Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(Babaužienė @ 2009 02 12, 16:32)
Žinok visai  geras skonis...kaip agurko...niekas neištyžta...gal kiek vandens daugoka atšildžius,bet nupili ir puiku.Normalus agurkas...nepalyginsi su pirktiniu smile.gif
Kol nepamačiau ir aš negalvojau,kad taip galim smile.gif

Dėkui už atsakymą, vasarą pabandysiu ir aš, šiaip tai turiu visko prisišaldžius, labai patiko šaldyti pasternokai, moliūgai, morkos, salierai ir petražolės (mišinukas sriubai) Tik išverti viską į verdantį vandenį ir sriubytė gatava.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 12 vasario 2009 - 16:36
Dėkui visoms už info apie mėsos gaminių šaldymą 4u.gif Uogas ir daržoves aš,aišku, šaldau, bet va paruoštų mėsos gaminių dar nebandžiau. Ir mano mama to niekada nedarė... Suvokiu,kad juos reik pagamint ir atvėsint biggrin.gif , bet dabar išgirdau naudingų detalių, patarimų, kuriais būtinai pasinaudosiu smile.gif
Atsakyti
Tikrai geru patarimu cia mamytes pazeria smile.gif Butinai pasinaudosim,sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
reikia laikytis kartu ir padeti draugems thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2009 02 12, 16:32)
Žinok visai  geras skonis...kaip agurko...niekas neištyžta...gal kiek vandens daugoka atšildžius,bet nupili ir puiku.Normalus agurkas...nepalyginsi su pirktiniu smile.gif
Kol nepamačiau ir aš negalvojau,kad taip galim smile.gif

o kaip šaldėt,nes aš kai bandžiau man agurkai liko permatomi,skonis ir kvapas agurko o pats kaip stiklinis.

QUOTE(Knifofija @ 2009 02 12, 16:35)
Dėkui už atsakymą, vasarą pabandysiu ir aš, šiaip tai turiu visko prisišaldžius, labai patiko šaldyti pasternokai, moliūgai, morkos, salierai ir petražolės (mišinukas sriubai) Tik išverti viską į verdantį vandenį ir sriubytė gatava.

o morkas kokias šaldot?
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 02 15, 13:36)
o kaip šaldėt,nes aš kai bandžiau man agurkai liko permatomi,skonis ir kvapas agurko o pats kaip stiklinis.
o morkas kokias šaldot?

paprastas morkas, rudenį, kai nuraunu, visas šleivas, kreivas, įskilusias nuskutu ir supjaustau kubeliais (turiu pjaustyklę), o tada sušaldau ir pilu į maišelius arba darau mišinukus su kitom daržovėm.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 02 15, 14:36)
o kaip šaldėt,nes aš kai bandžiau man agurkai liko permatomi,skonis ir kvapas agurko o pats kaip stiklinis.
o morkas kokias šaldot?
Tiksliai negaliu pasakyti,nes mama man atnešė jau šaldytų...reiks sužinoti...

Vakar gavui iš anytos lauktuvių...varškės kaimiškos...šaldytos bigsmile.gif ...nebuvau girdėjus,kad taip galima bigsmile.gif ....nu nieko,kai atšildai...tokia pati kaip ir įprasta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 15 vasario 2009 - 18:20
QUOTE(Babaužienė @ 2009 02 15, 18:19)
Vakar gavui iš anytos lauktuvių...varškės kaimiškos...šaldytos bigsmile.gif ...nebuvau girdėjus,kad taip galima bigsmile.gif ....nu nieko,kai atšildai...tokia pati kaip ir įprasta thumbup.gif

na, iš mano patirties, tai tik kaimiška varškė ir tinka šaldymui, nes visos tos pirktinės atšildomos labai paleidžia vandenį (matyt, jo pripilama, kad sunkesnė būtų unsure.gif ). ir kuo liesesnė varškė - tuo prasčiau šaldymui tinka.
Atsakyti
SilRa...pilnai su tavim sutinku...manau,nelogiška būt šaldyti iš parduotuvės varškę,jei gali nusipirk kiekvieną dieną... ax.gif
Atsakyti
Aš prieš pora dienų nusipirkau maximoj akcijinę "zemaiteška varske", paėmiau 3 pokelius, šiandien kepiau blynelius su varškės įdaru, na ir supykau kaip pamačiau jog varškė pilna slysčio, bet jo tiek daug, kaip niekad, tipo 200gr ar ten 180gr...nu žodžiu man susidaro toks vaizdas, kad prekybininkai spaudžia gamintojus padaryti akcijinių prekių, o tie duoda š... daugiau šitos varškės nebepirksiu niekada. Suprantama, kad geriau turguj pas ūkininkus, negu tokiu apgautu idiotu pasijausti!
Atsakyti
Nu juk akcijinę pirkai,atitinkama ir kaina...
Atsakyti
Aš paskutiniu metu pastebėjau, kad kur galima įpilti vandens, ten jo ir įpila doh.gif Į varškę, tepamą sūrį ir t. t. cool.gif
Atsakyti