man visada simtalapiai kiek esu ragavus per riebus buna.
QUOTE(Agggata @ 2009 01 16, 13:56)
Pacituosiu vienos ižimios firmos reklamos citatą ...." Tai gan riebus ir saldus kepinys " .
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 16, 19:18)
Labai super šimtalapis
O dabar klausimas, kaip atmatuosti ar pasverti
125 mlg pieno? o gal galima paversti į kokius ml.? Nu sorry bet aš humanitarė mokykloj buvau

O dabar klausimas, kaip atmatuosti ar pasverti



Sunelio buteliuką turi ???




Papildyta:
Labai visų atsiprašau už klaidą ....



QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 19:38)
Sunelio buteliuką turi ???
.....jame ir pamatuok tuos 125 ml....... ne mlg.
( ml. - mililitrai .....mlg. - miligramai .....................1 mililitro , 1 miligramas .....įsivaizduoji tokį kiekį ???
......aguonos grūdas
)
Papildyta:
Labai visų atsiprašau už klaidą ....





Papildyta:
Labai visų atsiprašau už klaidą ....



Teks pasilikti viena sunelio buteliuka

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 20:38)
Sunelio buteliuką turi ???
.....jame ir pamatuok tuos 125 ml....... ne mlg.
( ml. - mililitrai .....mlg. - miligramai .....................1 mililitro , 1 miligramas .....įsivaizduoji tokį kiekį ???
......aguonos grūdas
)
Papildyta:
Labai visų atsiprašau už klaidą ....





Papildyta:
Labai visų atsiprašau už klaidą ....



ačiū už tokį operatyvumą... būtinai kepsiu... jau dabar eičiau, bet nepakaks sviesto keik namie yra





Papildyta:
ir dar.. matyt ne tokia ir klaida - nes kiek gražių šimtalapių pagal Jūsų "klaidingą" receptą iškepta

šiandien kepiau šimtalapį. Gavosi laaaaaabai skanus. AČIŪ CIPCIUKUI UŽ NUOSTABŲ RECEPTĄ IR PATARIMUS. Šimtalapį kepiau 1 val 15 min. Tai jo viršutiniai sluoksniukai tokie rudi pasidarė ir pats viršus bei šimtalapio galai tokie kietoki. Nors aš jį buvau uždengusi folija. Matyt taip nutiko dėl to, kad aš jį greičiausiai perkepiau. Nepaisant to jis gavosi labai skaunus. Labai ačiū JUMS, CIPCIUK.

QUOTE(Aistė S @ 2009 01 16, 21:58)
šiandien kepiau šimtalapį. Gavosi laaaaaabai skanus. AČIŪ CIPCIUKUI UŽ NUOSTABŲ RECEPTĄ IR PATARIMUS. Šimtalapį kepiau 1 val 15 min. Tai jo viršutiniai sluoksniukai tokie rudi pasidarė ir pats viršus bei šimtalapio galai tokie kietoki. Nors aš jį buvau uždengusi folija. Matyt taip nutiko dėl to, kad aš jį greičiausiai perkepiau. Nepaisant to jis gavosi labai skaunus. Labai ačiū JUMS, CIPCIUK. 

imeska nuotraukele


QUOTE(kisule @ 2009 01 16, 23:00)
Gavosi tie sluoksniukai normaliai (net pažiūrėjau nuėjusi). Nuotraukos įdėti aš nemoku.

QUOTE(Aistė S @ 2009 01 16, 22:06)
Gavosi tie sluoksniukai normaliai (net pažiūrėjau nuėjusi). Nuotraukos įdėti aš nemoku.
Gaila...

istiesu gaila



