Mano tai siaip ramus,sunkiausia, kai pilvuka pucia jam. tai as espumisano lasiukus naudoju, i arbatyte kartais ilasinu, tai beveik iskart praeina.

QUOTE(Nicca @ 2008 10 06, 10:57)
Mano mazyte vakarais buna irgi labai nerami,pikta.

Pas mus tas pats

Ir iš vis vakarais ilgiausiai blūdina, nemiega po 4-5 val. ir nežinau dėl ko, o mums dar tik 1,5 mėn. juk tokie leliai dar miegot ir miegot turėtų

Mūsiškė irgi kartais nosiuką kad slepia į merlių ar pledą, kažin kodėl?

Jau pasiskaičiau, kad mums gali būt vakariniai pilvo diegliai...

Mes nakciai migdam apie 23val, dazniausei tiesio guldau ant soniuko, ir koki merliuka dedu peie veiduko
patink jai kai kazkas prie veiduko. o atsikeliam 9-10 valgom mazdaug dar valanda bendraujam ir ji vel atluzta 2-3valandom it taip visa diena
tik nuo 18 vl bezaisdama atluzta 5-15min

as tai nebezinau kaip migdyti vaika: vakare pavalgom apie 22val ir uzmiega savo lovytej, o va nakti kai pabunda, tai tragedija
Migdyk kaip nori. Jei i lovele paguldai, tai labiau issibudina. Viena kart taip zaideme nuo 2 iki6val ryto
Man pienelio net pradejo mazeti nuo tokiu naktu.
Tad niekas kitas taip nepadeda, kaip pamaitinus vaika guldytis sau ant pilvo. Bet kaip nuo to atpratinti
?
Bandziau sale saves guldyti, bet veltui: vaiko akys stacios, jokiu miegeliu nebera tada.

Tad niekas kitas taip nepadeda, kaip pamaitinus vaika guldytis sau ant pilvo. Bet kaip nuo to atpratinti

Bandziau sale saves guldyti, bet veltui: vaiko akys stacios, jokiu miegeliu nebera tada.
QUOTE(Meduvė @ 2008 12 19, 18:28)
as tai nebezinau kaip migdyti vaika: vakare pavalgom apie 22val ir uzmiega savo lovytej, o va nakti kai pabunda, tai tragedija
Migdyk kaip nori. Jei i lovele paguldai, tai labiau issibudina. Viena kart taip zaideme nuo 2 iki6val ryto
Man pienelio net pradejo mazeti nuo tokiu naktu.
?

O aš maniau, kad aš viena čia tik taip vargstu. Šiandien prabudo 4 val ir prabludijom iki 8 ryto

Mes vargstam nuo 6 sav mazdaug.
iki to laiko vaikas tik valge ir miegojo, uzmigdavo loveleje, pabusdavo pavalgyti kas 3-cia, kas 4-ta valanda. paskui prasidejo degliai ir aisku as negalejau jo palikti lovelej, nesiodavau ant ranku ir priprato sunelis... kokias 2 sav. buvo sumaises diena su naktim, bet tas praeina greitai. Degliai irgi praejo mazdaug po 2 savaiciu, o vat nuo ranku niekaip neatpranta
kitaip neuzmiega, o ir miega labai prastai, kol iminga, pabunda kas 15-20 minuciu ir taip po 5-6 kartus, einam miegoti apie 10 ir prasikankinam iki 12, o kartais ir iki 2, paskui pabunda kas valanda, miegot nenori, sypsosi, sneka, vel liuliuoju po 20-30 min. Pati jau kaip zombis
diena miega du kartus, viena karta valanda ir lauke 2-3 val. Jau viska bandem, lovele i kita vieta statyt, maudyti pries miega, einam i basejna, i manksta, masazus bandem, niekas nepadeda... Maitinu MP, svorio priaugam gerai, vaikas linksmas, zvalus. Buvom pas neurologa, ziurejo ehoskopu - viskas gerai, nera prie ko prikibti, sako: tokia jusu vaiko raida, toks jo miego ritmas...
Tikiuosi kad peraugsim mes si laikotarpi...

Jau koks menuo kai mazoji eina labai velai miegoti. Anksciau 12 niekaip nepavyksta, paskutiniu metu 1-2 val nakties ir tai per didziausius klyksmus
. Nezinau ka daryti, mamytes patarkit

Gal dantys kalasi?
Mano siandien 2 uzmigo

Musiskis tai irgi gana velai eina miegoti - apie 23-24 val., o jeigu dar is karto neiminga, tai kartais ir 2 val pasidaro.. Kai buvo pilvo diegliukai, tai iprato pas mus lovoj miegoti, ant ranku nesiojamas buti, tai dabar net juokas nebeima, kai vakarais tas pats scenarijus: pavalgo, lyg ir apsnusta, taciau uz 5-10 min jau vel zvalus. Tada imam ant ranku - uzmiega.. nedam i lovyte- klyksmas ir vel zvalus..
. Ir taip kelis kartus.. kol neatlaikydavo nervai ir pasiguldau salia saves - tada viskas ok 
tai vakar jau isbandem ziauroka migdymo lovyteje metodika - vaikas prisnudo, paguldem i lovyte ir isejom is kambario. Aisku, jis eme verkti, klykti.. Atejom tik uz kokiu 10 min, paglostem galvyte, apraminom, bet is lovytes neemem. Isejom - vel aisku, klyksmas. Po 10 min vel grizom.. Zodziu, uz 30 min vaikas uzmigo savo lovytej
. Ziaurokas budas, bet kazkaip, atrodo, kad jau vaikuciui raguciai dygsta

tai vakar jau isbandem ziauroka migdymo lovyteje metodika - vaikas prisnudo, paguldem i lovyte ir isejom is kambario. Aisku, jis eme verkti, klykti.. Atejom tik uz kokiu 10 min, paglostem galvyte, apraminom, bet is lovytes neemem. Isejom - vel aisku, klyksmas. Po 10 min vel grizom.. Zodziu, uz 30 min vaikas uzmigo savo lovytej

musu mergyte labai anksti eina miegot apie 20 val.30 kartais 21 val.Nakti keliasi pora kartu pavalgyt,o kartais ir dazniau.Labai daznai uzmiega pati kartais reikia pasupt, bet retai.Miega lovytei nuo pat pirmu dienu.