Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dirbantis užsienyje vyras apgaudinėja žmoną?

teko girdet kelias situacijas is pazystamu, kai vyrai isvaziuoja padirbet ju zmonos buna neistikimos smile.gif
Atsakyti
Va, va... idomu ka daro zmonos tu vyru kurie isvaziavo i uzsieni ir yra neistikimi, nors ju zmonos yra isitikinusios, kad jie istikimi, taciau ar istikimos yra jos?
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2009 03 02, 14:22)
teko girdet kelias situacijas is pazystamu, kai vyrai isvaziuoja padirbet ju zmonos buna neistikimos smile.gif

Ir man teko girdet unsure.gif Net slykstu.Na va,nera tie vyrai tokie jau blogi...
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 03 02, 14:05)
Va, va... idomu ka daro zmonos tu vyru kurie isvaziavo i uzsieni ir yra neistikimi, nors ju zmonos yra isitikinusios, kad jie istikimi, taciau ar istikimos yra jos?

Vat įdomu, čia - tėčio puslapis, bet visos moteros kaip susitarusios tvirtina, kad ne visi vyrai gyvuliai, jei myli - tai ir užsienyje neapgaudinės ir be to sekso išgyvens. Kažkaip vyrų tai tvirtinančių nesigirdi per daug... Ar čia jų nėra, ar vyrų nuomonė tuo klausimu skiriasi biškį? :-)
Atsakyti
QUOTE(2xhush @ 2009 03 05, 18:07)
Vat įdomu, čia - tėčio puslapis, bet visos moteros kaip susitarusios tvirtina, kad ne visi vyrai gyvuliai, jei myli - tai ir užsienyje neapgaudinės ir be to sekso išgyvens. Kažkaip vyrų tai tvirtinančių nesigirdi per daug... Ar čia jų nėra, ar vyrų nuomonė tuo klausimu skiriasi biškį? :-)

Vat ir man keista g.gif O kad nuomone skirias, tai aisku, tik kodel nepasisako tvirtai ne vienas g.gif
Atsakyti
man tai atrodo priklauso nuo zmogaus. ir nereikia cia jokiu, kad vyrui ''reikia''..... ne gyvuliai juk esame, galime tvardytis smile.gif manau , kad buna ivairiu atveju.siaip tai pati gyvenu ne Lietuvoje, pazistu keleta draugo draugu. jie yra vede ir nei vienas neatrodo, kad apgaudinetu savo zmonas. gan daznai pas juos zmonos atvyksta aplankyti, bent savaitgaliui. bilietai tikrai nebrangus , jeigu anksti juos nusipirksi, o ir siaip visu pinigu nesutaupysi 4u.gif ir neuzdirbsi smile.gif isvada tokia : neuzsibukit per ilgai atskirai, o jei neturit is ko rinktis bent jau stenkites susitikti kuo dazniau, vienas ar kitas aplankykite , siurpriza padarykite smile.gif
Atsakyti
Na ir aš įsiterpsiu į šią temą, kadangi ji aktuali ir man...
Vyras jau 7 metus kaip važinėja dirbti užsienin, bet tokių minčių, kad apgaudinėja mane stengiuosi neprisileisti. Juk turi būti tarpusavio pasitikėjimas, jei jau pasirinkom tokį gyvenimo būdą.
Jei vyras norėtų tai ir čia Lietuvoj gyvendamas puikiai galėtų sau ką nors susirasti.. Manau kad viskas priklauso nuo abiejų moralinių įsitikinimų, auklėjimo ir fiziologijos... Be to ir po nemažo darbo krūvio dažniausiai jam tik vakarienė ir lova galvoje. Aišku aš neneigiu, kad tai gali atsitikti, bet bereikalingom mintim nenoriu savo galvos užkišti. Galvosiu ir problemos ieškosiu tada kai problema atsiras.
O šiaip neištikimybė man yra nepriimtina ir pati tuos metus buvau ištikima, nors matomės paprastai kas 5-7 savaites. O taip pat man užtenka kažkada įdomaus pokalbio metu pasakytų vyro žodžių, kad jam užteka pagalvoti kaip jis jaustųsi tokioj situacijoj, jei aš jį apgaučiau...

Atsakyti
Tai va ir sakau - vien moteros, kurių vyrai užsienyje pasisakinėja, save bando nuraminti, kad vyrai ne gyvuliukai, po darbo tik į lovytę, na, dar kokį filmuką prieš miegą pažiūri...
Aš tai už save tikrai negarantuočiau, nors ir ne gyvuliukas, ir filmukų pažiūriu... Pakartosiu savo nuomonę, kurią jau šitos temos pradžioj išreiškiau: jei nori, kad būtų vyras ištikimas - geriau neišsiskirti ilgiau nei porai mėnesių. O jei išsiskiri - tai geriau neklausk tokių klausimų net savęs, nes atsakymas gali nepatikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2xhush: 06 kovo 2009 - 09:53
QUOTE(2xhush @ 2009 03 06, 09:53)
Tai va ir sakau - vien moteros, kurių vyrai užsienyje pasisakinėja, save bando nuraminti, kad vyrai ne gyvuliukai, po darbo tik į lovytę, na, dar kokį filmuką prieš miegą pažiūri...
Aš tai už save tikrai negarantuočiau, nors ir ne gyvuliukas, ir filmukų pažiūriu...

O ar blogai jei save šiek tiek ramini? Negi reikia dabar imti ir isterikuoti, prisigalvoti būtų nebūtų dalykų ir kas vakarą vyrą kamantinėti per skypę nesąmoningais klausimais... Yra kaip yra ir aš tik viena žinau, jei būtų galimybė, pati ten važiuočiau ir būčiau... Jei viskas bus gerai, gal išeis visas atostogas, kai vaikui nereikės į mokyklą, būti kartu.
Na o jei vyras "gyvuliukas", tai ką man dabar eit kartis? Na nestoviu aš jam su žvake prie lovos ir niekada to nedarysiu, kiekvienas elgiasi pagal savo moralinius įsitikinimus. Kadangi žinau, kad nieko situacijoje pakeisti negaliu, tai ir nesikankinu klausimais - o kas būtų jeigu būtų... Ir taip gyvenimas sudėtingas, tai kam sau jį apsunkinti...
Atsakyti
QUOTE(korrne @ 2009 03 06, 12:39)
O ar blogai jei save šiek tiek ramini? Negi reikia dabar imti ir isterikuoti, prisigalvoti būtų nebūtų dalykų ir kas vakarą vyrą kamantinėti per skypę nesąmoningais klausimais... Yra kaip yra ir aš tik viena žinau, jei būtų galimybė, pati ten važiuočiau ir būčiau... Jei viskas bus gerai, gal išeis visas atostogas, kai vaikui nereikės į mokyklą, būti kartu.
Na o jei vyras "gyvuliukas", tai ką man dabar eit kartis? Na nestoviu aš jam su žvake prie lovos ir niekada to nedarysiu, kiekvienas elgiasi pagal savo moralinius įsitikinimus. Kadangi žinau, kad nieko situacijoje pakeisti negaliu, tai ir nesikankinu klausimais - o kas būtų jeigu būtų... Ir taip gyvenimas sudėtingas, tai kam sau jį apsunkinti...

Labai graziai viskas surasei.Visu simtu procentu tau pritariu.Prisigalvoti visko gali, tik nereiskia, kad taip viskas ir yra.Tai kam galvoti?Aisku, tada geriau ramiai sau gyventi.Gyvenom mes su vyru atskirai du metus(su pertraukom), bet NIEKADA net nepagalvojau, kad, va, o ka jis ten daro? Kur eina?Su kuo?Visiskai pasitikiu savo zmoguciu.Pasitikejimas vienas kitu yra vienas is stipriausiu laimingos seimos pagrindu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visiškai sutinku su korrne ir malienka. Aš taip pat mąstau. Ne jūs ir užvedėte šitą temą. Mano atsakymas buvo skirtas tai, kuri užvedė šitą temą. Jei kyla klausimas - reikia būti pasiruošus priimti ir atsakymą. O jei atsakymo priimti nepasiruošusi, o klausia tik tam, kad išgirstų, kad "tikrai neapgaudinėja, nenene" - geriau neklausti, nesidomėti ir viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2xhush: 06 kovo 2009 - 15:01
[quote=2xhush,2009 03 06, 10:53]

labai teisingai ir protingai issakyta viskas blush2.gif gyvenu virs 10 metu ne Lt ir galiu pasakyti,jog is 100 vyru tikrai 98 eina i sona...kraupi realybe bet tai tiesa.
Atsakyti