Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 26, 22:59)
realiai perkant ne visada paziuriu blush2.gif

Čia ne visai iš kirvio tongue.gif
Atsakyti
pamirsau doh.gif prie cili dar svogunu 4galvutes biggrin.gif
vienu zodziu gaunasi visas puodas smile.gif
o duona paskrudinam su suriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2009 07 26, 22:13)
O jūs kada skaičiavote kiek per mėnesį išleidžiat maistui?

Apie tai yra atskira tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 07 26, 22:10)
Čia ne visai iš kirvio  tongue.gif

jojo
nusnekejom ne i tema ax.gif

kad i kainas neziuriu netokia beda, bet va ,kad i galiojima neziuriu,jau prastai,jau kiek kartu nusvylus,ir nezinau kaip ismokti pasiziureti ta galiojimo laika verysad.gif

ryt virsiu grybu sriuba didis.gif
tai tik mesos reiks nusipirkti ax.gif
viskas is kaimo
gal kas gera receptuka turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 26, 23:19)
Apie tai yra atskira tema mirksiukas.gif

Žinau, aš čia tik pamąstymui, nes kai kurios čia maistą ruošia labai pigiai, o kai kurios - už 45 Lt. sriubą. Tad ir paklausiau ar žinote kiek išleidžiate per mėnesį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 26, 22:20)

tai tik mesos reiks nusipirkti ax.gif
viskas is kaimo
gal kas gera receptuka turi ax.gif

isverdate sultini is kaulu sudedate bulves, morkas(jeigu megstate), svoguna (skaniau laiskai, bet tinka ir galvutes), krapai. na prieskoniai ( pipirai, pakeliniai "sriubos prieskoniai" ir pan.) pagal skoni. pagardinti grietine. pigu ir skanu mirksiukas.gif
pamirsau grybus paminetis lotuliukas.gif

na kiti dar smulkiu kruopyciu kokia saujele iberia (miezines arba kvietines). tik ju geriau nepadauginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2009 07 26, 22:26)
Žinau, aš čia tik pamąstymui, nes kai kurios čia maistą ruošia labai pigiai, o kai kurios - už 45 Lt. sriubą. Tad ir paklausiau ar žinote kiek išleidžiate per mėnesį mirksiukas.gif

bet,kad ta sriuba uz 45lt tai atstoja ir antra patiekala
po jo sjau antras nebelenda biggrin.gif
tai manau tas ant to, ar pygi sriuba ir + antras
ar brangi sriuba,ir antro nereik ax.gif
nes cili labai jau soti smile.gif
QUOTE(lina.pukotukas @ 2009 07 26, 23:22)
isverdate sultini is kaulu sudedate bulves, morkas(jeigu megstate), svoguna (skaniau laiskai, bet tinka ir galvutes), krapai. na prieskoniai ( pipirai, pakeliniai "sriubos prieskoniai" ir pan.) pagal skoni. pagardinti grietine. pigu ir skanu  mirksiukas.gif
pamirsau grybus paminetis  lotuliukas.gif

na kiti  dar smulkiu kruopyciu kokia saujele iberia (miezines arba kvietines). tik ju geriau nepadauginti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
ryt reiks isvirti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 07 26, 20:21)
receptu pasidalinsit? 4u.gif
man cili sriuba gerokai pigiau gaunas, susimasciau kad gal neteisingai darau blush2.gif
pakepinu svogunus, cesnaka ir farsa, tada dedu konservuotus pomidorus, pomidoru padaza, pupeles, cili, patroskinu smile.gif patiekdama uzberiu tarkuoto surio smile.gif
mesa perku, kad is karto prie akiu sumaltu, paskutinikart uz ja sumokejau 6 Lt su centais, du svogunai bus ~0,5 Lt, pora skilteliu cesnako ~0,20 Lt, pomidorus savo sultyse perku Norfoj arba Maximoj, skardine 1,99-2,19 Lt, pupeles akcijines is atsargu vis dar (kazkada Maximoj nuciupau uz 1,49), pomidoru padazo (Vilkaviskio) stiklainiukas turguje 2,60 Lt, cili milteliu pirkau kazkada maiseli prieskoniu parduotuvej ir nepilnai 6 Lt kainavo - dar neipusetas ir naudojamas ne tik cili sriubos gamybai, suris saldytuve sumustiniams guli, tai kiek norisi, tiek ir dedu tarkuoto, gal sutarkuoju uz 1-2 Lt smile.gif

o kokiose parduotuvėse mala? g.gif aš galvojau, kad tik kokiose didelėse kaip hyper Maxima ar hyper Rimi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 27, 09:43)
o kokiose parduotuvėse mala?  g.gif  aš galvojau, kad tik kokiose didelėse kaip hyper Maxima ar hyper Rimi  blush2.gif
Kaune Urmo bazej irgi mala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 07 27, 09:56)
Kaune Urmo bazej irgi mala 4u.gif

aš iš Vilniaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 27, 10:02)
aš iš Vilniaus  rolleyes.gif
drauge Vilniuje atrodo i Hales turgu eina, ten irgi kazkur pasirinktus gabaliukus sumala 4u.gif
is jos sita ideja ir "pasiskolinau", anksciau pirkdavau jau sumalta mesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 27, 08:43)
o kokiose parduotuvėse mala?  g.gif  aš galvojau, kad tik kokiose didelėse kaip hyper Maxima ar hyper Rimi  blush2.gif

visada sumalam maximos bazei ax.gif
as irgi megstu ,kad mesa sumaltu,issirenku neriebu koki kumpeli essen.gif super ir kotletukai skanus ax.gif
o pries malant visada liepiu nuplauti rolleyes.gif
Atsakyti