Įkraunama...
Įkraunama...

"Lengvas būdas sulieknėti"

bigsmile.gif jau matau ,kad yra bigsmile.gif aciu labai, as kazkaip negirdejau, o va dabar kai pasakei, is ties matau, kad yra knygynuose..aciu labai leksiu i knygyna 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

Seniai buvau beuzsukus pas jus, itemptai ieskau naujo darbo, tai nelabai laiko buvo... blush2.gif

QUOTE(joriukomamyte @ 2009 01 25, 21:27)
drinks_cheers.gif as rytoj vaisiu iskrova darysiu thumbup.gif
labai gerai visa diena vien vaisiai thumbup.gif

As irgi dazniausiai vaisiais mintu per iskrovos diena. Visgi vaisiai ir darzoves geriausias maistas mums thumbup.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 26, 01:17)
As geriu tik vandeny, is ryto isvis geriu silta vandenuka su citrinu sultim yspaustom, jei labai valgyt uzsimanau - greipfrutas, apelsinas, mandarinas. Bet stengiuos apsiribot tik skysciais mirksiukas.gif

Kaip tu istveri visa diena?? As manau tikrai negaleciau vien tik gert... Eiciau miegot ir puse nakties del alkio neuzmigciau doh.gif

QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 26, 01:32)
Aš išsikraudinėju su kefyru ir jogurtu, o jei ką suvalgyt - tai tik didelį greipfrutą, Pamela kur vadinasi.. man jis labai skanus thumbup.gif

O del kefyro abejoju... Ar gerai visa diena gerti vien kefyra? Juk pieno produktai netinka musu skrandziui... Ka jus manote apie tai, sveikos gyvensenos senbuves? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 27, 20:26)
Kaip tu istveri visa diena?? As manau tikrai negaleciau vien tik gert... Eiciau miegot ir puse nakties del alkio neuzmigciau  doh.gif

Oi kazkada badavau 4 dienas, pirma diena vos nenumiriau, kaip silpna buvo, valgyt norejau ir t.t. O kitas dienas skrandis uzsiciaupe ir dabar per vandeningas iskrovos dienas tylus sau ramus buna mirksiukas.gif thumbup.gif
Tik siandien sugriesijau su pyragaiciais, teks ryt vel kazka mastyt doh.gif Gerai, kad mazai valgau, tai bent kaloriju kiekio labai nevirsiju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VSsexy @ 2009 01 27, 20:26)
O del kefyro abejoju... Ar gerai visa diena gerti vien kefyra? Juk pieno produktai netinka musu skrandziui... Ka jus manote apie tai, sveikos gyvensenos senbuves?  ax.gif

Na čia tai nereiktų labai jau tikėt tokiais pasakymais, juk visą gyvenimą ir jau nežinau kiek metų aiškinama, kad pieno produktai sveika ir labai reikalinga mūsų organizmui, ir daug visokių dietų pieno produktų pagrindu prikurta, žmonės laikosi ir sėkmingai lieknėja nepakenkdami savo organizmui g.gif
Yra žmonių, kurių organizmas negamina reikiamų fermentų ir jie nevirškina pieno (bet dažniausiai tik pieno, o pieno produktus kaip kefyrą, sūrius, surelius ir varškes bei jogurtus kuo puikiausiai virškina)..
Ir aš kažkaip žiūriu labai skeptiškai į tą pasakymą apie pieną šioje knygoje, nes galiu pacituoti daugelį mokslinių straipsnių, kurie teigia priešingai doh.gif
Bet kiekvienas atsirenka savo, o skrandžiui mano tai kefyras ir kt pieno produktai - super thumbup.gif
O pieno aš negeriu nuo 6 mėnesių, kai išspjoviau buteliuką, tai ir daugiau man pieno nebeikišo lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos o nuo kada pradejo Jus "veikt" ta knyga, turiu galvoje, ar jau beskaitydamos knyga pradejote liekneti, ar poto kai perskaitete? idomu tiesiog? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristelil: 28 sausio 2009 - 15:13
QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 28, 14:20)
Yra žmonių, kurių organizmas negamina reikiamų fermentų ir jie nevirškina pieno (bet dažniausiai tik pieno, o pieno produktus kaip kefyrą, sūrius, surelius ir varškes bei jogurtus kuo puikiausiai virškina)..

drinks_cheers.gif Cia kiekvienam individualiai drinks_cheers.gif Bet kai as pieno isgeriu, tai toks jausmas, kad paskutinioji atejo doh.gif Tokie skausmai buna kokias 4 val. O surelius labai megstu, tik stengiuos kuo maziau ju valgyt, sury tai tik kai sumustinius karstus valgydavau, o daugiau nieko is pieno produktu nevartoju, nemegstu ir nejauciu jiems jokio poreikio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristelil @ 2009 01 28, 15:13)
Merginos o nuo kada pradejo Jus "veikt" ta knyga, turiu galvoje, ar jau beskaitydamos knyga pradejote liekneti, ar poto kai perskaitete? idomu tiesiog? smile.gif

Nebus taip, jog perskaitysit knyga, staiga nebenoresit valgyt ir to deka tapsit antraja Claudia Shiffer. Tiesiog suzinojus ir daugiau pasidomejus apie tai, ka dediesi y burna ir kas po to kasnio vyksta su organizmu, atsiranda naturalus noras sau nekenkt mirksiukas.gif Svorio kritimas tai yra ne tikslas, o tik pasekme. Tikslas - valgyti, tam kad gyventum. O ne gyventi tam, kad valgytum ax.gif
As net neturiu ir nesu skaiciusi sios knygos, tiesiog susidomejau maisto derinimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 28, 17:00)
drinks_cheers.gif  Cia kiekvienam individualiai drinks_cheers.gif Bet kai as pieno isgeriu, tai toks jausmas, kad paskutinioji atejo doh.gif  Tokie skausmai buna kokias 4 val. O surelius labai megstu, tik stengiuos kuo maziau ju valgyt, sury tai tik kai sumustinius karstus valgydavau, o daugiau nieko is pieno produktu nevartoju, nemegstu ir nejauciu jiems jokio poreikio mirksiukas.gif
Papildyta:
Nebus taip, jog perskaitysit knyga, staiga nebenoresit valgyt ir to deka tapsit antraja Claudia Shiffer. Tiesiog suzinojus ir daugiau pasidomejus apie tai, ka dediesi y burna ir kas po to kasnio vyksta su organizmu, atsiranda naturalus noras sau nekenkt mirksiukas.gif  Svorio kritimas tai yra ne tikslas, o tik pasekme. Tikslas - valgyti, tam kad gyventum. O ne gyventi tam, kad valgytum ax.gif
As net neturiu ir nesu skaiciusi sios knygos, tiesiog susidomejau maisto derinimu blush2.gif

viska as sita puikiai suvokiu ir N metu maitinausi butent sveikai, bet dabar kolkas smegenys neprasiplauna taip kaip noreciau, kad grisciau prie sveiku mitybos iprociu mirksiukas.gif
knygos perskaiciau puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelil @ 2009 01 28, 16:13)

As sia knyga pradedu skaityti ne todel kad noriu suliekniete....o todel kad nesusigrazint buvusiu kilogramu....
Bijau kad dar karta taip nepavyktu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelil @ 2009 01 28, 16:13)

"veikt" knyga pradejo, ta prasme, kad pakeiciau mitybos iprocius -tai is karto thumbup.gif thumbup.gif
daug sveikiau ir energingiau jauciuosi, bet pats svoris krist pradejo gal po kokio menesio, nes daug riesutu valgiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif o ir siaip nera, kad greitai krenta schmoll.gif labai labai letai, bet tikiuosi nesugris ax.gif
Atsakyti
Man tai greit nukrito palyginus, 7 kg per menesy laiko, bet dabar jau nebe is vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 28, 20:22)
Man tai greit nukrito palyginus, 7 kg per menesy laiko, bet dabar jau nebe is vietos doh.gif

as tai gal per daug valgau g.gif nes neriboju nei vaisiu nei riesutu, nei darzoviu g.gif
Atsakyti
O as is pradziu palengvejau 2 kg... Ir kazkaip viskas sustojo...
Man sunkiausia buna vakarais, ypac dabar, ziauriai visko noriu... tik ir galvoju apie maista. Va ka tik nesusilaikiau, suvalgiau riesutu, greifrukta ir dar sokoladiniu saldainiu uzkandau. Ir cipsu dar prisivalgiau unsure.gif Baisu ir geda blush2.gif
Gal cia nuo ciklo priklauso? Pirmas kelias savaites visai nenorejau visokio slamsto valgyti g.gif
Atsakyti