Toks jausmas, kad psichuskej dave kompu pasinaudot.
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 02 11, 17:23)
tai isjunkite kompa,galvosite ,kad visgi nedave jums jo.
QUOTE(MK. @ 2012 02 11, 20:01)
Zinai, man ne ka svarbu koks zmogus ir kaip suteikia tokio pobudzio informacija.
Manau, is jo postu matosi.
"So ne zjim to pokusaju" (ukrainieciu patarle)- ka nesujesiu nors apkramtysiu.
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 02 11, 20:23)
Ignoruoti ir dar karta ignoruoti. Nulis

Kalbam i tema.
QUOTE(liomi @ 2012 02 11, 18:36)
neturiu ka pasakyti .kaip liudna,ne tai ,kad liudna ,o tuscia.aciu D ,kad jus Lietuvoje
...sistema kalta ,jei vagi ir pavagi,tai tu nekaltas,o kaltas tas kas nepagavo ,bet tu? ne,aisku ne.jus nesedejusi ikalinimo istaigoje?
...sistema kalta ,jei vagi ir pavagi,tai tu nekaltas,o kaltas tas kas nepagavo ,bet tu? ne,aisku ne.jus nesedejusi ikalinimo istaigoje?
O ko tu tikiesi is manes(is musu),kad pasmerkciau ja

Matyt pati pabuvusi TEN,ane

QUOTE(liomi @ 2012 02 11, 18:43)
* normas nustato isakymai.vieniems Dievo,kitiems valdzios,tretiems sazines.
** ko jus norite ismanes- pasisneketi?
** ko jus norite ismanes- pasisneketi?

Su jumis šnekėti būtų tuščias laiko gaišimas.
MK. Vyras - užsienis - seksas - meilė - ir normų nepamirškim dar

QUOTE(liomi @ 2012 02 11, 19:05)
* keista,nors bendriau-ne,nekeista,taciau pasijutau baltesne.cia kaip ir siuksles rusiuoti-ai,meta visi,sistema tokia-siuksliu kibirai nepritaikyti,vyras tingi,kaimyne irgi,bet as rusiuoju ir jauciuosi baltesne
** susidoroti ? susidoroti su zmogum...kokius 8 metus,sazingai ranka pridejus prie sirdies sakau,man nebuvo kiles sis klausimas.netgi daugiau nei pries 8..nors ,nuosirdziai,as niekada nenorejau sudoroti jokio zmogaus.

** susidoroti ? susidoroti su zmogum...kokius 8 metus,sazingai ranka pridejus prie sirdies sakau,man nebuvo kiles sis klausimas.netgi daugiau nei pries 8..nors ,nuosirdziai,as niekada nenorejau sudoroti jokio zmogaus.
Tai valio,tikra patriote,tik ...kai zmogus kitus laiko s...,tai pats pradeda smirdeti

Et. Kai krizei užklupus MB turėjo galimybę neblogą į Amerikę važiuot dirbt, apsakiau-duoną valgysim, bet kartu, nereik man kotlietų atskirai. Tokia mano pozicija. Ir ne dėl baimės, kad jis eis kairėn (aš greičiau nueičiau...), o dėl to, kad vaikas augtų be tėvo faktiškai, aš-be mylimo žmogaus. noriu būti su juo vakarais, rytais ir naktim.
ar jus tikrai tokios naivios ,jog galvoje ,kad atejau i sia tema del jusu? juk pirma asmens zinute parasyta senai,neseku nei jos ,nei siu temu.atejau po zinutes i az is irgi pasibaisejusio zmogaus ir noriu,kad ji zinotu ,jog zmones zino ka ji daro,noretu ir uzbaigtu viska-paskambintu mokesciams.tik lietuves degina ant lauzu,kitur zmonem duoda sansus pasikeisti,ypac turint vaiku.
Papildyta:
cia pagal kokius desnius? matematika? tada tarp dvieju skirtybiu niekada nebus lygybes zenklo.fizika? chemija? pats blogiausias variantas-kai boba nori pasirodyti gudresne nei yra
Papildyta:
QUOTE(Neta& @ 2012 02 11, 17:42)
cia pagal kokius desnius? matematika? tada tarp dvieju skirtybiu niekada nebus lygybes zenklo.fizika? chemija? pats blogiausias variantas-kai boba nori pasirodyti gudresne nei yra

QUOTE(liomi @ 2012 02 11, 19:54)
ar jus tikrai tokios naivios ,jog galvoje ,kad atejau i sia tema del jusu? juk pirma asmens zinute parasyta senai,neseku nei jos ,nei siu temu.atejau po zinutes i az is irgi pasibaisejusio zmogaus ir noriu,kad ji zinotu ,jog zmones zino ka ji daro,noretu ir uzbaigtu viska-paskambintu mokesciams.tik lietuves degina ant lauzu,kitur zmonem duoda sansus pasikeisti,ypac turint vaiku.
Ir ko jūs ne Tadas Blinda?
Jei norite būtent tai narei pasakyt kažką - tam skirtos yra AŽ. O pasisakymai forume yra dalis viešos diskusijos.
Aišku viena - turit asmeninių nuoskaudų/neigiamų nuostatų prieš šią narę. Turbūt ne be reikalo, bet...tema ne apie tai čia.
QUOTE(liomi @ 2012 02 11, 19:54)

Svieto lygintoja

Manau pats blogiausias variantas tai tu,kuriai jau nebe galioja jokie desniai