Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, 3 tema

QUOTE(saliamona @ 2009 02 20, 14:53)
o cia tai tikiu bigsmile.gif  o tai ka cia per stebukla padaro?  bene dumbliai, kuriu nori?

aga, iviniojimai dumbliuose...jau uzsisakiau, kita savaite bandysiu, vilties suteike masazas, nes priekyje kojos jau paburkusios buvo, bet 3 savaites darbelio ir jau neblogai bigsmile.gif thumbup.gif todel dabar programa maximum... smile.gif pati noriu isbandyt, ar veikia ar nea...
Papildyta:
QUOTE(Alvija @ 2009 02 20, 15:00)
Cia mano pilvas  ax.gif

Sportuoju jau gal 4 metai beveik be pertrauku - aerobika. Bet ir su maistu kovoju, nes jei tik pradedu kramsnot vakarais bele ka - šakutės. Gali "ratas" per pora dienu uzaugt  doh.gif

saunuole thumbup.gif grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvija @ 2009 02 20, 14:00)
Cia mano pilvas  ax.gif

Sportuoju jau gal 4 metai beveik be pertrauku - aerobika. Bet ir su maistu kovoju, nes jei tik pradedu kramsnot vakarais bele ka - šakutės. Gali "ratas" per pora dienu uzaugt  doh.gif

labai grazus pilvas wub.gif thumbup.gif o palauk, tu dar nori kazka su juo daryt? g.gif
Atsakyti
Montvile- lauksim rezultatu smile.gif Jei pades, pulsim dumblius pirktis tongue.gif

Alvija- dailus pilvukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2009 02 20, 15:08)
Montvile- lauksim rezultatu  smile.gif Jei pades, pulsim dumblius pirktis  tongue.gif

aga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 02 20, 15:06)
labai grazus pilvas  wub.gif  thumbup.gif o palauk, tu dar nori kazka su juo daryt?  g.gif

aciu 4u.gif

Na kai jis buna tokioj stadijoj tai ner ka daryt, bet man sakau pakanka zirni i burna isimest ir issoka is karto sad.gif O celiulito ant koju pas mane pakanka, nors kojos nera storos.. ir tu striju nelaimingu ... Bet cia jau kita tema jauciu ir cia diskutuoti nelabai vieta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2009 02 20, 15:08)
Montvile- lauksim rezultatu  smile.gif Jei pades, pulsim dumblius pirktis  tongue.gif

Alvija- dailus pilvukas  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvilė @ 2009 02 20, 15:05)
aga, iviniojimai dumbliuose...jau uzsisakiau, kita savaite bandysiu, vilties suteike masazas, nes priekyje kojos jau paburkusios buvo, bet 3 savaites darbelio ir jau neblogai bigsmile.gif  thumbup.gif todel dabar programa maximum... smile.gif pati noriu isbandyt, ar veikia ar nea...
Papildyta:

saunuole thumbup.gif grazu wub.gif

niu bet pasiruosk....koks ju kvapas baisus, fui.... nors kai tokius skausmelius iskenciam, tai kvapas...menkniekis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alvija @ 2009 02 20, 15:09)
aciu  4u.gif

Na kai jis buna tokioj stadijoj tai ner ka daryt, bet man sakau pakanka zirni i burna isimest ir issoka is karto sad.gif O celiulito ant koju pas mane pakanka, nors kojos nera storos.. ir tu striju nelaimingu ... Bet cia jau kita tema jauciu ir cia diskutuoti nelabai vieta  blush2.gif

pilvukas wub.gif
cia jau tau su isivaizdavimu blogai biggrin.gif a ne bus kaip tom soliariuminem, perdegusios vaiksto ir saukia...kokia as balta lotuliukas.gif
o kas del celiulito tai ir man tas pats, kad ir kuda, bet uzpakaliukas ir kojikes doh.gif doh.gif , aisku visiskai nieko nedarau, kad butu graziau, nors ir zinau, kad man nedaug tereikia pastangu ir rezultatas matosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saliamona @ 2009 02 20, 16:23)
niu bet pasiruosk....koks ju kvapas baisus, fui.... nors kai tokius skausmelius iskenciam, tai kvapas...menkniekis biggrin.gif
Papildyta:

pilvukas wub.gif
cia jau tau su isivaizdavimu blogai biggrin.gif  a ne bus kaip tom soliariuminem, perdegusios vaiksto ir saukia...kokia as balta lotuliukas.gif
o kas del celiulito tai ir man tas pats, kad ir kuda, bet uzpakaliukas ir kojikes doh.gif  doh.gif , aisku visiskai nieko nedarau, kad butu graziau, nors ir zinau, kad man nedaug tereikia pastangu ir rezultatas matosi ax.gif

nu gal yra tiesos ir del vaizduotes doh.gif
Tada reikia "taisyti" vaizduote g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
LM prisipazink,kad paputus pilvuka esi,arba tik ka po socios vakarienes(as rimtai,nes teko ne viena foto matyt su bikini ir dar iki (.)(.) ,o itraukti iki lygumo nebutum galejusi ).Dabar fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2009 02 20, 14:47)
dabar atrodai fantastiskai  wub.gif O ir kai pavalgai taip pat graziai laikosi?  smile.gif
Tavo foto "pries" ir as galiu lengvai padaryti, uztenka man gerai   essen.gif  vakare  doh.gif

Ten tiesiog atsipalaidavau, būčiau norėjusi būčiau galėjusi dar labiau jį išversti - sakau 5 mėnesį lengvai "padarydavau" biggrin.gif
Dabar tikrai nėra to išvirtimo, kai pavalgai. Aišku, norint irgi galima jį išversti - vis dėlto raumeninis darinys, tačiau 5 mėnesio NIEKAIP nesigautų prie geriausių norų tongue.gif

QUOTE(Montvilė @ 2009 02 20, 15:00)
o man begiot labai patinka wub.gif kai atsils - trekas po langais...

Tik labai saugok sąnariukus, neamžinas tai dalykas. Turbūt pati žinai, kas svarbiausia: avalynė pritaikyta bėgiojimui ir nebėgiot asfaltu.

QUOTE(saliamona @ 2009 02 20, 15:21)
biggrin.gif  tai jau geriau ir tingek, nes turiu pazystama, kuri su uzsisportavimu taip prisidirbo biggrin.gif   doh.gif   svere 59kg, o dabar kai sportam laiko nebeliko tai ir 90 pasieke doh.gif   aisku, ji be saiko sportavo kasdien po 3val.

Man irgi fitnis netinka verysad.gif Deja. Vienu metu buvau rimčiau užsiėmusi, tai labai "užaugau". Raumenys kojų per visas kelnes šviesdavo doh.gif Mano iš prigimties raumenų reljefas ryškesnis, tai tinka labiau treniruotės, kur daugiau kardio pratimų, o ne su svoriais.

QUOTE(Montvilė @ 2009 02 20, 15:37)
jetaus, kaip noretusi tiket, kad tai ta pati moteriske biggrin.gif

Aš manu, kad čia visagalis fotoshopas cool.gif

QUOTE(Alvija @ 2009 02 20, 16:00)
Cia mano pilvas  ax.gif

Na, o čia mano PRIEŠ operaciją tongue.gif Na, dabar sakykit - tai KODĖL tu kažką su juo dareisi???? Todėl, kad moku pozuoti biggrin.gif

user posted image

QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 20, 18:06)
LM prisipazink,kad paputus pilvuka esi,arba tik ka po socios vakarienes(as rimtai,nes teko ne viena foto matyt su bikini ir dar iki (.)(.) ,o itraukti iki lygumo nebutum galejusi  ).Dabar fantastika  wub.gif

ANDRUTI, tikriausiai, apie tą, kurią įdėjau ir šneki biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 20 vasario 2009 - 17:30
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 20, 17:29)
ANDRUTI, tikriausiai, apie tą, kurią įdėjau ir šneki  biggrin.gif
Taip,is sitos serijos wub.gif
thumbup.gif super ,tikrai labai graziai atrodo .
Atsakyti
QUOTE(Alvija @ 2009 02 20, 14:00)
Cia mano pilvas  ax.gif

user posted image

super pilvas
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 02 20, 17:29)
Ten tiesiog atsipalaidavau, būčiau norėjusi būčiau galėjusi dar labiau jį išversti - sakau 5 mėnesį lengvai "padarydavau"  biggrin.gif
Dabar tikrai nėra to išvirtimo, kai pavalgai. Aišku, norint irgi galima jį išversti - vis dėlto raumeninis darinys, tačiau 5 mėnesio NIEKAIP nesigautų prie geriausių norų  tongue.gif
Tik labai saugok sąnariukus, neamžinas tai dalykas. Turbūt pati žinai, kas svarbiausia: avalynė pritaikyta bėgiojimui ir nebėgiot asfaltu.
Man irgi fitnis netinka  verysad.gif Deja. Vienu metu buvau rimčiau užsiėmusi, tai labai "užaugau". Raumenys kojų per visas kelnes šviesdavo  doh.gif Mano iš prigimties raumenų reljefas ryškesnis, tai tinka labiau treniruotės, kur daugiau kardio pratimų, o ne su svoriais.
Aš manu, kad čia visagalis fotoshopas  cool.gif
Na, o čia mano PRIEŠ operaciją  tongue.gif Na, dabar sakykit - tai KODĖL tu kažką su juo dareisi???? Todėl, kad moku pozuoti biggrin.gif

user posted image
ANDRUTI, tikriausiai, apie tą, kurią įdėjau ir šneki  biggrin.gif

nu sakes,pilvas kaip manekenes ,niekuom nesiskiria nuo po op,nei striju nei celiulito ant koju,nepasakyciau kad gimdziusi,dabar pasiziurejau i save boze,pilvas baisu ,kojos celiulitines doh.gif
Atsakyti