Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, 3 tema

QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 04, 12:58)
Na, reikėtų gydytojo paklausti  g.gif Sutartyje pilvo sienos tinimo galimybė numatyta 2-3 mėn. po operacijos.

tai taip, zinau ta galimybe. tiesiog siaip pagalvojau.. gi pvz kai uzsidedi paprastas aptemptas kelnaites (as tokias kartais dedavaus anksciau) tai jas nusiemus irgi lieka ispausti dryziai odoj ties talija ar kur siules, o po kiek laiko nuemus jas oda grizta i iprasta busena ax.gif ta prasme supratai ka turiu omeny, tai gal ir cia taip pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 02 04, 15:01)
tai taip, zinau ta galimybe.  tiesiog siaip pagalvojau.. gi pvz kai uzsidedi paprastas aptemptas kelnaites (as tokias kartais dedavaus anksciau) tai jas nusiemus irgi lieka ispausti dryziai odoj ties talija ar kur siules, o po kiek laiko nuemus jas oda grizta i iprasta busena  ax.gif ta prasme supratai ka turiu omeny, tai gal ir cia taip pat  g.gif

Taip, supratau smile.gif Bet čia kiek kitaip - pilviukas lygus laikosi kokią pusę paros. Ir tik po to atsiranda patinimas. Jis nedidukas, lokalizuotas pagrinde virš rando. Bet matosi skirtumas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 04, 13:04)
Taip, supratau smile.gif Bet čia kiek kitaip - pilviukas lygus laikosi kokią pusę paros. Ir tik po to atsiranda patinimas. Jis nedidukas, lokalizuotas pagrinde virš rando. Bet matosi skirtumas smile.gif

ai tai aisku tada 4u.gif vadinas cia kitaip. o kiek tau sake nesiot korseta? ir ar jau tiek laiko praejo?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 02 04, 15:11)
ai tai aisku tada  4u.gif vadinas cia kitaip. o kiek tau sake nesiot korseta? ir ar jau tiek laiko praejo?

Apie 2 mėn. liepė.
O man jau trečias greitai sueis. Bet aš tokia apsidraudėlė - geriau ilgiau nei trumpiau smile.gif

Atsakyti
Noreciau ir as nusisiurbti kelius, gal galite patarti paska Kaune geriau tai daryti. Pas Viksraiti ar Astrauska. Krutine didinau pas Astrauska, bet pas ka geriau siurbti, tai neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2009 02 04, 15:19)
Noreciau ir as nusisiurbti kelius, gal galite patarti paska Kaune geriau tai daryti. Pas Viksraiti ar Astrauska. Krutine didinau pas Astrauska, bet pas ka geriau siurbti, tai neisivaizduoju.

Sveika, va, aš irgi nežinau, kuo tie vyrukai siurbime skiriasi tongue.gif
Tavo vietoje, jei operavaisi pas T.A., tai ir riebaliukus siurbčiausi pas jį smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 04, 13:21)
Sveika, va, aš irgi nežinau, kuo tie vyrukai siurbime skiriasi  tongue.gif
Tavo vietoje, jei operavaisi pas T.A., tai ir riebaliukus siurbčiausi pas jį smile.gif

O jeigu ziuretume mano atveju ? Tai pas ta pati ar atvirksciai?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 02 04, 15:32)
O jeigu ziuretume mano atveju ? Tai pas ta pati ar atvirksciai?

Tavo atveju - atvirkščiai ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 04, 13:15)
Apie 2 mėn. liepė.
O man jau trečias greitai sueis. Bet aš tokia apsidraudėlė - geriau ilgiau nei trumpiau smile.gif

man irgi visad atrodo, kad geriau daugiau nei maziau drinks_cheers.gif blush2.gif
as kai pasiteiravau del savojo, ir paklausiau ar menesi nesiot ar daugiau, sake daugiau menesio tikrai nereikia g.gif ai nesiosiu du lotuliukas.gif na gal pusantro blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 04, 13:34)
Tavo atveju - atvirkščiai  ax.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as jau krutu temoj norejau ta pati parasyt blush2.gif
Atsakyti
Pasakykite jus man, o po nusiurbimo ar oda lieka elastinga, ar lygi,ar pasimato didesnis celiulitas?
Kokios nusiurbimo neigiamos savybes?
Papildyta:
Kas daug seniau nusisiurbe, gal pastebejote kokiu minusu?
Papildyta:
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 02 02, 12:26)

as  noreciau  kelius  sutvarkyti,kai  priaugau  svorio  tai  tie  rebeliukai  jau  ant  keliu  uzlipa  ir  zemiau  nori  eiti,darau  dabar  masazus  tai  masaziste  pasake  kad  sita  galima sutvarkyti chirurginiu  budu.prasau  atsakykite  man  ,nes  neissivaizduoju  nuo  ko  pradeti kur  gera  daktara  surasti,kad  nereiktu  po to  vel  gulti  ir  taisyti.aciu

Kada zadi eiti i konsultacija? ir kada galvotum operuotis?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2009 02 05, 02:38)
Pasakykite jus man, o po nusiurbimo ar oda lieka elastinga, ar lygi,ar pasimato didesnis celiulitas?
Kokios nusiurbimo neigiamos savybes?

Aš manau, kad viskas priklauso nuo riebaliukų kiekio ir odos būklės. Pas mane tose vietose, kur siurbta nuo nugaros - šiuo metu kaip nulieta viskas. Nelikę tų "puculių" apatinėje nugaros dalyje, oda lygi ir graži. Bet ten nebuvo pas mane daug riebalų ir prieš nusiurbimą.
O ant pilviuko ten, kur nusluoksniavo riebalus, - kur oda jau šiek tiek pasitampiusi - nors ir patempė ją, bet vis viena nėra idealiai lygu, kaip pas negimdžiusias merginas būna.
Ir čia kai kurios merginos rašė, kad kai prieš op. buvo ant pilvo dau riebaliukų, nusisiurbė tarsi "kalniukais" - tada arba daro korekciją, arba jei tie kalniukai nedidukai - taip ir palieka.

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 05, 10:20)
Aš manau, kad viskas priklauso nuo riebaliukų kiekio ir odos būklės. Pas mane tose vietose, kur siurbta nuo nugaros - šiuo metu kaip nulieta viskas. Nelikę tų "puculių" apatinėje nugaros dalyje, oda lygi ir graži. Bet ten nebuvo pas mane daug riebalų ir prieš nusiurbimą.
O ant pilviuko ten, kur nusluoksniavo riebalus, - kur oda jau šiek tiek pasitampiusi - nors ir patempė ją, bet vis viena nėra idealiai lygu, kaip pas negimdžiusias merginas būna.
Ir čia kai kurios merginos rašė, kad kai prieš op. buvo ant pilvo dau riebaliukų, nusisiurbė tarsi "kalniukais" - tada arba daro korekciją, arba jei tie kalniukai nedidukai - taip ir palieka.

ir dar esu girdejus is merginu, kad celiulitas nusiurbus riebalus, labiau isryskeja ax.gif kai jau busiu biski daugiau "po" tada galesiu pasakyt is savo patirties blush2.gif
Atsakyti