
Ir as prisidedu prie pagyr. Jau taip fantastiskai viskas atrodo

Vengriskas vistienos guliasas

reikia:
900 gr visitenos file
60 gr miltu, sumaisytu su paprikos milteliais, druska ir pipirais
1 svogunas
1 raudonoji paprika
1 saukstelis paprikos milteliu
1 saukstelis rosmarino
4 sauksteliai pomidoru tyres
300 ml vistienos buljono
150 ml raudono vyno
1 skardine kapotu konservuotu pomidoru
apvolioti vistienos gabaliukus miltuose. Keptuveje apkepinti svoguna ir paprika. sudeti vistiena ir kepti apie 4 minutes. pabarstyti paprikos milteliais ir rosmarinu, sudeti konservuotus pomidorus, buljona, vyna, pomidoru tyre. ismaisyti, sukrauti i forma su dangciu ir sauti i orkaite ikaitinta iki 160 laipsniu, kokiai valandai. isimti puoda is orkaites ir palaikyti keleta minuciu (guliasas pasidaro "stangresnis"). det i lekste, galima pagardinti grietine ir petrazolemis. patiekti su ryziais.
Ziedinis kopustas su suriu, pagal J. Oliveri

Reikia:
Ziedinio kopusto
rozmarino
4 anciuviu file
grietines arba creme franche - apie 300 ml
200 gr tarkuoto surio
dziuveseliu su kumpiu, o juos reikia pasidaryti taip - imame 4 riekes padziuvusios sviesios duonos, keleta gabaleliu rukyto kumpio, pora saukstu alyvuogiu aliejaus, druskos. viska sumetame i virtuvini kombaina ir malame iki kol pasidarys ale dziuveseliai
ziedini kopusta apverdame apie 5 min, pries tai susmulkine i mazesnius ziedelius. anciuviu file susmulkiname ir sumaisome su puse surio ir grietine. paskaniname druska ir pipirais.
dedame apvirusi kopusta i forma, pilame ant virsaus padaza, barstome kita puse surio ir kratome savadarbius dziuveselius
sauname i orkaite apie 40 minuciu, kol graziai apskrus!

reikia:
900 gr visitenos file
60 gr miltu, sumaisytu su paprikos milteliais, druska ir pipirais
1 svogunas
1 raudonoji paprika
1 saukstelis paprikos milteliu
1 saukstelis rosmarino
4 sauksteliai pomidoru tyres
300 ml vistienos buljono
150 ml raudono vyno
1 skardine kapotu konservuotu pomidoru
apvolioti vistienos gabaliukus miltuose. Keptuveje apkepinti svoguna ir paprika. sudeti vistiena ir kepti apie 4 minutes. pabarstyti paprikos milteliais ir rosmarinu, sudeti konservuotus pomidorus, buljona, vyna, pomidoru tyre. ismaisyti, sukrauti i forma su dangciu ir sauti i orkaite ikaitinta iki 160 laipsniu, kokiai valandai. isimti puoda is orkaites ir palaikyti keleta minuciu (guliasas pasidaro "stangresnis"). det i lekste, galima pagardinti grietine ir petrazolemis. patiekti su ryziais.
Ziedinis kopustas su suriu, pagal J. Oliveri

Reikia:
Ziedinio kopusto
rozmarino
4 anciuviu file
grietines arba creme franche - apie 300 ml
200 gr tarkuoto surio
dziuveseliu su kumpiu, o juos reikia pasidaryti taip - imame 4 riekes padziuvusios sviesios duonos, keleta gabaleliu rukyto kumpio, pora saukstu alyvuogiu aliejaus, druskos. viska sumetame i virtuvini kombaina ir malame iki kol pasidarys ale dziuveseliai

ziedini kopusta apverdame apie 5 min, pries tai susmulkine i mazesnius ziedelius. anciuviu file susmulkiname ir sumaisome su puse surio ir grietine. paskaniname druska ir pipirais.
dedame apvirusi kopusta i forma, pilame ant virsaus padaza, barstome kita puse surio ir kratome savadarbius dziuveselius

QUOTE(balanduke @ 2009 01 14, 12:57)
Vengriskas vistienos guliasas
labai dailus patiekaliukai

Elena, jauciu, bordo spalvos veidu lovoj guli, nuo pagyru atsigaut negali.

QUOTE(6663 @ 2009 01 14, 22:01)
labai dailus patiekaliukai
Elena, jauciu, bordo spalvos veidu lovoj guli, nuo pagyru atsigaut negali.

Elena, jauciu, bordo spalvos veidu lovoj guli, nuo pagyru atsigaut negali.

Norėtum

Dar neguliu



Gauti pagyriu visada malonu

Bet kai pasižiūriu visos mes čia vertos pagyrų



Balandukes plovas

Balanduke, super
Ir skaniai ir labai graziai


Manau, kad is po Elenos ir balandukes patiekalu mano jau nieks nebenores
, nes nieko ypatingo-kepti marinuoti sonkauliai ir bulves.Vakar dejau i dubeni sauksta garstyciu, sauksta medaus,tris sauktus balzamiko acto, 4 skilteles cesnako, nubraukta sauksta druskos(nep),pipiru, aliejaus apie 4-5 saukstus ir isvoliojau sonkaulius, palikau per nakti, siandien i orkaite 190 temp. kepiau kartu su bulvemis apie val. 15 min.


QUOTE(Srove @ 2009 01 14, 14:05)
nu kur jau cia, nesikuklink su savo natiurmortais..
kaip vertei ish koto- taip verti

QUOTE(6663 @ 2009 01 14, 23:12)
nu kur jau cia,
Bet ziuriu ir tu pries miega vis uzleki uzkasti


perziurejau visa temuke, jau kaip skaniai cia viskas mm

QUOTE(Srove @ 2009 01 14, 22:05)
Manau, kad is po Elenos ir balandukes patiekalu mano jau nieks nebenores
, nes nieko ypatingo-kepti marinuoti sonkauliai ir bulves.


elenos, balandukes, sroves ir merginos su keptais varskeciais, labai saunus patiekalai!!!



QUOTE(Srove @ 2009 01 14, 14:18)
Bet ziuriu ir tu pries miega vis uzleki uzkasti
, savo taupai, kad paskui visus is padu isverstum



tai cia jus priesh miega

