Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dirbantis užsienyje vyras apgaudinėja žmoną?

QUOTE(given444 @ 2012 02 07, 17:29)
jei vadinasi visad pasamonej zinociau: vat neduosiu, jis eis i kaire, vat istiks mane baisi liga, jis sau su kaimyne "atras rysi". ir jei tikrai dabar mane skatinat suvokt velniop jokios meiles ner, uz visu tu kaviniu, romantikos filmu yra tik tas "duosi-neduosi", niu tai ka as zinauuuu...

Yra meilė, yra, tik be sekso ji neįmanoma smile.gif Ir nėra čia jokių išimčių, kaip atstumas, ligos ar dar kas. Kuo anksčiau tai pripažinsit, tuo gyvenimas su vyru taps lengvesnis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 07, 22:21)
kaip suskirstėte poras į didžiąją dalį ir visus likusius? Pagal kokius kriterijus? Pagrindinis turbūt "mano giminaičiai, draugai ir šiaip pažįstami sako..."

g.gif hm... hm... Mjo...

Tai jūsų žinios remiasi tik tuo, ką kaimynas ar giminaitis sakė? doh.gif Gal po kaldra sėdit ir žiūrit, kaip kiti gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Sweet taste @ 2012 02 08, 10:04)
Yra meilė, yra, tik be sekso ji neįmanoma smile.gif Ir nėra čia jokių išimčių, kaip atstumas, ligos ar dar kas. Kuo anksčiau tai pripažinsit, tuo gyvenimas su vyru taps lengvesnis wink.gif

nesupratau? tai atstumas ligos ieina i isimtis ar ne?
nemanau kad lman gyvenimas lengvesnis taps. visad pasamonej bus mintis: mane myli, NES as duodu. tik tokia islyga.
mamos, kurios auginat dukras: taip ir galvojat: vat savo dukra auginu, kad ji butu laiminga, t.y., duotu savo vyrui visad, antraip bus chana jai.
mamos, kurios auginat bernus (cia ir as), taip ir mastot: auginam padarus kurie tik seksuodamasi meile pajus.

kur vyru nuomone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 vasario 2012 - 19:16
QUOTE(given444 @ 2012 02 08, 19:16)

mamos, kurios auginat dukras: taip ir galvojat: vat savo dukra auginu, kad ji butu laiminga, t.y., duotu savo vyrui visad, antraip bus chana jai.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jūsų laimės supratimas kažkoks kreivas.
Atsakyti
QUOTE(saule#15 @ 2012 02 08, 15:18)
Tai jūsų žinios remiasi tik tuo, ką kaimynas ar giminaitis sakė?  doh.gif Gal po kaldra sėdit ir žiūrit, kaip kiti gyvena?

atvirkščiai nei jūs, aš savo žinių nedemonstruoju čia tongue.gif Jei nepastebėjote, tai visgi jūs po kaldra sėdit ir žiūrit, kaip kiti gyvena ir savo pastebėjimais čia dalinatės smoke.gif
Tačiau į paprastą, jums užduotą, klausimą net nesugebėjote atsakyti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 08 vasario 2012 - 21:28
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 08, 21:28)
atvirkščiai nei jūs, aš savo žinių nedemonstruoju čia  tongue.gif Jei nepastebėjote, tai visgi jūs po kaldra sėdit ir žiūrit, kaip kiti gyvena ir savo pastebėjimais  čia dalinatės  smoke.gif
Tačiau į paprastą, jums užduotą, klausimą net nesugebėjote atsakyti cool.gif

jeigu jūs neįskaitote atsakymo, tai jau jūsų, o ne mano ribotumas
Atsakyti
QUOTE(saule#15 @ 2012 02 05, 13:36)
jau minėjau, kad vyrams seksas reikalingas tiek pat, kiek moteriai pokalbis. jeigu nesuvokiant, kad vyrų poreikiai laaaabai smarkiai skiriasi nuo moterų, tai tiesiog gyvenate naiviame saviapgaulės pasaulėlyje.

Kai tapatinama visos moterys su visais vyrais,tai man irgi atrodo,kad zmogus gyvena kosmose,nes ne visos moterys yra plepios(nebent viska matuojant is savo prizmes),kaip ir ne visiems vyrams smegenelese tik seksas,dar jie ziuri ar pas moteri irgi smegeneliu yra,kalbu apie protingus vyrus. Nebent tavo kelyje vyrai,kuriems vietoje smegeneliu tik raugintu kopustu skystimelis blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saule#15 @ 2012 02 06, 14:26)
*ne, nu nėra taip, kad vien tik seksas galvoj ir nevaikšto vyzdžiai išsiplėtusiais, ką čia išdulkinus.
** Tiesiog vyrams tai žymiai svarbiau, per lytinį pasitenkinimą jie pajunta ryšį. O kai būna išsisikyrę ilgai, tai ir tas ryšys nuslopsta. Moterys, nebūdamos ryšyje su vyru, lygiai taip pat eis į kairę. Tik va, moteriai ryšys labiausiai tvirtėja per intymius pokalbius, kurie dar įmanomi ir būnant išsiskyrus.

* Pati sau priestarauji(kelis postus anksciau sakei,kad vyrams tik seksas galvoje),tai gal apsispresk blink.gif
** Toki brieda seniai buvau skaiciusi blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 02 08, 23:04)
Kai tapatinama visos moterys su visais vyrais,tai man irgi atrodo,kad zmogus gyvena kosmose,nes ne visos moterys yra plepios(nebent viska matuojant is savo prizmes),kaip ir ne visiems vyrams smegenelese tik seksas,dar jie ziuri ar pas moteri irgi smegeneliu yra,kalbu apie protingus vyrus. Nebent tavo kelyje vyrai,kuriems vietoje smegeneliu tik raugintu kopustu skystimelis blink.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
  * Pati sau priestarauji(kelis postus anksciau sakei,kad vyrams tik seksas galvoje),tai gal apsispresk blink.gif
  ** Toki brieda seniai buvau skaiciusi blink.gif  lotuliukas.gif

žiūriu čia tokių vištų prisirinkę, kad net skaityti nemoka doh.gif
Atsakyti
kaip truksta argumentu prasideda izeidinejimai. tradiciskai
Atsakyti
saule15, gi pati man pataret nusileist ant zemes. o dsabar sakot kad kreivas laimes supratimas. as juk paironizavau. jei tiket kad seksas vyrams - dominante, tai tikrai viskas ir skamba juokingai: auginam savo vaikus kad priesingai lyciai jie nestu pasitenkinima, nes kitaip...laimes nebus. aisku, kad atrodo ziauriai, bet butent taip ir atrodo, jei patiket , kad seksas vyrams-varomoji jega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 vasario 2012 - 09:27
Kai vyras padaro moterį laiminga, tada ji pati nori su juo mylėtis. Ir abu būna laimingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule#15 @ 2012 02 08, 21:31)
jeigu jūs neįskaitote atsakymo, tai jau jūsų, o ne mano ribotumas

bigsmile.gif užtat kokia jūs beribė asmenybė...

QUOTE(saule#15 @ 2012 02 09, 08:54)
žiūriu čia tokių vištų prisirinkę, kad net skaityti nemoka  doh.gif

Visos, išskyrus jus, čia ribotos vištos irnesakyk.gif Tai ką jūs vis dar veikiate šioje vištidėje? Bandote tūpoms vištoms gyvenimiškos (?) išminties įkvėpti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 09 vasario 2012 - 11:01