Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(balanduke @ 2009 01 15, 20:24)
viriau "Chilli con carne" pagal Oliveri smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2009 01 15, 20:24)
eina sau  kaip graziai atrodo  thumbup.gif
vyrui siandien viriau "Chilli con carne" pagal Oliveri smile.gif

nerealiai skaniai tarodo, man patiktų, bet jau mano šeimynai vargu schmoll.gif bet kiek daug visko reikia šiam patiekalui
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 01 15, 20:44)
nerealiai skaniai tarodo, man patiktų, bet jau mano šeimynai vargu  schmoll.gif  bet kiek daug visko reikia šiam patiekalui

as irgi viriau tik vyrui,nes pati dabar astriai nevalgau. gali imti dar mazesnes proporcijas.. Oliveris viska dvigubai dejo,tai as per puse mazinau biggrin.gif
ingridientu tai nemazai reikia,bet skonis viska atperka tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 15, 18:34)
Canelloni su farsu, pievagrybiais ir paprika

va cia fantastika...
mes kai darem, bandem su drauge, tai dejom i nevirtus makarronus farsa, tada virem, ir pakepem ant keptuves nes nezinojom kokius padazus reik det... hihihi.gif
bet ar gerai prisikemsa kai jie buna apvirti? netrukineja?
butinai bandysiu... blush2.gif
Atsakyti
na aš viriau spagečius ax.gif
išviriau makaronus, atskirai pakepinau maltą mėsytę, svogūnus, pomidorų padažą. Makaronus išėmiau į lėkštę, apibarsčiau makaronų prieskoniais, sūriu, uždėjau kepintą mėsytę, vėl sūrio ir minutei į mikrobangę ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 15, 18:56)
Skaniai atrodo wub.gif
Neryte-makaronai atrodo superiskai thumbup.gif , valgyciau, nors pavalgius 4u.gif
Bitulka-pasinaudosiu keptos desros ideja pusrytukams thumbup.gif
Brilijanto apkepo noreciau, nes toks storas atrodo ir skanus wub.gif
Kotletukas irgi super, nu zodziu viskas cia skanu, nerka ka rinktis, imti nuo pradziu ir valgyti lotuliukas.gif
Balandukai pas mus siandien.Farsa susimaliau is sonines ir kumpio, dejau kiausini, svieste kepta svoguniuka, virtus ryzius, pipiriuku, druskytes.Kopusta apviriau, suvyniojau idara, sudejau i blekute, pabarsciau morkomis, svogunais, porais, pipirais, lapeliais, truputi sviesto pameciau ir uzpyliau stikline sultinio, imeciau orkaiten ir kepiau pusvalandi, paskui istraukiau, uzpyliau padaziuku ir dar 15 min. i orkaite(padazui pora saukstu miltu, puse puodelio vandens, trys saukstai pom. padazo, pora saukstu grietines, viska suplakti ir uzpilti)
user posted image
user posted image

atrodo thumbup.gif ,as imu lotuliukas.gif . balandeliam kopusta dek kokiai 10 min i mikrobange,superinis dalykas,pati isbandziau,lapai minkstuteliai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 15, 21:36)
balandeliam kopusta dek kokiai 10 min i mikrobange,superinis dalykas,pati isbandziau,lapai minkstuteliai gaunasi thumbup.gif

čia kaip suprast? g.gif vietoj virimo? cielą? lapus? paaiškink plačiau bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adilaila @ 2009 01 15, 21:00)
va cia fantastika...
mes kai darem, bandem su drauge, tai dejom i nevirtus makarronus farsa, tada virem, ir pakepem ant keptuves nes nezinojom kokius padazus reik det... hihihi.gif
bet ar gerai prisikemsa kai jie buna apvirti? netrukineja?
butinai bandysiu... blush2.gif

apvirti reikia kelias min. jie suminksteja, elastingesni pasidaro, netrukinej schmoll.gif

balanduke, uj kaip dabar noreciau cili rolleyes.gif

srove - niam niam, darom mainus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 15, 22:18)

balanduke, uj kaip dabar noreciau cili  rolleyes.gif

dar liko biggrin.gif gali uzsukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 15, 23:18)
apvirti reikia kelias min. jie suminksteja, elastingesni pasidaro, netrukinej schmoll.gif

as tokius dariau tik syki, kazkur cia supermamose ir recepta radau. g.gif bet tikrai pamenu kad makaronu neapviriau, sukisau idara, sudejau i blekute, ir nebepamenu kuo uzpyliau g.gif bet gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 14, 22:05)
Manau, kad is po Elenos ir balandukes patiekalu mano jau nieks nebenores irnesakyk.gif ,

Gaila, tik dabar pamaciau (jau 100 proc, kad nebera), o tai ciupciau visa lekste ir pabegciau tongue.gif
Niu, merginos, saunuoles, tiek skanumynu, net visu neisvardinsiu, o cituot, tai dar 2 puslapius uzimtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas. Turiu jums viena klausimiuka, pasakykit man, neismanelei, ar yra skirtumas tarp kepimo rankovej ir folijoj.. Liksiu skolinga blush-anim-cl.gif
Atsakyti