QUOTE(saidutea @ 2008 09 21, 10:27)
na pas mane situacija tokia...mazylei 4sav., namie beveik nemiega,jei ir uzmigdau po ilgu supavimu vezime tai pamiega ilgiausiai pusval.reik ilgai vezint,jei sustoju nubunda.isejus i lauka situacija pasikeicia,mazyle ismiega po 2val,o jei dar su masina kur vaziuojam tai ir po 4 val

nakti miega gerai,nubunda pavalgyt,arba jei apsikakinus

nebezinau ka ir galvot,ar del pilvuko tokia nerami dienom,mus kamuoja labai stiprus pilvo diegliai

bet juk ir lauke tada nemiegotu

o gal ji is tu vaiku kurie tik lauke miega

patarkit mamytes nes jauciuos kaip issunkta citrina nuo istisinio vezinimo...ar yra susidurusiu su tokia situacija...rasykit
kad tik nebutu rimta kazkas...
Sveika,
Mano pirmagimis toks būdavo. Lauke 4 val. miegodavo, o namuose neilgiau pusvalandžio, o po to koncertus keldavo. Pilvuko problemų irgi didelių turėjom iki 3 mėn.Nešiodavau, sūpuodavau. Užmigdavo, bet vos paguldžius į lovytę rėkdavo vėl. Maniškis ir naktimis po pora valandų rėkdavo, bet gydytojai nieko blogo nerado, tiesiog neramus ir tiek. Išaugo... Tik prireikė 3 m. Dabar toks pat nenuorama, dieną pietų miego nepaguldysi, o naktį lūžta, ryte vos prikeliu

.Stiprybės tau laikykis, duok vyrui dažniau panešioti, jei būsi pervargusi vaikas dar neramesnis bus.
p.s. mano dar balkone ilgiau miegodavo, tik rudenį ir žiemą, spėju dėl šalto oro

.
Papildyta:
QUOTE(alinka @ 2008 09 14, 22:40)
mano puses metu sunus diena nesimiega net 2 valandu bendrai paemus, ne prabunda dar akivaizdziai neissimiegojes. buna, bet labai retai jam pavyksta uzmigti vel. o vakare uzmigdzius po poros minuchiu -akys plachios ir issigandusios. ir taip kokiu 4-5 kartu kol giliai neuzmiega. migdau diena vezime o nakti lovytej glostydama ir dainuodama. aisku greichiausia umigtu prie kruties. ir pamiegotu daugiausiai. bet as retai galiu leisit su juo 3 val. pramiegoti. juk buitis dar yra. kadangi seimoje auga ir vyresnele, kuri neretai tychia jam rekia i ausi ir t.t. ga;l tai gali buti isgaschio pozymiai? kaip manot? nes pachioj pradzioj gerai ismiegodavo
Mano irgi didysis rėkia į ausi mergaitei. Ta net akis išpučia. Nežinau kaip su tuo kovoti. Nebegaliu žiūrėti ir ramiai aiškinti. Tik užmigdau, o jis parbėga iš kiemo ir puola prie jos. Dabar vedu bernužėlį į darželį tai mažoji pradėjo geriau miegoti.