Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 7

QUOTE(RASYTA @ 2009 11 09, 06:19)
Sveikos . Kiek teko susidurti su zvneline liga ji yra bjauri vienur isgydai kitur atsiranda . Vyrui tepiau su salicilo tepalu ir eucirino drekinamuoju 3 kartus dienoje . Si liga pasireskia po kazkiek metu ir ji yra nepaveldima reikia daug kantrybes su sia liga . Teisingai viena mama pasake raikia sveikai gyventi bet kaip vyrui pasakyti tai aliukas darbe su vyrais o svarbiausia cigaretes . Kol isgydem praejo pusmetis kai visiskai visos demeles isnyko .

Man ne vienas gydytojas sake,kad si liga paveldima g.gif
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2009 11 09, 07:19)
Sveikos . Kiek teko susidurti su zvneline liga ji yra bjauri vienur isgydai kitur atsiranda . Vyrui tepiau su salicilo tepalu ir eucirino drekinamuoju 3 kartus dienoje . Si liga pasireskia po kazkiek metu ir ji yra nepaveldima reikia daug kantrybes su sia liga . Teisingai viena mama pasake raikia sveikai gyventi bet kaip vyrui pasakyti tai aliukas darbe su vyrais o svarbiausia cigaretes . Kol isgydem praejo pusmetis kai visiskai visos demeles isnyko .

labai klystate, kaip gaila bebutu. ir tai kad pas kazka atsiranda, nors atrodo pas nieka is artimuju nebuvo, tai reiskia kad ir pas ateinanacias kartas gali pasikartoti verysad.gif
Atsakyti
aišku, kad paveldima, ištisos kartos serga verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes . Kai klausiau vaikysteje jam nebuvo , nesirgo sia liga . Reilejo kazka padirbti namuose ar tai su tinko kose ar kazka panasaus gavo alergija ir nuo to atsirado rmaza raudona demele nieztinti nekreipe demesio ir po to pradejo visur plisti tada pradejo gydyma sake vis tepdavau su salicilio tepalu o is seimos sake niekas neturejo tokios drauges
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2009 11 10, 06:56)
Sveikutes . Kai klausiau vaikysteje jam nebuvo , nesirgo sia liga . Reilejo kazka padirbti namuose ar tai su tinko kose ar kazka panasaus gavo alergija ir nuo to atsirado rmaza raudona demele nieztinti nekreipe demesio ir po to pradejo visur plisti tada pradejo gydyma sake vis tepdavau su salicilio tepalu o is seimos sake niekas neturejo tokios drauges

o gal jam ne zvyneleine g.gif o seip kokia alergine reakcija smile.gif zvyneline nepagydoma, ja galima "paslepti" keliems menesiams, o paskui anksciau ar veliau ji vel islenda verysad.gif
jei klystu pataisykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2009 11 10, 10:10)
o gal jam ne zvyneleine g.gif o seip kokia alergine reakcija smile.gif zvyneline nepagydoma, ja galima "paslepti" keliems menesiams, o paskui anksciau ar veliau ji vel islenda verysad.gif
jei klystu pataisykit 4u.gif

nezinau nuo ko tai man padeda, bet as ja jau paslepus 8metai ir gan gerai sekasi, zinoma, vartoju savo sveikatai padedanciu produktu, imuniteta stiprinu gal del to si baisybe manes taip nebepuola tfu tfu tfu, kad tik neprisisneket

Gerai sako mergaites, kad si liga yra paveldima, jei neturejo vaikysteje zmogus dar nereiskia, kad tai nepasireiks veliau. Gal kazkas turejo is proseneliu ir t.t.,o niekas net neitare 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, na o as noriu pasidziaugti jog skin cap'as atrodo padeda thumbup.gif Demeles nebe raudonos, o vos pastebimos. Nezinia ar ilgam, bet ir niezulys praktiskai dinges bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 11 10, 10:41)
Sveikutes, na o as noriu pasidziaugti jog skin cap'as atrodo padeda thumbup.gif  Demeles nebe raudonos, o vos pastebimos. Nezinia ar ilgam, bet ir niezulys praktiskai dinges bigsmile.gif

labai dziaugiuos uz tave, kad tik gereja, man taip pat savu laiku skin cap buvo kaip issigelbejimas, brangus "malonumas" zinoma, bet ka daryt
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2009 11 10, 09:40)
nezinau nuo ko tai man padeda, bet as ja jau paslepus 8metai ir gan gerai sekasi, zinoma, vartoju savo sveikatai padedanciu produktu, imuniteta stiprinu gal del to si baisybe manes taip nebepuola tfu tfu tfu, kad tik neprisisneket

Gerai sako mergaites, kad si liga yra paveldima, jei neturejo vaikysteje zmogus dar nereiskia, kad tai nepasireiks veliau. Gal kazkas turejo is proseneliu ir t.t.,o niekas net neitare  4u.gif

o ka naudojai, kas padejo bigsmile.gif
man po kiekvienu nestumu vis baisiau doh.gif aisku pagydau siek tiek, koks stresas ar kas ir vel "grazi" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2009 11 10, 11:04)
o ka naudojai, kas padejo bigsmile.gif
man po kiekvienu nestumu vis baisiau doh.gif aisku pagydau siek tiek, koks stresas ar kas ir vel "grazi" doh.gif

rasau i AZ, kad neapkrauti cia visu, kam nelabai idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2009 11 10, 10:43)
rasau i AZ, kad neapkrauti cia visu, kam nelabai idomu  4u.gif

O gal galit viesai pasidalinti savo patirtim?Manau,kad visoms idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2009 11 10, 10:45)
labai dziaugiuos uz tave, kad tik gereja, man taip pat savu laiku skin cap buvo kaip issigelbejimas, brangus "malonumas" zinoma, bet ka daryt

Aciu blush2.gif Tik nzn ar tikrai cia skin capas ar mazum tie tepalai tik dbr suveike, ar kas, nzn, bet kol nenaudojau skin capo tai tie isberimai kaip spuogai, raudoni buvo, o dabar nebe tokie iskile, ir neryskus, o gal tik tu berimu pradzioje jie raudoni iskile ir nieztintys buna, gal dabar ir be skin capo but aprime smile.gif

A, beje, naudoju i savaite karta gal ar du, VS kuno sviesta, nu sakes kaip malonu, negana to kad kvepia lb, bet drekina, susvelnina oda, niezejima nuima wub.gif
Atsakyti