QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 02, 22:02)
Gyvate, manes klausi, ar sveika tos mano kruopos? Taip, nes perku jas ekologiskas, jos kainuoja brangiau, bet atrodo siek tiek kitaip, skonis sodresnis, as jas neverdu, o brinkinu per nakty. Per pietus suvalgau su saukstu medaus. Tai man atrodo mano mistas tikrai sveikesnis, nei sokoladinis mufinas, arba koks mesainis
Nes mane anksciau berdavo nezmoniskais spuogais, kai pakeiciau mityba iskyla vienas tik koks
Tai manau pagal organizmo reakcijas atpazystu kas MAN sveikiau. Kas skaniau, as ir zinau..
Pasilepinu kartais ir nieko cia bloga nematau
Kiekvienas juk individualus, mityba pagal save susireguliuojam ir matom, kuriai kas labiau tinka
As pavyzdziui anksciau tarsydavau kepsnius, ne dienos be mesos nepraeidavo. O vakar kumpio gabaliuka ysidejau y burna, apsiziaukciojau net
Nes mano organizmui matyt tos mesos net nereik
Beje, taip, kaip mes maitiname savo vaikus, jiems susiformuoja yprotis taip valgyti. O yproty galime pakeisti per menesy laiko, jis nera ygimtas, tik ygytas arba prarastas
Del vaisiu valgymo vakare pilnai sutinku - man vaisius tik rytais. Diena, vakare darzoves kaip garnyras
O kulturistu saitais nesizaviu, nes labiau jie tinka sportuojantiems zmonems, norintiems didesnes raumenu mases, jiems privaloma griezta mityba plius reguliarus sportas. O kolkas fiziniu aktyvumu as negaliu pasigirti 

sveikute atsiprasau gal ne taip issireiskaiu norejau pabrezti ne tai kokios kruopos ir is vis kruopos jega
bet pagal autoriaus knyga yra pabrezta kad viskas kas paliesta zmogaus technologiju praranda vertinguma... todel reikia valgyti kuo naturalesni technologiju nepalesta maista...as tik norejau pasakyti kad kruopos yra apdirbamos taip pat....
pati megstu kruopas ir ypac perlines su trupuciu sviesto ....
tik va tas mufinas ir yra mano silpnybe mirstu del sokoladiniu skanestu ...galeciau atsisakyti visko jei kiekviena deina valgyciau sokolada...
mano viena bendradarbe Aire buvo labai stora bet norejo sukusti sukudo
bet jos meniu nieko apart sokolado nera
ryte ir diena valgo sumustini koki viena ir vien sokoladai, taciau nuo 4 val vakaro nieko i burna nebent tas ju lukozeidas (toks limonadas, bjauresnis nei kola)
vadinasi ji maitinasi savo megstamu maistu ir lieknieja...
ji is 80 kg numete iki 55 ir dar vis kudo

o pamastymui juk nieko svieko nevalgydavo, o nuo darzoviu ji vemdavo

pati maciau kai sumustinyje rado ir tampytis pradejo....
taigi prasmes jokios