QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 04, 15:27)
Na va, saunu! Kaip skaniai atrodo

suvalgyciau mielai dabar gabaleli...ne, geriau visa gabala...
Kadangi aš esu tokia tinginiukė

tai aš šitą pyragą kepiau paprasčiau: šiam reikalui panaudojau Mantingos šaldytą mielinę tešlą, tai visas procesas (įskaitant ir kepimą) užima nepilnas 2 valandas...

Tad namiškius, draugus ir kaimynus dažnai juo palepinu.
Papildyta:
QUOTE(ūla @ 2009 06 04, 15:33)
Sveikos
Užsikrėčiau ir aš šia kepimo liga

. Pirmąkart kai kepiau, per ilgai tikriausiai - apie pusantros valandos. Nes, kai ištraukiau po valandos, paskubėjau prapjaut,

aišku, skysčio pilna visur, išsigandau, kad neiškepė, vėl įkišau atgal

. Žodžiu, bandymas ne itin pavykęs. Bet nieko, suvalgėm skaniai

.
dabar vėl kepa. Bijau, kad nepridirbčiau ko nors kaip anąkart. Ar iškepus laikyt dar orkaitėj, ar išimt? Kiek jį laikyt neprapjovus, kiek laiko duot atvėst, susigert?
Žodžiu
Sveika

aš šimtalapį kepu 43 minutes (nustatau orkaitę ant 190 laipsnių, jinai pas mane užkaista iki norimos temperatūros kažkur per 6-7 minutes), pyragą dedu į įkaitusią orkaitę, kai tik iškepa, iškart išimu ir leidžiu 1-2 valandas pravėsti

Skanaus!..