Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nanda @ 2009 01 23, 10:27)
Mano nuomone, nelabai kaip žiūrisi tas tarpas tarp šaldytuvo ir spintelių, o ir stalčių darinėti nelabai gal patogu bus. O kampinio varianto nenorit?  g.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 01 23, 13:31)
As virs saldytuvo daryciau mazyte spintute, kad suvienodinti auksti ir virsutiniu spinteliu dureles pakeliamas i virsu, o ne atidaromas, bet cia skonio reikalas. 

drinks_cheers.gif

QUOTE(Shania @ 2009 01 23, 14:22)
Siaip man kliuna tas konteineriukas kairiau nuo orkaites, nemanau, kad patogu, bei nesu tikra, ar isipaiso i klasikine virtuve  g.gif
Tikiuosi sulaukti daugiau vertingu patarimu 4u.gif

o techniškai neišeina orkaitės su gartraukiu kišti į kampą ar nenorit tokio varianto. Man kažkaip jaukiau gal atrodytų ax.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus,bet greiciausia ir liks senasis varijantas su kampu,o jo as nelabai noriu....O ka manot apie ta siena prie saldytuvo ja verta daryt? Ar tai nieko nekeicia? g.gif

Kla-man jusu virtuvyte tikrai grazi wub.gif Spalvu as net pati gal kazko panasaus noreciau bigsmile.gif kaip stalvirsis,turetu dulkes labai matytis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujakurė: 23 sausio 2009 - 17:26
QUOTE(Naujakurė @ 2009 01 23, 18:25)

Kla-man jusu virtuvyte tikrai grazi  wub.gif  Spalvu as net pati gal kazko panasaus noreciau  bigsmile.gif  kaip stalvirsis,turetu dulkes labai matytis 4u.gif

Stalvirsis tamsus tai tikrai teplus, labai matosi ne tik dulkes, trupinukai, bet ir vaiku pirstuku atspaudai, visi riebalu lasiukai, bet kol kas dar dziaugiames savo virtuvyte thumbup.gif , tai net patinkavalyti valyti blush2.gif , o kadangi labai gerai valosi tai man ne problema, visada tik ir isivaizdavau savo virtuve sviesia su tamsiu stalvirsiu doh.gif
Atsakyti
Kla labai sauni virtuvele, daug sutalpinot bet kai nera vietos tai tikrai liuks smile.gif spalvos irgi labai labai smile.gif
klausimukas o stalas issiskleidzia ? o kur pirkot ir kiek mokejot ir kedziu kainyte ir domina ir pirkimo vieta ax.gif aisku jeigu nepaslaptis ax.gif pas mus tai db stadija stalo ir kedziu paieka doh.gif
Atsakyti
Viktorijaq-kaip tavo nauja virtuve,neatsidziaugi tubut? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 01 23, 22:23)
Kla labai sauni virtuvele, daug sutalpinot bet kai nera vietos tai tikrai liuks  smile.gif  spalvos irgi labai labai  smile.gif
klausimukas o stalas issiskleidzia ? o kur pirkot ir kiek mokejot ir kedziu kainyte ir domina ir pirkimo vieta  ax.gif aisku jeigu nepaslaptis  ax.gif  pas mus tai db stadija stalo ir kedziu paieka  doh.gif

Aciukas 4u.gif Stalas issiskleidziamas, siaip jis 90X90, o issiskleidzia iki 180X90. Tikrai labai patogus, pirkom Dalios balduose, mokejom 1100 (anokia cia paslaptis smile.gif), o kedutes pirkom megoj esanciam renlenos baldu salone, mokejom 280Lt uz vieneta, bet labai tvirtos - to ir ieskojom. Vis dar laukiam nesulaukiam tokio pat stiliaus baro kedziu is SBA baldu, nu bet tikimes kad jau greit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2009 01 23, 15:09)
Nanda, aciu uz patarima  4u.gif
Vandens ivadai yra butent toj vietoj padaryti, tai ir nesinori traukti i kita puse  g.gif Siaip virtuve nera tokia jau didele, tai tikiuosi netrukdys tas atstumas tarp kriaukles ir kaitlentes  ax.gif

Na, svarbiausia, kad patogu būtų naudotis 4u.gif

QUOTE(Naujakurė @ 2009 01 23, 17:25)
O ka manot apie ta siena prie saldytuvo ja verta daryt? Ar tai nieko nekeicia? g.gif

Pas mane ta pati situacija... šaldytuvas ir už pusmetrio durys yra. Kelis kartus irgi buvo kilus tokia mintis sienelę padaryti. Bet irgi neapsisprendžiu g.gif biggrin.gif Ar tai nebus tik tiek, kad vietos dar užims ir kampas už šaldytuvo dulkes rinks g.gif Tai va irgi apmąstymuose aš. Patarkit, mergytės, ką galvojat visos apie tai? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi, labai įdomi jūsų tema, perskaičiau visą šią, bet ankstesnių nelabai turiu kada skaityti. Nusipirkom butą ir reikia virtuvės. Ankstesniame bute virtuvė daryta Narbuto ir per 8 metus neturiu jai nė vieno priekaišto, kokybė nuostabi, niekas neišklero, viskas pasiteisino. Dabar virtuvė dvigubai didesnė ir Narbuto kainos turbūt išaugo gerokai. Gal kas gali papasakoti, ar jų vis dar gera kokybė? Ketinu eiti pas juos pasikalbėti, kad paprojektuotų man, paskaičiuotų. (Kažkaip nemaloniai nuteikė, kai perspėjo, kad projekto negalėsiu išsinešti. Tai kaip man vyrui parodyt, pačiai namie apmąstyt? Juk patyrusiam dizaineriui paprojektuot virtuvę nėra taip jau ir sunku...) Jei kaina labai išgąsdins, ieškosiu kitų variantų, o gal ir neišgąsdinus pasidomėsiu kitur.

Gal galite rekomenduoti kitų firmų, kurių kokybė gera arba labai gera už mažesnę kainą nei Narbuto? Dėl Vokės girdėjau ne kokių nuomonių, bet gal tiems žmonėms tiesiog nepasisekė? Daugiau kur kreiptis nelabai įsivaizduoju, bijau nudegt dėl prastos kokybės. Jei šioje temoje nelabai galima ką reklamuoti, tai bent parašykit į ką nesikreipt smile.gif O į AŽ ką nors rekomenduokit... Ačiū!
Atsakyti
Junda, paziurekit http://www.zemaitijo...ves_baldai.html smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2009 01 25, 12:36)

Ar bandėt jų kokybę? Nieko nesu girdėjus. Saitas tai toks liūdnas, nuotraukos labai prastos, nesuprasi kokia ten kokybė. Būtų išgirsti iš tų, kas realiai pas juos užsakinėjo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kadangi čia aptarinėjami virtuvės įrengimo privalumai ir trūkumai, jungiuosi prie jūsų 4u.gif Kol kas tik rankiojuosi idėjas, planuoju kaip būsimoji virtuvė atrodys.
Name virtuvė bus vienoje erdvėje su svetaine ir valgomuoju, tad esu nusižiūrėjusi tokį variantą:
user posted image Tai iš dalies atkirtų virtuvę nuo svetainės.

Čia nėra pavyzdinis komplektas, tiesiog įkėliau idėją. Tarp virtuvės ir svetainės padaryti tokį "ale bariuką", galbūt jame įmontuoti viryklę. Jau buvau apsisprendusi, kad taip ir bus, bet ėmiau abejoti ar bus patogu, funkcionalu?

Ar yra jūsų gretose tokį variantą įgyvendinę? Jei taip - kokie atsiliepimai?

Dar keli paveiksliukai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
As turiu "sala" su virykle wub.gif . Naudoju daugiau kaip 3 metus. Ir labai intensyviai. Man labai patogu. Nematau jokiu problemu g.gif .
Atsakyti