Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(Sophi @ 2009 07 31, 21:02)
Kai yra noro, nėra blogo oro mirksiukas.gif
Papildyta:
Klausimas ne į temą - gal kur matėt gerų kočėlų - ne maximinių, gerai nušlifuotų mirksiukas.gif

tuperware pabandyk mirksiukas.gif

kas liecia desreles,tai yra maximoi,bet tik bazeje,kur alkoholio skyrius,lenkiskos, kilogramas gal 6/7litai,skanesnes uz klaipedos, mirksiukas.gif bet jauciu prideta nitratu kaip sakant doh.gif
Atsakyti
Pirkau turguj sonkauliuku,kitu pigesniu kauliuku,pora kiaules koju,mokejau apie 15 lt,bet nemazas kiekis gavosi, o ir mesos ant ju nemazai. isviriau,privalgem pietums su paraugintais agurkeliais,likusius nukaulinau,atidejau kazkiek rytojaus pietums/pakepinsiu dideli svoguna,sudesiu smulkinta mesa,pomidoru padazo ir ko ne guliasas smile.gif / likusi mesute ir kojos suejo i saltiena,gavosi 3 normalus dubeneliai,bus man ir vyrui i darba pietums bent porai dienu,beliks pasigaminti salotu is savo darziuko essen.gif stai kaip pigiai prasisukau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 31, 22:02)

Klausimas ne į temą - gal kur matėt gerų kočėlų - ne maximinių, gerai nušlifuotų mirksiukas.gif

Užsukit , duosiu pabandyti TW , nekočioju tešlos, kainą suderėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 07 31, 22:47)

o kaip su duona, artimas zmogus dirba prek,centre. sako duona pasenusia vel duonines pasiema,permala ar kaip ten ir vel is ju gaminius daro.  blink.gif

čia teisybė, bent jau ansčiau taip darydavo , sakė kad sena duona sumala išmirko truputi šviežios tešlos ir vėl i parduotuves keliauja doh.gif

QUOTE(kastonele @ 2009 07 31, 22:53)
o man kažkada moteris tokia dirbusi mėsos kombinate sako, aš gyvenime nevalgyčiau mėsos gaminių pirktinių dešros, dešrelių, kiriam laikui ir man buvo atšokusi fantazijas jas pirkt, bet pamažu pamiršau kad taip sakė ir vėl perku g.gif  g.gif  g.gif

drinks_cheers.gif tai va kad po kažkiek laiko pasimiršta, kad ir tarkim daktariška dešra pirkdavau pasakė kas dedama i ja atšoko fantazija ja valgyti praėjo puse metu ir nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciumama @ 2009 08 01, 23:18)
Pirkau turguj sonkauliuku,kitu pigesniu kauliuku,pora kiaules koju,mokejau apie 15 lt,bet nemazas kiekis gavosi, o ir mesos ant ju nemazai. isviriau,privalgem pietums su paraugintais agurkeliais,likusius nukaulinau,atidejau kazkiek  rytojaus pietums/pakepinsiu dideli svoguna,sudesiu smulkinta mesa,pomidoru padazo ir ko ne guliasas smile.gif / likusi mesute ir kojos suejo i saltiena,gavosi 3 normalus dubeneliai,bus man ir vyrui i darba pietums bent porai dienu,beliks pasigaminti salotu is savo darziuko essen.gif stai kaip pigiai prasisukau smile.gif

super
as nemokeciau taip prasisukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 02, 00:22)
Užsukit , duosiu pabandyti TW , nekočioju tešlos, kainą suderėsim  smile.gif

Norėčiau klasikinio - medinio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 02, 10:30)
Norėčiau klasikinio - medinio blush2.gif

Turiu medinį ir TW, tai kai kočiojau , na kai gamindavau pyragiukus, makaronus ir t.t. - padariau išvadą, kad tas TW man tikrai labiau patinka, mano mamai irgi patiko.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciumama @ 2009 08 01, 23:18)
Pirkau turguj sonkauliuku,kitu pigesniu kauliuku,pora kiaules koju,mokejau apie 15 lt,bet nemazas kiekis gavosi, o ir mesos ant ju nemazai. isviriau,privalgem pietums su paraugintais agurkeliais,likusius nukaulinau,atidejau kazkiek  rytojaus pietums/pakepinsiu dideli svoguna,sudesiu smulkinta mesa,pomidoru padazo ir ko ne guliasas smile.gif / likusi mesute ir kojos suejo i saltiena,gavosi 3 normalus dubeneliai,bus man ir vyrui i darba pietums bent porai dienu,beliks pasigaminti salotu is savo darziuko essen.gif stai kaip pigiai prasisukau smile.gif

Na tu šaunuolė!
Nemoku šaltienos gaminti schmoll.gif
Ir miltinių patiekalų. schmoll.gif Praėjusį savaitgalį pavyko lietinius iškepti... Didžiavausi savimi! smile.gif
Pora sykių bandžiau duoną kepti, ir nieko nesigavo. verysad.gif
Bet va lakštus lazanijai pačiai pasidaryti, tai gera idėja. Reiks paieškoti recepčiukų... tongue.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Su mėsiukais dažnai panašiai , kaip mergaiciumama, nuperku pvz kalakutų kakliukų , na kaklų sakyčiau jie toookie dideli , išverdu visus , nukaulinu, suskirstau porcijoms ir į kamerą.
O lietiniai mano firminis patiekalas, sunkmetinis sakyčiau.
Be je skanu - į lietinius susukti bulvių košę su spirgučiais, ir valgyti su ketčiupo majonezo padažu.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 07 31, 20:23)
cia tikrai girdejot is DIRBUSIOS MESOS KOMBINATE lupu? blink.gif  Ir tylima? Siaubas... Iki siol gordejau tik apie paciose parduotuvese nuplaunama glituma nuo pagedusiu desreliu.. doh.gif

senas ir duonas ir desreles nukainuoja ir parduoda mazesne kaina su zenklu PIGIAU 4u.gif nieks nebesiterlioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 02, 13:44)
Be je skanu - į lietinius susukti bulvių košę su spirgučiais, ir valgyti su ketčiupo majonezo padažu.

Niekada nebandžiau, reiktų pasidaryt ir paragaut. Mes tai šiandien darėme blynelius su krabų lazdelėmis ir sūriu thumbup.gif Dar kartais pasidarom su bananais, o skaniausi mūsų - bulvyniai smile.gif O dabar verdu troškinį ir visai pigiai gaunasi: bulvės (iš parduotuvės), svogūnai, salotos iš morkų, pomidorų ir paprikos (tai iš sodo), pusė kiaulės galvos (1,50 Lt./kg) ir vanduo, na paskui dar česnakiukai (iš sodo) ir tomatų padažas (iš parduotuvės)
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 02, 17:37)
senas ir duonas ir desreles nukainuoja ir parduoda mazesne kaina su zenklu PIGIAU 4u.gif nieks nebesiterlioja biggrin.gif

Tai taip daro norfa, maxima, o kaip IKI? Nes man visad įdomu, kaip IKI su tiekėjais tariasi ar darbuotojams parduoda, ar kaip ten rolleyes.gif
Atsakyti