Įkraunama...
Įkraunama...

Kilimai kilimėliai

Visai grazutis smile.gif
http://www.youtube.c...mp;feature=fvwp
Atsakyti
Gal kuri isbandete ir namuose pasidarete toki kilimeli? Butu labai idomu kad pasidalintumet patirtimi ir schemutemis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2012 05 13, 16:37)
Gal kuri isbandete ir namuose pasidarete toki kilimeli? Butu labai idomu kad pasidalintumet patirtimi ir schemutemis  4u.gif 
user posted image

labai grazus, kas cia per medziaga?
Atsakyti
Bijau pameluot, bet panašu, kad veltinis.
Atsakyti
Cia kaip kilimines dangos manau, kazkas panasaus i veltini... butu gerai kur lekaliuka gaut, nes pirkti ne pigiai iseina, jeigu didesnio reikia doh.gif
Atsakyti
Na ką - pusė savaitės studijavimo internete biggrin.gif ir einu kilimo megzt toothbrush rugs metodu biggrin.gif Čia ir čia aiškiausios instrukcijos, kurias pavyko rast.
Čia labai daug gražių pavyzdžių kasytinių (nuo žodžio kasytės biggrin.gif ) kilimų radau.
Norėčiau išbandyt ir rišimą ant pagrindo, bet jau baisiai tas pagrindas brangus (ir ebayjuje ir amazone) doh.gif rug canvas 150x90 pigiausiai apie 50 lt verysad.gif Gal kas žinot viečikę, kur pigiau bigsmile.gif
Gal įmanoma būtų rišti ant pagrindo nuo slydimo g.gif Pvz., tokio
Nes kitaip tai teks rėmą darytis ir aust/rišt kaip kad Lachesė 89 šios temos žinutėj mokino unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Labai idomus jusu darbeliai. Net buvau pamirsusi kabliavimo technika. Tokie grazus minksti ir pukuoti darbeliai gaunasi. smile.gif Man dar toli iki tokiu..
As tai kiek kitoki kilimeli mezgiau. Toki, skirta specialiai koridoriuje batams. Jis megztas is.. maiseliu atraizu. smile.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2012 08 31, 15:25)
Sveikos, merginos,
Labai idomus jusu darbeliai. Net buvau pamirsusi kabliavimo technika. Tokie grazus minksti ir pukuoti darbeliai gaunasi. smile.gif Man dar toli iki tokiu..
As tai kiek kitoki kilimeli mezgiau. Toki, skirta specialiai koridoriuje batams. Jis megztas is.. maiseliu atraizu. smile.gif

VAU wub.gif wub.gif Papasakok plačiau/smulkiau kaip tu tai padarei g.gif Man irgi tokio reik ax.gif Ir kas ta kabliavimo technika, kuria minkšti ir pūkuoti gaunas g.gif Prašau - plačiau, smulkiau, kad ir kelmui (tokiam, kaip aš smile.gif ) aišku būtų 4u.gif

Mano kilimo rezgimas užstrigo, nes daug daug kraustymosi rūpesčių užgriuvo, na bet šią savaitę privedu naujus namus prie tvarkos ir jau rankos niežti, kaip noriu imtis dar tik pabandyto kilimėlio.... jei kas padoresnio gausis, pasirpodysiu ax.gif
Atsakyti
sega: pradzioj reikia nusipirkti standartiniu siuksliu maisu, juos sukarpyti juostelemis, sujungti ir megzti kaip standartiniais siulais. Cia megzta vaseliu stulpeliai su uzmetimais. Tokiam kilimeliui man prireike apie 10 vnt 35 litru maiseliu.
Atsakyti
ar esat kuri nusivelusi kilima?sunku?
Atsakyti
O gal kuti žinote, ar yra specialios žirklės kiliminei dangai kirpti, kad neirtų?
Labai norėtųsi padaryti tokį puzzle ar kitokių formų kilimą (mačiau internete visai iškarpytus, arba burbulus tarsi sujungtus), bet bijau ,akd tik pradėjus kirpti viskas irs.

Bet kiek google ieškojau, niekaip nerandu tokio daikto.

Gal esate susidūrusios?

ačiū.
Atsakyti
Mano pazystamas dirbo prie kilimu, tai tokiu zirkliu sake neturejo. Atkirpdavo ir is kart nesdavo atsiuti i cecha.
Atsakyti