Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dirbantis užsienyje vyras apgaudinėja žmoną?

tai manot - paskaičiavus, jog nuo 2005m.emigravo apie 300 000 žmonių, kažkiek jų - šeimų- tai visi 98proc.su įstatytais ragais ar skyrybom - gaunas apie 290 000 žmonių , net daugiau...įdomu įdomu...nu ok, atmeskim, kurie kartu isvažiavo ar prisijungė...tuomet iširimai tenka perpusę...ar ne per daug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 31 spalio 2010 - 14:23
Manau,jog yra ir apgaudinejanciu,o yra ir ne..tai suprantama.. drinks_cheers.gif su dauguma g.gif
Atsakyti
mano vyras ir dirba uzsienyje, bet man jokiu minciu niekad nekyldavo, kol viena karta nepapasakojo bendradarbiu taip pat palikusiu seimas lietuvoje zygdarbiu.Pakraupau kad daugelis is ju cia palikes vaikus ir zmona sitaip elgiasi.Aisku jie mazdaug po 2men dirba po 2men lietuvoj buna, bet pasirodo kitiems sunkus laikotarpis.Aisku yra dar poraten senberniu tokiu kaimietuku, kur tik skyles galvoj, kaip cia kur uzkisus.
Nu bet ne esme.Man svarbiausia maniskis, kazkaip labai idomiai jis bendrauja su manim,jis dirba 5dienas nakti, ir 6diena, tai visa savaite pakalbam trumpai ir jis eina miegot, o sesta diena jis gryzta priseda prie kompo ilgiau buna pasnekam, bet va dabar jis jau man kazkoks itartinas, pakalbam ir jis nueina nuo kompo, sekmadieni i vakara tik prisijungia, sako miegojo, nu gal, ar tv ziurejo.Man piktumas toks apeme, kad jis laisva minute ne su manim kalba o isjungia ir atseit nueina tv ziuret, o zinant apie jo bendradarbiu zygdarbius i klubus ir visokiu mergeliu parsitempimus i namus man jau neramu darosi, nors maniskis tai visada oij as tai ne toks, ir ttt, bet sako tokie kur jau taip sneka tiket negalima blink.gif nzn. jei suzinociau kad is tikro jis ten friturina nzn neatleisciau.Kai draugavom buvo isdaves, bet dabar atseit po vestuviu, jis prisieke pries dieva ir tt.nzn nzn jau man paranoja tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 12, 09:46)
gyvenu uzsienyje jau į metus.
Zmona lietuvoj.
Lytiniai santykiai tik viena-du kart per savaite.
Manau, kad galima laikyti, kad esu istikimas

biggrin.gif
Atsakyti
Deja, taip. Pažįstu ne vieną moterį, kuri išvažiavo į užsienį, neva, su tikslu susirasti darbą ir užsidirbti, bet TIKRASIS tikslas - susipažinti su vyrais. TIKRASIS TIKSLAS - PAŽINTYS.
Atsakyti
Aisku,kad ne visi isvaziavusieji apgaudineja savo zmonas Lietuvoje.Juk kiek yra tokiu i kuriuos niekas neziuri,nebent uz pinigus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2010 10 26, 12:53)
Dar nežinau tokios šeimos, kurios nors vienas išvykęs dirbti į užsienį po kelių metų nepalieka, nes ten ir kitą gyvenimą gyvena ir vaikų sugyvena. Normalu, žmogus gi ne vilkas, vienas gyvent nenori...

O kur statistika... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 01 13, 11:48)
O tai ne! Nejau dirba kaip arklys, zmonai babkes siuncia ir i kumsteli varo.... lotuliukas.gif

Vienas iš papraščiausių būdų :] geriausia tai ,,myletis'' per web kamera, vis sis tas naujo :]
Žinoma, su savo moterimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giitana: 23 rugpjūčio 2011 - 15:31
QUOTE(Giitana @ 2011 08 23, 15:29)
Vienas iš papraščiausių būdų :] geriausia tai ,,myletis'' per web kamera, vis sis tas naujo :]
Žinoma, su savo moterimi.

kaip imanoma myletis per web? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitel12 @ 2011 08 23, 16:38)
kaip imanoma myletis per web?  lotuliukas.gif

panasiai kaip seksas telefonu + vaizdas
Atsakyti
pasitaikus progai manau TAIP . Prikaluso nuo laiko buvimo ten ir nuo jausmu poroje . Negalima atsakyti vienareiksmiskai ,bet jei imti dauguma , tai kaip vyrai taip ir moterys progos neraleidzia g.gif
Atsakyti
Na jeigu zmona dirba uzsienyje,tai 90% kad palikusi vyra su vaikais,tikrai apgaudineja.Kai buvau anglijoje,tai viena moteriske tvarkiau.Sake kad josios pirmasis nuklydimas i sona,nors as abejoju.
Atsakyti