Sveikos, nepilnai temą perskaičiau, tai gal kažkas ir minėjo. Papasakosiu ką mane pamokino mama. Turguje, būna pardavinėjami vištų kaulai. Būna nugurkauliai, užpakalis tiksliau sakan t:mirksiukas: . O būna ir krūtinkauliai. Taigi vakar nusipirkau 2 kg už 5 lt. (2,40 berods kg kaina). Į puodą, išverdi, taip stiprokai. Turim sultinuką sultiniui. Toliau reikia kantrybės, bet tikrai apsimoka. Nuimti visą mėsytę nuo tų kaulų. Aš pakepinau su svogūnu ir gavosi pilna keptuvė iš tų 2 kg kauliukų
. Valgėm su šviežiom virtom bulvėm. Mūsų 5 asmenų šeimai tikrai buvo pakankamai. O joje 3 valgūs vyrai.
Dar labai skaniai gaunasi lietinių įdaras su vištiena. O jų tai galima pridaryti tikrai daug. Mėsa gera, vištos krūtinėlė. Tik kai aparatas, o ne žmogus ją nuo kaulo atskyrinėja, tai tos mėsos daug ir lieka.
Oi dar pamiršau, su makaronais pakepintais labai skanu.
Darbo nemažai, bet piniginiu atžvilgiu tikrai apsimoka. Ir galima sakyti, kad patiekalas mėsiškas, kas man lb aktualu, nes vien daržovių makalynių niekam neįsiųlysi