pasiguost atejau-gal pusmeti pso buvo nurimus,o dabar kad sugryzo tai sugryzo-visas kunas!!!ko man niekada nebudavo....
QUOTE(js. @ 2009 08 22, 10:33)
pasiguost atejau-gal pusmeti pso buvo nurimus,o dabar kad sugryzo tai sugryzo-visas kunas!!!ko man niekada nebudavo....
O del ko?Sustresavai labai?
Sveikutes, o ka daryt, kai laukiesi ir negali naudot tu visu geruju tepalu???? o nieztejimas ir plitimas visur nezmoniskas, patarkit, gal yra cia ir nestukiu
QUOTE(blondynka @ 2009 08 22, 20:51)
Sveikutes, o ka daryt, kai laukiesi ir negali naudot tu visu geruju tepalu???? o nieztejimas ir plitimas visur nezmoniskas, patarkit, gal yra cia ir nestukiu
Kai buvau nėščia naudojau įvairius liaudiškus metodus (labai padėjo toks: pusė pakelio mielių, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus ir pusės citrinos sulčių - susitepu gauta košyte, palaikiu apie 3 val. ir nuplaunu

QUOTE(blondynka @ 2009 08 22, 18:51)
israse kitokiu vaistuku

Nu bet kaip idomiai nestumas veikia psioriaze
Mano mamuko sese turi sita geri,bet tiek daug jo...
Tik pedos ir delnai nepaliesti.Bet tik pastoja,iskart per pora saviciu kunas svarus ,svarus.tik nezymios demeles lieka.tik pagimdo,tai apiat dvacat piat.
O as kai nestavau,tai ne geriau ne blogiau nebuvo

O as kai nestavau,tai ne geriau ne blogiau nebuvo

sveikos mergaites,
vat ne karta pastebejau kad kelios paneles naudojo heomopatinius vaistus ir tepaliukus, gal galit placiau apie sios rusies vaistukus papasakot, mano vyrui si bedele, tepam tik dermovate tepalu, vienintelis kas padeda
uztai labai idomu koks poveikis tu heomopatiniu vaistu, kaip kainos ir pan, aciu
vat ne karta pastebejau kad kelios paneles naudojo heomopatinius vaistus ir tepaliukus, gal galit placiau apie sios rusies vaistukus papasakot, mano vyrui si bedele, tepam tik dermovate tepalu, vienintelis kas padeda

QUOTE(blondynka @ 2009 08 22, 18:51)
as tai tik planuoju leliu,bet jau su gydytoja aptariau del vaistu.nes jei paumetu per nestuma taip kad vel visa kuna....
del streso tai kad nelabai as nervuota,del to labai paciai keista kad taip baisiai paumejo.suprasciau kad galvoj kur man visada,o dabar visa kuna.bet kai isbere visa tai susinervinau

QUOTE(blondynka @ 2009 08 22, 20:51)
mano mamai papasakojo tokį receptą:
1 kietai virto kiaušinio trinys
1 degtukų dežutės dydžio natūralaus bičių vaško
1 stiklinė nerafinuoto aliejaus
viską užvirinti ant garų vonelės (labai bėga,tai atsargiai),perkošti per kaproninę kojinę ir atvėsinti.tepti ant pažeistų vietų kol neišnyks simptomai
gal kam tiks

man ir pačiai reikia,bet niekaip neprisiruošiu

aš vis norėjau paklausti: šią ligą turiu tik mažiau nei metus,bet kiek skaitau-labai dažnai užsimenama,kad tai pažeistų ir užterštų kepenų liga

QUOTE(Larissa @ 2009 08 24, 08:02)
skaiciau,kad citrusiniu vaisiu sergant sia liga nelabai galima vartoti

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 24, 13:21)
o kodėl? yra tikrai žinoma,ar tik spelionės? ar čia iš rūgščių-šarmų pusiausvyros serijos?
dėl kepenų klausiu,nes kai ėjau pas manualinį terapeutą,man aiškino,kad esant stresiniai setuacijai,nervuojantis spazmuoja tulžies latakai ir sutrinka tulžies nutekėjimas iš kepenų.to pasekoje pažeidžiamos kepenys.
vieną kartą netyčia, junginėdama kanalus, papuoliau ant Malachov + laidos,kur pasakojo apie kepenų ligas ir jų gydymą liaudiškomis priemonėmis. viena iš dalyvių sakė,kad tokie susergimai kaip psoriazė,dermatitai ir pan. yra pažeistų kepenų rodyklis.jei nesiimti priemonių šioje srityje - jokie tepalai nepadės.
todėl aš ir klausiu,ar kas bandė ieškoti problemos šaknų čia? vakar sode kaimynė pasakojo,kad kepenų funkciją ir juos pačius atstato vieno augalo sėklų vartojimas.augalo pavadinimą žinau tik rusiškai

man pvz. nuo delnų-padų nepadeda jokie tepalai : nei daivobet,nei dermovate,nei elocon. o galvoje jei atsiranda,tai patepus porą kartų dermovate kremu ir užrišus nakčiai viskas dingsta ilgam

Sveiki
Suradau sita tema ir sumaniau pasisakyti ka pats zinau apie zvyneline.
taigi:
Kiekvienas gydytojas pas kuri lankiausi pasakojo apie ja skirtingai todel atsirinkit patys kur tiesa o kur mitas.
1. Zvyneline - kolkas dar neisgydoma liga. Atsirandanti ivairaus, neapibrezto amziaus zmonems (pats ja turiu nuo 12-kos metuku).
2. Tai yra tam tikra kepenu liga. Serganciuju zvyneline kepenys nefiltruoja tam tikros rusies fermentu, o kadangi kepenys veikia kaip musu organizmo filtras jis ta susikaupusi neisfiltruota fermenta isskiria per oda. Kepenys tiesiogiai reaguoja i musu nuotaka, stresa, patirtus sukretimus, todel kepenu funkcijos suprasteja (zvyneline paumeja) per visokes stresines situacijas.
3. Zvyneline tai yra tam tikras musu smegenu veiklos padarinys. Tiesiog musu smegenys nereguoja kada sustoti gaminti oda todel jos gamina perdaug ir tiesiai ant sveikos odos, ko pasekoje susidaro odos darinukai vadinami zvyneline.
4. Faktas kuriuo pats isitikinau :
BETKOKIOJE NUKRAPSTYTO SPUOGO, IPJOVIMO, SUZEIDIMO VIETOJE, ATSIRAS ZVYNELINES ZYDINUKAS!
5. Norint pristabdyti zvyneline reikia:
laikytis dietos (vartoti kuo maziau alergija sukelencio maisto, nevartoti alkoholio, tabako).
sportuoti (tai veikia kaip antidepresantas).
reguliariai lankytis saules voniose (asmeniskai man stipriau paumejus soliariumas nepadejo. Padejo tik kvarcas).
6. Siltesnese valstybese pvz.: esanciose atograzu platumoje tokia liga neegzistuoja, nes oda visalaika gauna saules, kol pas mus to tiesiog nera.
Jei zinote ka daugiau papildykite ar jei tiksliai zinote paneikite viena is pateiktu teiginiu.
p.s. del citrusiniu vaisiu visiska tiesa ju geriau privengti.

Suradau sita tema ir sumaniau pasisakyti ka pats zinau apie zvyneline.
taigi:
Kiekvienas gydytojas pas kuri lankiausi pasakojo apie ja skirtingai todel atsirinkit patys kur tiesa o kur mitas.
1. Zvyneline - kolkas dar neisgydoma liga. Atsirandanti ivairaus, neapibrezto amziaus zmonems (pats ja turiu nuo 12-kos metuku).
2. Tai yra tam tikra kepenu liga. Serganciuju zvyneline kepenys nefiltruoja tam tikros rusies fermentu, o kadangi kepenys veikia kaip musu organizmo filtras jis ta susikaupusi neisfiltruota fermenta isskiria per oda. Kepenys tiesiogiai reaguoja i musu nuotaka, stresa, patirtus sukretimus, todel kepenu funkcijos suprasteja (zvyneline paumeja) per visokes stresines situacijas.
3. Zvyneline tai yra tam tikras musu smegenu veiklos padarinys. Tiesiog musu smegenys nereguoja kada sustoti gaminti oda todel jos gamina perdaug ir tiesiai ant sveikos odos, ko pasekoje susidaro odos darinukai vadinami zvyneline.
4. Faktas kuriuo pats isitikinau :
BETKOKIOJE NUKRAPSTYTO SPUOGO, IPJOVIMO, SUZEIDIMO VIETOJE, ATSIRAS ZVYNELINES ZYDINUKAS!
5. Norint pristabdyti zvyneline reikia:
laikytis dietos (vartoti kuo maziau alergija sukelencio maisto, nevartoti alkoholio, tabako).
sportuoti (tai veikia kaip antidepresantas).
reguliariai lankytis saules voniose (asmeniskai man stipriau paumejus soliariumas nepadejo. Padejo tik kvarcas).
6. Siltesnese valstybese pvz.: esanciose atograzu platumoje tokia liga neegzistuoja, nes oda visalaika gauna saules, kol pas mus to tiesiog nera.
Jei zinote ka daugiau papildykite ar jei tiksliai zinote paneikite viena is pateiktu teiginiu.
p.s. del citrusiniu vaisiu visiska tiesa ju geriau privengti.