Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(Sophi @ 2009 02 16, 19:20)
Aš paskutiniu metu pastebėjau, kad kur galima įpilti vandens, ten jo ir įpila doh.gif Į varškę, tepamą sūrį ir t. t. cool.gif

drinks_cheers.gif anksčiau mėgdavau pirkti tą pilstomą tepamą sūrelį, o dabar jo skonis žiauriai suprastėjęs unsure.gif ir daug skystesnis pasidarė unsure.gif nebeperku schmoll.gif
Atsakyti
pasakysiu kaip darau nebrangia sriuba o jos iseina gal 6 porcijos, maziau valgantiems tai dar daugiau tu porciju. Parduotuvej uztikau tokias saldytas darzoves (belieka tik i puoda sudeti) sriuboms (reklamos nedarysiu tai pavadinimo neskelbsiu, bet parduotuvi saldikliuose pamaciusios suprasit biggrin.gif ), maisiuko kaina kazkur 2.5lt (yra ir brangesniu, priklausomai nuo sudeties man atrodo) o svoris 400g. bigsmile.gif Tai is tu darzoviu ir darau sriuba. Supilu ta maisiuka (kadangi valganciu daug, bet galima gi dalimis sudeti o ne viska vienu metu biggrin.gif ), imetu kelis kubelius sultinio (arba pati pasidarau is kokios mesytes likucio ar is vistienos sriubos rinkinuko), ipjaustau bulviu pora iberiu saldytu krapu, svogunu ir prasom jums skaniausia darzoviu sriuba biggrin.gif
Savikaina tai juokinga vienos porcijos gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciux: 17 vasario 2009 - 15:55
QUOTE(juraciux @ 2009 02 17, 16:51)
pasakysiu kaip darau nebrangia sriuba o jos iseina gal 6 porcijos, maziau valgantiems tai dar daugiau tu porciju. Parduotuvej uztikau tokias saldytas darzoves (belieka tik i puoda sudeti) sriuboms (reklamos nedarysiu tai pavadinimo neskelbsiu, bet parduotuvi saldikliuose pamaciusios suprasit biggrin.gif ), maisiuko kaina kazkur 2.5lt (yra ir brangesniu, priklausomai nuo sudeties man atrodo) o svoris 400g. bigsmile.gif  Tai is tu darzoviu ir darau sriuba. Supilu ta maisiuka (kadangi valganciu daug, bet galima gi dalimis sudeti o ne viska vienu metu biggrin.gif ), imetu kelis kubelius sultinio (arba pati pasidarau is kokios mesytes likucio ar is vistienos sriubos rinkinuko), ipjaustau bulviu pora iberiu saldytu krapu, svogunu ir prasom jums skaniausia darzoviu sriuba  biggrin.gif
Savikaina tai juokinga vienos porcijos gaunasi  biggrin.gif

darau ta pati varianta, tik kartais vietoj vistienos, zuvi imetu, skanumelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2009 02 16, 15:13)
SilRa...pilnai su tavim sutinku...manau,nelogiška būt šaldyti iš parduotuvės varškę,jei gali nusipirk kiekvieną dieną... ax.gif

tuomet as elgiuosi labai nelogiskai bigsmile.gif Saldau varske, kai matau (turiu isvaziuot kur ar tiesiog tingiu), kad varske uzsigules saldytuve ir gali sugesti. Manau, kad geriau uzsaldyti, nei po to ismesti. As aplamai, nepraktikuoju produktu metimo. visad ziuriu, kad neprigaminciau per daug, kad viska suvalgytum, kad kas nepasentu, o jei tik yra galimybe, tai ir saldau. Taip darau ir su varske, ir duona, ir darzovem ir t.t.......
Atsakyti
Aš irgi šaldau,ji matau kad gali grėsti sugedimas.Dabar šaldiklyje gyvena užšaldyta sardelė,kuri niekaip nesipaišė,rūkyta skumbrė,nes kažkada buvo pirktos dvi,o suvalgyta viena, viriau paukštieną ,o liko buljonas,ir tą įkišau į šaldiklį.Tokių rezervukų kartais prisikaupia nemažai,o esant krizei ir išgelbsti situaciją.
Atsakyti
Jūs nebūkit tokios priekabios ir nereik viską suprasti pažodžiui...juk nekalbu apie išimtis...na ,beabejo, ir aš šaldyčiau jei būtų grėsmė sugedimui...
Atsakyti
mano labai panašus pigios sriubos variantas, imu pusę maišelio šaldytų brokolių, kaina panaši kaip mišinių, imu kelias bulves, supjaustau, viską suverdu, sumiksuoju, gaunasi trinta sriuba, ant viršaus skrebučiai iš pastvovėjusio batono wink.gif
galima dėti sultinio likučius
Atsakyti
Turėjau dar akcijos metu pirkto kondensuoto pieno, tai užvakar nupirkau vaflių lakštų ir pertepiau juos tuo pienu. Desertas superinis ir kaina sąlyginai maža. Valgom dar šiandien, kiek daug gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 02 18, 09:21)
mano labai panašus pigios sriubos variantas, imu pusę maišelio šaldytų brokolių, kaina panaši kaip mišinių,  imu kelias bulves, supjaustau, viską suverdu, sumiksuoju, gaunasi trinta sriuba, ant viršaus skrebučiai iš pastvovėjusio batono wink.gif
galima dėti sultinio likučius

O jei dar sūrio turi ir netyčiom grietinėlės tai išvis baaalius.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 02 18, 10:33)
O jei dar sūrio turi ir netyčiom grietinėlės tai išvis baaalius.

ir muskato reikia nepamiršti įtarkuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 18, 09:59)
Turėjau dar akcijos metu pirkto kondensuoto pieno, tai užvakar nupirkau vaflių lakštų ir pertepiau juos tuo pienu. Desertas superinis ir kaina sąlyginai maža. Valgom dar šiandien, kiek daug gavosi  thumbup.gif

O tu pabandyk į kondensuotą pieną įdėti truputį sviesto ir išsukti.Tada tepti vaflius, galima įberti truputį kakavos. Tai mūsų mėgstamas desertas. Sviestas neduoda kondensuotam pienui taip greit susigerti ir gaunasi kaip kremas.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 18, 10:46)
O tu pabandyk į kondensuotą pieną įdėti truputį sviesto ir išsukti.Tada tepti vaflius, galima įberti truputį kakavos. Tai mūsų mėgstamas desertas.  Sviestas neduoda kondensuotam pienui taip greit susigerti ir gaunasi kaip kremas.

Koks geras patarimas, reikės pamėginti bigsmile.gif Aš dažnai vaflius tepdavau su Rududu arba tiesiog su uogiene tongue.gif Gerai, kad priminėt, reikės sutepti, nes kaip tik turiu atidarytos uogienės ir nesuvalgysim ax.gif
Atsakyti