Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 27, 18:23)
neatidaro man. o kas cia? gal kaip tas amerikonas kur savarzele issimaine iki buto?

http://milijonas.tai.lt viena didzioji raide, turi but visos mazosios todel neatsidaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joliteee: 27 sausio 2009 - 22:35
Nu kad jokio čia ekstremalumo.. nuplagijavo idėją ir tiek g.gif
2005 m. britukas tokį puslapėlį atidarė ir milijoną uždirbo. Milijono vertės tinklapis
Berniukas išgarsėjo tai kiek žinau visame pasaulyje tokių gudručių atsirado bet nelabai įdomu jau visiems buvo - tad milijonierių nebeatsirado. mirksiukas.gif

QUOTE(kunkuliuke @ 2009 01 26, 21:52)
Mergaitė sugalvojo ekstremaliai užsidirbti. Idėja patraukianti akį, bet kaip ten seksis tai neaišku. Gal kas paremti nori šiuo sunkmečiu? Http://milijonas.tai.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 28 sausio 2009 - 09:44
labas rytas...

vakar isbandziau SM rastam recepta, idarytos vistu odeles...liuks dalykas thumbup.gif gal nelabai sveikas, bet kad pigus ir skanus, tai tikrai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2009 01 19, 22:46)
Pabrangus kiaulienai pirkom su tėveliais paršiuką per pusę,tai labai apsimokėjo,šaldiklis pilnas ir nereikia sukti galvos thumbup.gif Ir svarbiausia,kad mėsytė lietuviška,labai apsimoka,nes pirkom už kg/6lt

visiškai pritariu kad tai gerai ir mes puse nusipirkom. Tai dabar tik gaminti beliko ax.gif
Atsakyti
Kažkuri dėjavo, kad kotletų nedaug išeina iš faršo. Aš į faršą dedu virtų ryžių (maždaug puse faršo kiekio), prieš tai juos sumalu ir sumalu vieną vidutinio dydžio morką (žalią) ir vienu kiaušiniu daugiau nei paprastai, toliau viskas kaip kotletams, tik nereikia jokių džiūvėsėlių. Kotletų gaunasi dvigubai daugiau, jie būna šviesūs ir skanūs, mano šeimyna juos labai mėgsta.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 01 30, 18:22)
Kažkuri dėjavo, kad kotletų nedaug išeina iš faršo. Aš į faršą dedu virtų ryžių (maždaug puse faršo kiekio), prieš tai juos sumalu ir sumalu vieną vidutinio dydžio morką (žalią) ir vienu kiaušiniu daugiau nei paprastai,  toliau viskas kaip kotletams, tik nereikia jokių džiūvėsėlių. Kotletų gaunasi dvigubai daugiau, jie būna šviesūs ir skanūs, mano šeimyna juos labai mėgsta.

thumbup.gif O jeigu dar įtarkuotumęt ir žalių kopūstų, tai būtų dar didesnė masė, o skonis kaip balandėlių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 01 27, 23:33)
http://milijonas.tai.lt viena didzioji raide, turi but visos mazosios todel neatsidaro

jo milijonas ir dar su virusu gun_rifle.gif ačiu, tsakant...
Atsakyti
Pataria dietologė E.Gavelienė: Ką valgyti per ekonomikos krizę?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 01 23, 22:29)
bet kad tokioj labai daug laišinių  g.gif

Kol beperskaičiau gavai mieloji atsakymą,dabar jau beveik niekas neaugina lašininių kiaulių.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 01 30, 18:22)
Kotletų gaunasi dvigubai daugiau, jie būna šviesūs ir skanūs, mano šeimyna juos labai mėgsta.

Ačiū už receptuką 4u.gif Pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 01 31, 14:33)
Kol beperskaičiau gavai mieloji atsakymą,dabar jau beveik niekas neaugina lašininių kiaulių.

mmhm.. o gal kas galit parašyt kaip ją sutvarkyt kad neįgautų mėsytė specifinio kvapo g.gif vieną kart pirkom, tai paskui man neskani ta mėsa buvo... įdomaus kvapo tokio... gal neatšaldėm kaip reikalas prieš kišdami į šaldiklį g.gif ar dar kur klaidą padarėm g.gif

gal kas kaune žino kas parduoda kiaules ar norėtų pusiau pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 02 01, 22:15)
mmhm.. o gal kas galit parašyt kaip ją sutvarkyt kad neįgautų mėsytė specifinio kvapo  g.gif  vieną kart pirkom, tai paskui man neskani ta mėsa buvo... įdomaus kvapo tokio... gal neatšaldėm kaip reikalas prieš kišdami į šaldiklį  g.gif  ar dar kur klaidą padarėm  g.gif

Galejo sena kiaule but ar nekastruotas "kiaulinas". Tada skonio ir kvapo jau niekas nepakeis... Nemanau, kad cia neatsaldymas kaltas buvo schmoll.gif
Atsakyti