Akį užmečiau į šį skyrelį. Manyčiau taupant galima valgyti ir labai skaniai, ir gurmaniškai. Juk viskas priklauso nuo prieskonių ir fantazijos. Tas pats daržovių troškinys su indiškais prieskoniais bus vienoks, su mėtom ir citrina - kitoks, labai skanios visokios užkepėlės ir apkepai, labai sočios sriubos su frikadelėmis (mėsos kukuliais), libanietiškas mėsos apkepas su kvietinėmis kruopomis, El Gaucho Sano restorane kaip puikų užkandį siūlo keptą prieskoniais ir česnaku pritrintą varškės sūrį, prie sriubos galima išsikepti mielinių bandelių, ir daug daug visko nebrangiai, "iš kirvio", o ne taip, kaip tarkim siūlo "Roberto receptai". Namuose taip pat labai apsimoka gaminti jogurtą - įsimetusios uogienės, šaldytų uogų ar dar kokių priedų galite pasigaminti nerealių desertų, jogurtą galima naudoti padažams, blyneliams ir t.t. Daba vėl ant bangos burokėliai - skanu ne tik barščiukai, silkė "pod šubu", bet ir karštas burokėlių troškinys, burokėlius galima kepti orkaitėj ir t.t.
Vietoj pakelio dešrelių geriau nusipirkti tikros mėsos turguje ir "žaisti" su ja, negu pirktis parduotuvines dešreles - ten apart skonio stipriklių, krakmolo ir pan. daugiau nieko ir nėra, taip sakant pinigai išmesti vėjais.
Pupelės, avinžirniai, lešiai - tikras šalto sežono maistas, iš jų galima darytis karštas mėsiškas sriubas, karštas salotas, įvairius užkandžius (kai svečiai staiga užgriūna ir reikia kažkuo pavaišinti), įmetus imbiero, kario - gausis naujas skonis.

pritariu ir taip darau