Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

QUOTE(saidutea @ 2008 09 23, 23:41)
o kaip vystyt reikia? gal rimtai pabandyt g.gif

na paprasyk, kad kas parodytu, paprasta labai. tik rekomenduoju i tampria medziaga, kad ne taip greit issikapstytu mirksiukas.gif
Atsakyti
mes 3 men megojom ramiai ir diena ir nakti, nakti dar ir dabar megam gerai tik valgom 2-3-4 kartus. Bet jau diena uzmiegam 10 min ir vel akys svyti koki pusvalandi, o tada prasideda linksmoji dalis su verkimais, saukimais ir t.t. Taip kokias 2-3val, po to 1val migdomes...... ir vel nuo pradziu
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2008 09 21, 10:27)
na pas mane situacija tokia...mazylei 4sav., namie beveik nemiega,jei ir uzmigdau po ilgu supavimu vezime tai pamiega ilgiausiai pusval.reik ilgai vezint,jei sustoju nubunda.isejus i lauka situacija pasikeicia,mazyle ismiega po 2val,o jei dar su masina kur vaziuojam tai ir po 4 val g.gif nakti miega gerai,nubunda pavalgyt,arba jei apsikakinus blush2.gif nebezinau ka ir galvot,ar del pilvuko tokia nerami dienom,mus kamuoja labai stiprus pilvo diegliai verysad.gif bet juk ir lauke tada nemiegotu g.gif o gal ji is tu vaiku kurie tik lauke miega doh.gif patarkit mamytes nes jauciuos kaip issunkta citrina nuo istisinio vezinimo...ar yra susidurusiu su tokia situacija...rasykit 4u.gif

man lygiai tas pats budavo mirksiukas.gif miegodavo kol veziodavau, o tik sustojus iskart atsibusdavo. o lauke miegodavo rigi gerai, bet irgi tik tol, kol vaziuodavo. visi duodavo patarimu, bet niekas nepadedavo, paskui paaugo ir pradejo miegot mirksiukas.gif isivaizduoju kaip tau sunku, tikiuosi rasi iseiti, tik labai nepergyvenk, nes as pastebejau, kad kuo daugiau del to nervuodavos, tuo man sunkiau sekdavosi

o i palute as ir vyniojau, bet taip zviegti pradedavo doh.gif ciut spedavau isvyniot doh.gif taip, kad tas vyniojimas, vieniems labai padeda, o kitiems - ne
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2008 09 21, 10:27)
na pas mane situacija tokia...mazylei 4sav., namie beveik nemiega,jei ir uzmigdau po ilgu supavimu vezime tai pamiega ilgiausiai pusval.reik ilgai vezint,jei sustoju nubunda.isejus i lauka situacija pasikeicia,mazyle ismiega po 2val,o jei dar su masina kur vaziuojam tai ir po 4 val g.gif nakti miega gerai,nubunda pavalgyt,arba jei apsikakinus blush2.gif nebezinau ka ir galvot,ar del pilvuko tokia nerami dienom,mus kamuoja labai stiprus pilvo diegliai verysad.gif bet juk ir lauke tada nemiegotu g.gif o gal ji is tu vaiku kurie tik lauke miega doh.gif patarkit mamytes nes jauciuos kaip issunkta citrina nuo istisinio vezinimo...ar yra susidurusiu su tokia situacija...rasykit 4u.gif
user posted image

kad tik nebutu rimta kazkas... schmoll.gif

Sveika,
Mano pirmagimis toks būdavo. Lauke 4 val. miegodavo, o namuose neilgiau pusvalandžio, o po to koncertus keldavo. Pilvuko problemų irgi didelių turėjom iki 3 mėn.Nešiodavau, sūpuodavau. Užmigdavo, bet vos paguldžius į lovytę rėkdavo vėl. Maniškis ir naktimis po pora valandų rėkdavo, bet gydytojai nieko blogo nerado, tiesiog neramus ir tiek. Išaugo... Tik prireikė 3 m. Dabar toks pat nenuorama, dieną pietų miego nepaguldysi, o naktį lūžta, ryte vos prikeliu biggrin.gif .Stiprybės tau laikykis, duok vyrui dažniau panešioti, jei būsi pervargusi vaikas dar neramesnis bus.
p.s. mano dar balkone ilgiau miegodavo, tik rudenį ir žiemą, spėju dėl šalto oro lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(alinka @ 2008 09 14, 22:40)
mano puses metu sunus diena nesimiega net 2 valandu bendrai paemus, ne prabunda dar akivaizdziai neissimiegojes. buna, bet labai retai jam pavyksta uzmigti vel. o vakare uzmigdzius po poros minuchiu -akys plachios ir issigandusios. ir taip kokiu 4-5 kartu kol giliai neuzmiega. migdau diena vezime o nakti lovytej glostydama ir dainuodama. aisku greichiausia umigtu prie kruties. ir pamiegotu daugiausiai. bet as retai galiu leisit su juo 3 val. pramiegoti. juk buitis dar yra. kadangi seimoje auga ir vyresnele, kuri neretai tychia jam rekia i ausi ir t.t. ga;l tai gali buti isgaschio pozymiai? kaip manot? nes pachioj pradzioj gerai ismiegodavo

Mano irgi didysis rėkia į ausi mergaitei. Ta net akis išpučia. Nežinau kaip su tuo kovoti. Nebegaliu žiūrėti ir ramiai aiškinti. Tik užmigdau, o jis parbėga iš kiemo ir puola prie jos. Dabar vedu bernužėlį į darželį tai mažoji pradėjo geriau miegoti.
Atsakyti
Dekui mamytems uz patarimus tikrai nuraminot 4u.gif ne vienai man taip sunku ax.gif tikiuos kad jei tai su pilvu susije tai suejus 3men.viskas susitvarkys mirksiukas.gif na o mano mergyte jau uzmigo nakties miegelio,einu ir as ilsetis thumbup.gif ramios nakties mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
kaip matau cia dauk mamyciu varkstanciu su neramiu miegu nakti.Musiskis ir diena miega ramiai o apie vyduri nakties pradeda vartytis niurzga pametes soske verkai ikisi keliom minutem gerai ir taip budavo iki paryciu.o senakt tas pats atsitiko 2 h.nakties tai ikisau svekute ir daviau atsigert melisu lapu arbatytes ji raminanti yra tai nuo 3 iki 9 ryto pramiegojo ramiai.leido ir mums pamiegot smile.gif diena jis ir labai aktyvus nenustykstantis vietoj.beto mums jau prasikale siek tiek dantukas pirmas. mums6 menesaia tuoj bus
Atsakyti
nesijaudink smile.gif vistiek kada nors jis užmigs ir miegos ramiai ir net neprisiminsi, kad kazkada pusmetį buvai nemiegojusi 4u.gif mano mazius iki 11 mėn. nei vienos nakties ramiai nebuvo išmiegojęs,o dabar visai jau miega nuo 20.30 iki 7.30 smile.gif geriau nei draugių mažiukai, kurie ramūs miegaliukai buvo thumbup.gif
laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskis irgi nekaip miega, bet mus kankina pilvelio bedos. tai bandziau duoti viburcoli zvakutes, man labai padejo. Nuo 10 iki 8 ryto su vienu maitinimu. Tik piknaudziaut nenoriu, tai panaudoju retai.
Atsakyti
mums zvakutes nepadeda.greiciausiai neramei miega nes dantukai dyksta.na isgyvensim ir su maziau miego smile.gif
Atsakyti
manoji ir naktim miegot neleidžia: vis stena, raitos, niurzga..nemanau, kad jei ką skauda, nes pažadinus būna rami, tik valgyt nebent paprašo savo ašarom smile.gif aš tai sakau, kad tą niurgėjimą ir čepsėjimą iš tėvelio bus paveldėjus, nes jis irgi man naktim miegot neleidžia per savo čepsėjimą biggrin.gif
Atsakyti
Musu maziuke ne naktimis, o dienomis neramiai miega verysad.gif
Buna prasimerkia, pasiziuri ar papis salia, jei nera ir prabunda... Idomu kas cia jai..
Tenka po 4-5 valandas su ja praguleti...

Gal kas zinot ka raminancio man paciai butu galima pagerti? g.gif
Atsakyti
melisos arbata ramina.gydytoja sake kai kuriems vaikams padeda dar kai maudai i vandeni ipilt valeerijonu lasiuku sakai kai kuriuos ramina tai smile.gif
Atsakyti