QUOTE(Tejyte @ 2009 07 23, 13:21)
Gal grįžtam prie temos?
Aš vietoj mėsinių kotletų darau avižinius:
užplikau avižų dribsnius verdančiu vandeniu, palaikau uždengtus apie 15-20 min, tada dedu pakepintų ant sviesto svogūnų, pora šaukštų miltų, kiaušinį, druskos, prieskonių, suformuoju kotletukus ir kepu keptuvėje.
Ir nebrangu ir skanu ir sveika

Aš vietoj mėsinių kotletų darau avižinius:
užplikau avižų dribsnius verdančiu vandeniu, palaikau uždengtus apie 15-20 min, tada dedu pakepintų ant sviesto svogūnų, pora šaukštų miltų, kiaušinį, druskos, prieskonių, suformuoju kotletukus ir kepu keptuvėje.
Ir nebrangu ir skanu ir sveika

O jei į tą faršą dėti paprikos ir brinkinti dribsnius vandeny kur ištirpintas vištienos bulijono kubikas, tai valgai kaip vištienos kotletą
