @ 2009 01 14, 22:05)
Gaila, tik dabar pamaciau (jau 100 proc, kad nebera), o tai ciupciau visa lekste ir pabegciau
Niu, merginos, saunuoles, tiek skanumynu, net visu neisvardinsiu, o cituot, tai dar 2 puslapius uzimtu
Labukas. Turiu jums viena klausimiuka, pasakykit man, neismanelei, ar yra skirtumas tarp kepimo rankovej ir folijoj.. Liksiu skolinga










