Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Mano tai siaip ramus,sunkiausia, kai pilvuka pucia jam. tai as espumisano lasiukus naudoju, i arbatyte kartais ilasinu, tai beveik iskart praeina. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicca @ 2008 10 06, 10:57)
Mano mazyte vakarais buna irgi labai nerami,pikta.cry.gif 

Pas mus tas pats verysad.gif Dieną lyg ir gerai miega: vieną dieną ilgiau, kitą trumpiau, bet be problemų, o vakare... vakar pvz. nuo 18 iki 00.30 nemiegojo doh.gif Zirzia, verkia, ant rankų supuoju, valgyt neima (nors žinau, kad nori), 5 min ant rankų snūsteli ir vėl serenados.. verysad.gif Jau ir aš vakar kartu verkiau, nes nebežinau kas yra..
Ir iš vis vakarais ilgiausiai blūdina, nemiega po 4-5 val. ir nežinau dėl ko, o mums dar tik 1,5 mėn. juk tokie leliai dar miegot ir miegot turėtų g.gif
Mūsiškė irgi kartais nosiuką kad slepia į merlių ar pledą, kažin kodėl? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burtininke: 01 gruodžio 2008 - 09:14
Jau pasiskaičiau, kad mums gali būt vakariniai pilvo diegliai... verysad.gif
Atsakyti
Viskas apie miegą vienoje temoje

1 tema

2 tema
Atsakyti
Mes nakciai migdam apie 23val, dazniausei tiesio guldau ant soniuko, ir koki merliuka dedu peie veiduko blush2.gif patink jai kai kazkas prie veiduko. o atsikeliam 9-10 valgom mazdaug dar valanda bendraujam ir ji vel atluzta 2-3valandom it taip visa diena ax.gif tik nuo 18 vl bezaisdama atluzta 5-15min mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai nebezinau kaip migdyti vaika: vakare pavalgom apie 22val ir uzmiega savo lovytej, o va nakti kai pabunda, tai tragedija doh.gif Migdyk kaip nori. Jei i lovele paguldai, tai labiau issibudina. Viena kart taip zaideme nuo 2 iki6val ryto doh.gif Man pienelio net pradejo mazeti nuo tokiu naktu.
Tad niekas kitas taip nepadeda, kaip pamaitinus vaika guldytis sau ant pilvo. Bet kaip nuo to atpratinti doh.gif ?
Bandziau sale saves guldyti, bet veltui: vaiko akys stacios, jokiu miegeliu nebera tada.
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 12 19, 18:28)
as tai nebezinau kaip migdyti vaika: vakare pavalgom apie 22val ir uzmiega savo lovytej, o va nakti kai pabunda, tai tragedija doh.gif Migdyk kaip nori. Jei i lovele paguldai, tai labiau issibudina. Viena kart taip zaideme nuo 2 iki6val ryto doh.gif  Man pienelio net pradejo mazeti nuo tokiu naktu.
Tad niekas kitas taip nepadeda, kaip pamaitinus vaika guldytis sau ant pilvo. Bet kaip nuo to atpratinti doh.gif ?
Bandziau sale saves guldyti, bet veltui: vaiko akys stacios, jokiu miegeliu nebera tada.

O aš maniau, kad aš viena čia tik taip vargstu. Šiandien prabudo 4 val ir prabludijom iki 8 ryto doh.gif . Ir taip jau kažkur vargstam pusę mėn. Viskas prasidėjo kažkurią naktį kai mažiui labai skaudėjo pilvuką. Išvargom visą naktį, todėl leidom dieną pamiegoti. Tai dabar dieną miega kai užmuštas pavalgo ir toliau miega. Gali kutenti ir padžiukus ir delniukus ir patrankos gali aplin šaudyti jam viskas dzin. Naktį ant rankų dar kiek pasnaudžia, bet tik pabandyk paguldyti tai triukšmą pakelia, kad net penkiaukštis per pusę skiriasi. Bandėm guldyti ir lovytėj ir šalia savęs, viskas perniek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmutė: 19 gruodžio 2008 - 16:47
Mes vargstam nuo 6 sav mazdaug. unsure.gif iki to laiko vaikas tik valge ir miegojo, uzmigdavo loveleje, pabusdavo pavalgyti kas 3-cia, kas 4-ta valanda. paskui prasidejo degliai ir aisku as negalejau jo palikti lovelej, nesiodavau ant ranku ir priprato sunelis... kokias 2 sav. buvo sumaises diena su naktim, bet tas praeina greitai. Degliai irgi praejo mazdaug po 2 savaiciu, o vat nuo ranku niekaip neatpranta doh.gif kitaip neuzmiega, o ir miega labai prastai, kol iminga, pabunda kas 15-20 minuciu ir taip po 5-6 kartus, einam miegoti apie 10 ir prasikankinam iki 12, o kartais ir iki 2, paskui pabunda kas valanda, miegot nenori, sypsosi, sneka, vel liuliuoju po 20-30 min. Pati jau kaip zombis blink.gif diena miega du kartus, viena karta valanda ir lauke 2-3 val. Jau viska bandem, lovele i kita vieta statyt, maudyti pries miega, einam i basejna, i manksta, masazus bandem, niekas nepadeda... Maitinu MP, svorio priaugam gerai, vaikas linksmas, zvalus. Buvom pas neurologa, ziurejo ehoskopu - viskas gerai, nera prie ko prikibti, sako: tokia jusu vaiko raida, toks jo miego ritmas... mega_shok.gif Tikiuosi kad peraugsim mes si laikotarpi... unsure.gif
Atsakyti
Jau koks menuo kai mazoji eina labai velai miegoti. Anksciau 12 niekaip nepavyksta, paskutiniu metu 1-2 val nakties ir tai per didziausius klyksmus doh.gif . Nezinau ka daryti, mamytes patarkit 4u.gif
Atsakyti

Gal dantys kalasi?
Mano siandien 2 uzmigo verysad.gif
Atsakyti
Musiskis tai irgi gana velai eina miegoti - apie 23-24 val., o jeigu dar is karto neiminga, tai kartais ir 2 val pasidaro.. Kai buvo pilvo diegliukai, tai iprato pas mus lovoj miegoti, ant ranku nesiojamas buti, tai dabar net juokas nebeima, kai vakarais tas pats scenarijus: pavalgo, lyg ir apsnusta, taciau uz 5-10 min jau vel zvalus. Tada imam ant ranku - uzmiega.. nedam i lovyte- klyksmas ir vel zvalus.. verysad.gif . Ir taip kelis kartus.. kol neatlaikydavo nervai ir pasiguldau salia saves - tada viskas ok smile.gif
tai vakar jau isbandem ziauroka migdymo lovyteje metodika - vaikas prisnudo, paguldem i lovyte ir isejom is kambario. Aisku, jis eme verkti, klykti.. Atejom tik uz kokiu 10 min, paglostem galvyte, apraminom, bet is lovytes neemem. Isejom - vel aisku, klyksmas. Po 10 min vel grizom.. Zodziu, uz 30 min vaikas uzmigo savo lovytej thumbup.gif . Ziaurokas budas, bet kazkaip, atrodo, kad jau vaikuciui raguciai dygsta smile.gif
Atsakyti
musu mergyte labai anksti eina miegot apie 20 val.30 kartais 21 val.Nakti keliasi pora kartu pavalgyt,o kartais ir dazniau.Labai daznai uzmiega pati kartais reikia pasupt, bet retai.Miega lovytei nuo pat pirmu dienu.
Atsakyti